Душанци 17.07-21.07

Модератори: bobopeli, sapuna

minimuj
новобранец
новобранец

Душанци 17.07-21.07

Мнение от minimuj »

Здравейте ,колеги! Въпросните дни (от зглавието) бяхме на мястото посочено на картата с жълтия кламер.Тъй като сме с джип бяхме слезнали до долу,бая стръмно е.Не бяхме ходили там с колегата и нямахме много информация,оказа се много дълбоко(по груби измервания около 15-18 метра дълбоко,на 30-на метра навътре).Не успяхме да направим никакъв дънен риболов ,на плувка излизаха дребни костури и уклей,но на тапа и малко рибе хванахме три щуки по килограм всяка.Голям кеф беше.Общо взето това като риболов.
На предпоследния ден от излета над нас се чуваше бръмчене от трактор или някаква такава машина,което все повече се увеличаваше.Оказа се, че човека оре и пътя вече го няма.Беше изорано толкова дълбоко,че като минахме с джипа през браздите, останахме без бъбреци. Оградил съм изораното с черен маркер на снимката,ако някой реши да ходи или гледа сателитна снимка,(на която се вижда черен път),да знае ,че вече не е такъв релефа там :D .Абе забавно беше.

Успех на всички колеги!!!
Прикачени файлове
Душанци.jpg
Душанци.jpg (159.41 KiB) Преглеждано 1556 пъти
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Душанци 17.07-21.07

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Полезно инфо !
Хубаво е щом сте прекарали добре :smt023
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
piranha
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от piranha »

Как е нивото на язовира?
minimuj
новобранец
новобранец

Мнение от minimuj »

Поне ние ,докато бяхме водата си държеше ниво.
_DK_
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от _DK_ »

там риба няма...принципно няма, а оня лумпел на садките влачи мрежи с корабчето, пък пичките с водните колела (пляс-пляс педалите) плашат рибата...и всякакви педерастии, полицайте питат бракониерите дали са бракониери, пък те си признават, че са малко бракониери (само 3 от 100те тапи са тяхни) и ги пускат...да са живи и здрави сите... и да си е.ат капаците
_DK_
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от _DK_ »

а, да -има и един пендел с хонда делСол, червена, ако може и на майка си п.тката да пусна на тапа за щука- ще я пусне
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

_DK_ написа:а, да -има и един пендел с хонда делСол, червена, ако може и на майка си п.тката да пусна на тапа за щука- ще я пусне
С две думи "на м.... у п......"
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
Mixailov
новобранец
новобранец

Мнение от Mixailov »

_DK_ написа:а, да -има и един пендел с хонда делСол, червена, ако може и на майка си п.тката да пусна на тапа за щука- ще я пусне
Тоз язовир братче, ония с садките, няква си боза ония ден на голямата поляна идва да си пробва лодката кво да говорим, бръмчат ми мотори от горе на голямата поляна си ловя ония ми дигна джангал идвал да си пробва лодката :x :butthead: ! Dk много много си прав язовира е хубав ама като има такива как да ловим риба. :x . Ят ме е.
На платено и баба може , даи да те видим в дивата природа :) !!!
_DK_
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от _DK_ »

нема се плУашиш, завчера гледам на жековир на устието някакви метат срекмета и отивам да им направя забележка, а единия се оказа бивш полицай от пирдопската полиция, извади ми снимки на сърни, глигани и гъски, убити от някякви си генерали (аваджиите знаят кои видове са забранени) и файда, че аз спазвам закона, ама да им е.а майката- аз ше си го спазвам, ама за друга държава- франция , и дано франция да влезе във война с българия, та да ги изтрепа сичките ъпдали ДА ЖИВЕЕ ЧУЖДЕСТРАННИЯ ЛЕГИОН!!!
Аватар
valtaxi
новобранец
новобранец

Мнение от valtaxi »

Честно,досега не се бях смял толкова,знам че сте прави винаги си е имало наши и ваши,все пак в България живеем. :lol: :lol: :axe:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”