Яз. Широка Поляна?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

stivanoff
новобранец
новобранец

Яз. Широка Поляна?

Мнение от stivanoff »

Привет Колеги! Някой има ли информация за Широка Поляна? Дали има вода(и риба в нея), защото някъде прочетох, че нивото било доста ниско.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Re: Яз. Широка Поляна?

Мнение от Ачо ♣ »

stivanoff написа:...Дали има вода(и риба в нея), защото някъде прочетох, че нивото било доста ниско.
Има вода и риба в нея!!! :D :arrow: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 1&start=15
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
stivanoff
новобранец
новобранец

Мнение от stivanoff »

Не съм бил още на този язовир, но само от репортажите, които чета, смята, че сте ми стане любимо място.Роден съм и отраснал в родопите и съм риболовствал още в най-ранна детска възраст на почти всички родопски реки и язовири, но незнайно как съм пропуснал точно тази уникална дестинация. Смятам да прекарам уикенда там и ако , някой има скорошни данни относно риболова, ще бъда благодарен ако ги сподели. Аз пък обещавам да пробвам всички напътствия и да публкувам подробен снимков материал от излета. Благодаря предварително!
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

stivanoff написа:........Смятам да прекарам уикенда там и ако , някой има скорошни данни относно риболова, ще бъда благодарен ако ги сподели.......
Колега,в горния си пост съм ти дал линк към репортажа на колегата borislav58 ,който е споделил риболовния си излет до Широка поляна ! Обърни се към него за по-подробна информация!! :wink:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
ianckov
новобранец
новобранец

Мнение от ianckov »

Има ли скорошна информация от Широка поляна?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”