Няма закони в Благоевград...

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Geleto
фен клуб-скобар

Няма закони в Благоевград...

Мнение от Geleto »

Добър вечер колеги!
Вчера бях на едни гьолчета около Благоевград, да пробвам каракуда и червеноперка! Пристигам на въпросното място и какво да видя, двама дългокоси п......а, единият от които е с прякор "Батата" (всеки от Блг го знае, има рибарски магазин от време оно), приближава към колата с Толупче около 3 кг в ръката и с въдица, вързана с една "красива" и голяма тройка! Аз стоях 3 часа там, а те не спряха да обикалят гьоловете и да драскат! Ще прозвучи малко грубо, но дано му изгори магазина до основи, и повече риба да не види! Докато такива съществуват, риба няма да има.А най-лошото е, че момиченцата от ИАРА са си дружки с въпросния човек и с такива като него и очите винаги са им затворени!
Извинявам се за натоварването, но трябваше да си излея някаде яда!
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Няма закони в Благоевград...

Мнение от bokser »

Ми снимай го на клипче с телефона и след това се обади на тия нещастници от ИАРА. Като дойдат им кажи че клипчето отива и в полицията, ако не си свършат работата. Да видим дали приятелството им е чак толкова голямо?!
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

че то тва са наи големите бракониери и корумпирани хора тия дето обикалят уж за билети и граничните по Дунава при нас в Свищов всеки има лодка по дунава от полицаи гранични квот се сетите ...........
Обичам природата, но не само на картинка !!!
Риболовец Гб
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Риболовец Гб »

Geleto написа:А най-лошото е, че момиченцата от ИАРА са си дружки с въпросния човек и с такива като него и очите винаги са им затворени!
Колега щом е така не на ИАРА звъниш на 112 - безотказно !!!
Съдбата рано ни излъгала,
живота сграбчил ни отвред
и х*й подложил ни на ъгъла,
за туй вървим с г*за напред.
Изображение
_DK_
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от _DK_ »

пичове, понякога няма смисъл да се обаждаш на когото и да е- вчера попаднах на едни пичове със срекметана една рекичка, направих им забележка, а единия се оказа бивш полицай, приятел с горския и ми обясни как едва живеел с 280 лева пенсия (за 60 и кусур годишен доста добре се справяше с iphone-а си) и как идвали някакви си генерали (негови приятели), трепели по 12 сърнички и 70+ гъски (приложи и снимков материал)...та на кого точно да се обадя и след това да заспя спокойно, че няма да ми подпалят къщата?
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

Geleto написа:Добър вечер колеги!
Вчера бях на едни гьолчета около Благоевград, да пробвам каракуда и червеноперка! Пристигам на въпросното място и какво да видя, двама дългокоси п......а, единият от които е с прякор "Батата" (всеки от Блг го знае, има рибарски магазин от време оно), приближава към колата с Толупче около 3 кг в ръката и с въдица, вързана с една "красива" и голяма тройка! Аз стоях 3 часа там, а те не спряха да обикалят гьоловете и да драскат! Ще прозвучи малко грубо, но дано му изгори магазина до основи, и повече риба да не види! Докато такива съществуват, риба няма да има.А най-лошото е, че момиченцата от ИАРА са си дружки с въпросния човек и с такива като него и очите винаги са им затворени!
Извинявам се за натоварването, но трябваше да си излея някаде яда!
Приятелю,след като закона им го позволява,ще си драскат на воля.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”