Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Няма закони в Благоевград...
Модератор: bobopeli
Няма закони в Благоевград...
Добър вечер колеги!
Вчера бях на едни гьолчета около Благоевград, да пробвам каракуда и червеноперка! Пристигам на въпросното място и какво да видя, двама дългокоси п......а, единият от които е с прякор "Батата" (всеки от Блг го знае, има рибарски магазин от време оно), приближава към колата с Толупче около 3 кг в ръката и с въдица, вързана с една "красива" и голяма тройка! Аз стоях 3 часа там, а те не спряха да обикалят гьоловете и да драскат! Ще прозвучи малко грубо, но дано му изгори магазина до основи, и повече риба да не види! Докато такива съществуват, риба няма да има.А най-лошото е, че момиченцата от ИАРА са си дружки с въпросния човек и с такива като него и очите винаги са им затворени!
Извинявам се за натоварването, но трябваше да си излея някаде яда!
Вчера бях на едни гьолчета около Благоевград, да пробвам каракуда и червеноперка! Пристигам на въпросното място и какво да видя, двама дългокоси п......а, единият от които е с прякор "Батата" (всеки от Блг го знае, има рибарски магазин от време оно), приближава към колата с Толупче около 3 кг в ръката и с въдица, вързана с една "красива" и голяма тройка! Аз стоях 3 часа там, а те не спряха да обикалят гьоловете и да драскат! Ще прозвучи малко грубо, но дано му изгори магазина до основи, и повече риба да не види! Докато такива съществуват, риба няма да има.А най-лошото е, че момиченцата от ИАРА са си дружки с въпросния човек и с такива като него и очите винаги са им затворени!
- bokser
- ще става разбирач
Re: Няма закони в Благоевград...
Ми снимай го на клипче с телефона и след това се обади на тия нещастници от ИАРА. Като дойдат им кажи че клипчето отива и в полицията, ако не си свършат работата. Да видим дали приятелството им е чак толкова голямо?!
- begleca_sv
- кандидат преподавател
че то тва са наи големите бракониери и корумпирани хора тия дето обикалят уж за билети и граничните по Дунава при нас в Свищов всеки има лодка по дунава от полицаи гранични квот се сетите ...........
Обичам природата, но не само на картинка !!!
-
- научил се да хвърля
Колега щом е така не на ИАРА звъниш на 112 - безотказно !!!Geleto написа:А най-лошото е, че момиченцата от ИАРА са си дружки с въпросния човек и с такива като него и очите винаги са им затворени!
Съдбата рано ни излъгала,
живота сграбчил ни отвред
и х*й подложил ни на ъгъла,
за туй вървим с г*за напред.

живота сграбчил ни отвред
и х*й подложил ни на ъгъла,
за туй вървим с г*за напред.

пичове, понякога няма смисъл да се обаждаш на когото и да е- вчера попаднах на едни пичове със срекметана една рекичка, направих им забележка, а единия се оказа бивш полицай, приятел с горския и ми обясни как едва живеел с 280 лева пенсия (за 60 и кусур годишен доста добре се справяше с iphone-а си) и как идвали някакви си генерали (негови приятели), трепели по 12 сърнички и 70+ гъски (приложи и снимков материал)...та на кого точно да се обадя и след това да заспя спокойно, че няма да ми подпалят къщата?
Приятелю,след като закона им го позволява,ще си драскат на воля.Geleto написа:Добър вечер колеги!
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ