Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Яз. Широка Поляна?
Модератор: sapuna
Яз. Широка Поляна?
Привет Колеги! Някой има ли информация за Широка Поляна? Дали има вода(и риба в нея), защото някъде прочетох, че нивото било доста ниско.
Re: Яз. Широка Поляна?
Има вода и риба в нея!!!stivanoff написа:...Дали има вода(и риба в нея), защото някъде прочетох, че нивото било доста ниско.

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Не съм бил още на този язовир, но само от репортажите, които чета, смята, че сте ми стане любимо място.Роден съм и отраснал в родопите и съм риболовствал още в най-ранна детска възраст на почти всички родопски реки и язовири, но незнайно как съм пропуснал точно тази уникална дестинация. Смятам да прекарам уикенда там и ако , някой има скорошни данни относно риболова, ще бъда благодарен ако ги сподели. Аз пък обещавам да пробвам всички напътствия и да публкувам подробен снимков материал от излета. Благодаря предварително!
Колега,в горния си пост съм ти дал линк към репортажа на колегата borislav58 ,който е споделил риболовния си излет до Широка поляна ! Обърни се към него за по-подробна информация!!stivanoff написа:........Смятам да прекарам уикенда там и ако , някой има скорошни данни относно риболова, ще бъда благодарен ако ги сподели.......

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Има ли скорошна информация от Широка поляна?