Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
Има смисълКИРО написа:Утре мисля да пробвам за хамсия - на блесна.

Риба ама ЦАЦА . ЦАЦА ама риба !!!!

[quote="vakril.k"]Даде риба днес морето пред Галата от 6 до 11ч. около 13-14кг двама души,между 15я и 18я метър на различна дълбочина и цвят на чепарето.Сафрида си е едричък и вече не е за 10 куки ,аз бях с такива и много се откачаше.
Бравас
Много приятна новина
че и на приятно време сте се порадвали
Дано се задържи и утре така ! ще си пробвам късмета!
Бравас

[quote="КИРО"]Вакрил не лъже - гледах го от 5м как ниже чепаретата.
Ний трима с друга лодка,също се порадвахме
на едрия сафрид.
И тримата имаме "точно" по 3 кила на калпак.
Чудесен улов
Успех с блесните утре 
Ний трима с друга лодка,също се порадвахме
на едрия сафрид.
И тримата имаме "точно" по 3 кила на калпак.
Чудесен улов

- paynera
- вече хвърля и на тежко
Днес на Нои от 18.00-21.00 по 4кг на човек хубав среден сафрид.
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Направо са си "скумрийки"
Наистина по това време на годината,такъв едър сафрид
не съм виждал.
И то масово де - не бяха единични бройки.
По-точно,дребосъка беше много малко.
Този пасаж утре трябва да е на НОЙ де.

не съм виждал.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Браво, значи там е била истината, ние бяхме от 17.30 до 20.30 пред Галата, по 2 кила на калпакpaynera написа:Днес на Нои от 18.00-21.00 по 4кг на човек хубав среден сафрид.

А към неделя ти знеш къде ще е вечеКИРО написа:Направо са си "скумрийки"![]()
не съм виждал.

Време му е да слиза и по на Юг, че и ние тук точим куките.

Той и сега май си е тамvina78 написа: А към неделя ти знеш къде ще е вече![]()
![]()

Мънцата написа:Той и сега май си е тамvina78 написа: А към неделя ти знеш къде ще е вече![]()
![]()

Колеги внимавайте в неделя ще има вятър от 21 km/h което по мойте скромни изчисления е към 5.88метра в секунда , близо 6м/с... това ще вдигне вълна 100% , най-вече го казвам за колегите екстремисти с гумени лодки и гребла, не си правете експерименти , морето не прощава! Тези дни го ядох големия с един електрически двигател миникота едура 30либри с малка гумена лодка в тихо време на 5-та скорост ми изправя лодката това двигателче... на скоро се зблъсках с силата на морето от тогава се преродих , респект пичове не е шега работа... последно време виждам доста психопати с гребла да влизат много на вътре, и все възрастни хора , има един Еди с една жълта лодка влиза на почивка, пича от 5ч сутринта шора ракия в лодката и хич не го е еня за времето , два пъти става го дърпа мой приател... едва ли ви казвам нещо ново , но аз минах по този безотговорен път и за малко както казва колегата Киро , щях да разплача една майка...
Ето и два сайта който са изпитани и дават 99% точна прогноза , аз лично предпочитам първия от 5 години се ползвам от услугите му и съм много доволен
1. http://freemeteo.com/ - с 10 милиона локаций! Много точен!
2. http://www.gismeteo.ru/
А за тези който си нямат идея от вятър и стойности :
Метър за секунда (означение: m/s или m.s-1) (казва се също метър в секунда) е производна единица за измерване на скорост в системата SI. Вятър, който се движи със скорост 1 m/s, изминава всяка секунда разстояние от 1 метър.
1 m/s = 3,6 km/h
1 km/h = 0,28 m/s
Повечето сайтове дават стойностите в km/h , добре е да си го пресметнете преди да влизате в морето. Лично мойто мнение базирано на дядовия който ядох не веднъж е , че всичко над 13км/ч е опасно за лодка с гребла !!! Най доброто време за лодка с гребла е всяка стойност под 10км/ч , от там на горе е рисково!Независимо дали знаете предварително на къде ще духа вятъра помнете , че с морето шега не бива!!!
Надявам се да не съм се натрапил с тази информация!
Ето и два сайта който са изпитани и дават 99% точна прогноза , аз лично предпочитам първия от 5 години се ползвам от услугите му и съм много доволен
А за тези който си нямат идея от вятър и стойности :
Метър за секунда (означение: m/s или m.s-1) (казва се също метър в секунда) е производна единица за измерване на скорост в системата SI. Вятър, който се движи със скорост 1 m/s, изминава всяка секунда разстояние от 1 метър.
1 m/s = 3,6 km/h
1 km/h = 0,28 m/s
Повечето сайтове дават стойностите в km/h , добре е да си го пресметнете преди да влизате в морето. Лично мойто мнение базирано на дядовия който ядох не веднъж е , че всичко над 13км/ч е опасно за лодка с гребла !!! Най доброто време за лодка с гребла е всяка стойност под 10км/ч , от там на горе е рисково!Независимо дали знаете предварително на къде ще духа вятъра помнете , че с морето шега не бива!!!
Надявам се да не съм се натрапил с тази информация!
През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
Първия ще го следя, но втория....Изобщо не съм доволен от него и много лодкари може да бъдат подведени. Като цяло наблягат на лоши прогнози-дъждове и гръмотевеци+силни ветрове и рядко има нещо общо с действителността.yaniv написа:Ето и два сайта който са изпитани и дават 99% точна прогноза , аз лично предпочитам първия от 5 години се ползвам от услугите му и съм много доволен
- pepi71
- научил се да хвърля
Оставете тия сайтове
подробна информация за деня Само от стационарен тел.090015944
подробна информация за деня Само от стационарен тел.090015944