Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Има ли дискриминация във форума?
Модератор: sapuna
Re: Има ли дискриминация във форума?
Абе Вий верно не сте у ред
щом собственика на сайта е написал такива правила , кво дирите не знам
или само така да се намирате на лаф -моабет , всеки регистриран е прочел правилата на форума и се е съгласил с тях
мисля че темата е за ключ

Така и трябва да е Илийка, ако наистина ти е приятел, ще те разбере братsnegk написа:Сега пак изтрих тема на приятел, питате ли ме на мен какво ми е

Ами явно мислим различно братМитев написа:...мисля че темата е за ключ

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Митьоффф , и аз не съм съгласен че темата е за ключ , ама никак . На тоя етап се съобразявам с това - вече не пускам теми в магазина , пък било то и благотворителни такива . Навремето не се и регвах сума ти време по едни други причини , пак свързани с правилата ама си новобранка , не знаиш
Ако и в момента да имам права да модерирам и в магазина това няма как да стане при положение че не го и отварям след като не ми изнасят правилата и тъй . Лично аз съм намерил решението за себе си
Друг е въпроса че никой няма право да налага правила които са в разрез с местното законодателство как в случаят и тъй .

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Това не е "сайт", а е форум. Тоест, без потебителите и мненията им, си е няколко реда, така че недей толкоз да бързаш да им взимаш думата.Митев написа:Абе Вий верно не сте у редщом собственика на сайта е написал такива правила , кво дирите не знам
или само така да се намирате на лаф -моабет , всеки регистриран е прочел правилата на форума и се е съгласил с тях
![]()
![]()

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- GODzillata
Т'ва за телефона мисля, че не е проблем и си е съвсем в реда на нещата, мен обаче няк'во не ме кефи следното:
Правила за отговор на обява:
2. При липса на реален интерес от ваша страна, моля спестете коментара си!
3. Пускането на отговори с хвалби или критики, оценки за цената и/или продукта, и излишни коментари са нежелателни.
Веднага се обосновавам - едно, че се нарушава свободата на словото
, а другото е, че ако някой тарикат се опитва да къпе съфорумници с хладка вода и да ги хлъзга по мокрото, е хубаво някой, който е забелязъл такава нередност - да отреагира и да спаси другите от наиграване.
Пример - потребител A.S.H. (сигурно е абревиация на ASSHole
) на два пъти се опитва да пробутва стока втора употреба на цена, надвишаваща цената на нов продукт!
И в двата случая вдигнах аларма, ама втория път бях порицан, че нарушавам горните правила.
Та мисълта ми е, че в Народното събрание едва ли не всеки ден се променят закони и няма лошо написаните тук да претърпят корекция и да се поосвежат малко спрямо вижданията на хората от форума.
Правила за отговор на обява:
2. При липса на реален интерес от ваша страна, моля спестете коментара си!
3. Пускането на отговори с хвалби или критики, оценки за цената и/или продукта, и излишни коментари са нежелателни.
Веднага се обосновавам - едно, че се нарушава свободата на словото

Пример - потребител A.S.H. (сигурно е абревиация на ASSHole

И в двата случая вдигнах аларма, ама втория път бях порицан, че нарушавам горните правила.

Та мисълта ми е, че в Народното събрание едва ли не всеки ден се променят закони и няма лошо написаните тук да претърпят корекция и да се поосвежат малко спрямо вижданията на хората от форума.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- chapara
- ще става разбирач
То модераторите не можете да се разберете ,па за какво ли друго да думаме?
Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

- barutchiata ©
- Администратор
GODzillata написа:................................................
Пример - потребител A.S.H. (сигурно е абревиация на ASSHole) на два пъти се опитва да пробутва стока втора употреба на цена, надвишаваща цената на нов продукт!
И в двата случая вдигнах аларма, ама втория път бях порицан, че нарушавам горните правила.![]()
........................
Ами в такъв случай съм склонен да говоря със Фиксера за промяна на точката с коментарите, щото има резон в това!
- КИРО
- Обратна връзка:
Тука си много прав - честно.Митев написа:Абе Вий верно не сте у редщом собственика на сайта е написал такива правила , кво дирите не знам
Мен само не ми харесва това със задължителното телефон.
Това в края на сделката на ЛС може да се оправят двамата.
Така или иначе,ЕКОНТ ти искат телефона.
Просто тук в свободното пространство,много хора могат да почнат да злоупотребяват.
Както много не ми го знаят,като пиша че на следващия ден съм в морето,
вярвайте ми,повече говоря и давам инфо,отколкото снимам и ловя.
Не върви да вадиш пълно чепаре,а онуй да ти бръмчи на 3мин в джоба.
Това е лекия вариянт за досаждане.
Тежкия - вече като си лягам,си изключвам телефона.
Не дай боже през това време с близките ми да се случи нещо.
И това като се има в предвид,че аз в магазина въобще не съм влизал,
и не съм си давал телефона на всеослушание.
Смятайте какво става с тези които са го публикували,
еле пък ако са модератори.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА