Russian fishing 3.1

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
-Тони-
новобранец
новобранец

Re: Russian fishing 3.1

Мнение от -Тони- »

Свалих играта, инсталирах каквото пише, че трябва, ама неще да се пуска и това е!
Изображение

Явно не се справям добре с руския...
Ако някой има идея какъв е проблема и може да помогне, ще съм благодарен
toto57
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toto57 »

Виж дали отговаряш на всичко това!

МИНИМАЛЬНЫЕ СИСТЕМНЫЕ ТРЕБОВАНИЯ:
Процессор: Pentium IV 2 ГГц
Оперативная память: 256 мб
Видеокарта с аппаратной поддержкой DirectX 9.0
Разрешение экрана: не менее 1024x768
Свободное место на жестком диске: 550 мб
Microsoft Windows XP SP2, Windows Vista или Windows 7

НЕОБХОДИМЫЕ КОМПОНЕНТЫ ДЛЯ ЗАПУСКА ИГРЫ:
(есть в установщике)
1. Microsoft DirectX 9.0c август 2009
2. Microsoft .NET Framework 2.0
3. Microsoft Visual C++ Redistributable Package
Честността и откровенността те правят уязвим, бъди честен, каквото и да става... Майка Тереза
Аватар
Ribarq.s.m.
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Ribarq.s.m. »

Някой да знае какво е това сиамски принц ???????? защото не го намирам в списака с риби а ми го искат на турнир да го хвана ???
Изображение
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Ribarq.s.m. написа:Някой да знае какво е това сиамски принц ???????? защото не го намирам в списака с риби а ми го искат на турнир да го хвана ???
Мисля,че става дума за "Сиамский карп".Успех!
Изображение
Изображение
Аватар
Ribarq.s.m.
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Ribarq.s.m. »

Вуйчо-Ваньо написа:
Ribarq.s.m. написа:Някой да знае какво е това сиамски принц ???????? защото не го намирам в списака с риби а ми го искат на турнир да го хвана ???
Мисля,че става дума за "Сиамский карп".Успех!
така е... Мерси!
Изображение
toto57
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Russian fishing 3

Мнение от toto57 »

Writable написа:igraq ot nqkolko dena Russian Fishing 3 i nz na4ina za v1stanovqvane na makarata i v1dicata postoqno se 4upqt i se precakvam jestoko kato kupuvam v1dici postoqno, a i nqkoi ako zn koi zarqd trea da sam za da igraq turniri
Що не вземеш да драскаш на Майчиния си език - Кирилица, че да не се чудим по един час, какво искаш да кажеш и питащ! :( :( :(
Честността и откровенността те правят уязвим, бъди честен, каквото и да става... Майка Тереза
jusi123
новобранец
новобранец

Мнение от jusi123 »

Някой искаше пояснение за квеста .. Значи квеста можеш да изпълниш само ако си в базата, в която в момента тече квест.. (като натиснеш на иконката "Квест" то ти изписва : На данной базе квестов нет. Квест прохидит на базе.. например Болгария) Значи като пристигнеш на зададенната база (в нашия случай Болгария) ти изписва отдолу каква риба трябва да хванеш и колко килограма (може да има разлика +- 10 грама) От квест получаваш ~20 000 опит + бая пари + въдици .. макари... ) Като си направиш равносметка е по- добре на квест отколкото на някакъв турнир с вход 2-5000

Дано да съм помогнал

П.С. Изображение

Моите такъми :D
toto57
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toto57 »

jusi123 написа:Някой искаше пояснение за квеста .. Значи квеста можеш да изпълниш само ако си в базата, в която в момента тече квест.. (като натиснеш на иконката "Квест" то ти изписва : На данной базе квестов нет. Квест прохидит на базе.. например Болгария) Значи като пристигнеш на зададенната база (в нашия случай Болгария) ти изписва отдолу каква риба трябва да хванеш и колко килограма (може да има разлика +- 10 грама) От квест получаваш ~20 000 опит + бая пари + въдици .. макари... ) Като си направиш равносметка е по- добре на квест отколкото на някакъв турнир с вход 2-5000

Дано да съм помогнал
Малка поправка! :D

Действително, да се играе квест е доста полезно: 17500 т. опит + 180000 рубли + пръчка, макара и влакно! Лошото е, че се печели само на малки риби, до 1 кг, шанса да хванеш риба с точно тегло при по-големите е практически нулев!

За да печелиш повече опит от турнири трябва да използваш алкохол: Половин час преди края на турнира, когато знаеш че ще си първи, вадиш всичките въдици, индикатора на храната трябва да е на нула или почти, напиваш се на макс с елексир опыта, уиски или с коняк или водка в бара, и изкарваш един спининг! По този начин печелиш 7 пъти повече опит: На обикновен турнир 14000, а на закрит 35000!

Веднага след това пиеш отрезвителна отвара "уха", за да не те хване махмурлук!

Свалянето на нивото на храната става с "жаренный сапог", така че ако уловите такова чудо, не го продавайте за жълти копейки, ами го изпечете, ще Ви трябва!!!

"Уха" си правете от лещ и голавль с тегло между 1 и 2 кг!

Дано съм бил полезен!

Поздрави
Ato
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ato »

ммм да колега много полезен си , браво
за квестовете незнам но на един турнир с вход към 60 000 рубли , спечелих 900 000 и сега съм ербап , имам си вече кинти
ще го пробвам това с чорбата и "жаренный сапог"
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
toto57
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toto57 »

Ato написа:ммм да колега много полезен си , браво
за квестовете незнам но на един турнир с вход към 60 000 рубли , спечелих 900 000 и сега съм ербап , имам си вече кинти
ще го пробвам това с чорбата и "жаренный сапог"
Това с чорбата и печения ботуш не го пробвай, а просто го прави винаги в края на всеки турнир! Опита е много необходим, не само за улов на по-големи риби, но и за вдигане на разряд! Колкото по-нагоре се изкачваш толкова повече точки опит са необходими за преминаване в по-горен разряд!

Това са турнирите СФ - Разновидност, като при тях се изисква да хванеш повече видове риби от всички локации на дадена база! Голямо тичане пада! :D Предварително трябва да си си набелязъл на коя локация каква риби има в по-големи количества, на какво кълве най-често, а не най-едри и каква подхранка изисква!

Аз лично много ги харесвам, защото са доста трудни, и многократната смяна на локации, въдици, стръв, подхранка, плувка, дъно и "в пол воды", така ми повдигат адреналина, че като победя имам чувството, че съм извадил 5 кг бял амур на гол телескоп осмак с жило и повод 0.12 и кука № 12! :lol: :lol: :lol:

Освен това и сумите от тези турнири са внушителни: от 800000 до 1300000 рубли!

Между другото, ако спечелиш квест на дъно, опита е 17500, на плувка 34000 а на блесна 63000! А опитът е много важен, кармата също!

Не си чупете пръчките, кармата пада!

Не позволявайте да ви глобяват, кармата пада!

Малка карма - малки риби! :lol:

Още една хитринка: ако закачите някъде блесна не я късайте, не са евтини!

Когато закачите някъде по дъното, чукате два пъти на въдицата с мишката, появява се прозорец с някаква грешка. Давате continue и пак чукате два пъти на въдицата да се прибере в раницата, блесната е запазена!

И не играйте турнири МВ - максимално тегло , ако сте с малък разряд - под 50, няма смисъл, ботовете ловят трофейни риби и на 99% от случаите сте извън тройката!!!

Поздрави на всички, играещи честно играта!

И питайте! С питане и четене до големи разряди се стига! :lol: :lol: :lol:

Изображение

При разряд над 60, кинтите вече нямат никакво значение! :D
speed345
новобранец
новобранец

Мнение от speed345 »

Колеги рибари, които са запалени по Russian Fishing !!!
Защо или имали полза от тая програмка Клевалка !!!
Аз играя, без нея и пак хващам големи РибЧеТа ?
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

speed345 написа:Колеги рибари, които са запалени по Russian Fishing !!!
Защо или имали полза от тая програмка Клевалка !!!
Аз играя, без нея и пак хващам големи РибЧеТа ?
Истината е,че с клевалката всичко става по - лесно.В смисъл такъв:не да видиш къде каква риба има-това става и без клевалка.Аз лично съм я ползвал за това да видя коя риба колко често се среща на дадения водоем,стръв,захранка,на дъното или на повърхността да се търси и т.н.Без нея нещата даже са по-интересни,но и мнооого по-трудни.
Изображение
Изображение
Didorex
новобранец
новобранец

Мнение от Didorex »

Някой ще ми помогне ли със ловенето на блесна как се лови?
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

toto57 написа:Малка поправка! :D

Действително, да се играе квест е доста полезно: 17500 т. опит + 180000 рубли + пръчка, макара и влакно! Лошото е, че се печели само на малки риби, до 1 кг, шанса да хванеш риба с точно тегло при по-големите е практически нулев!

За да печелиш повече опит от турнири трябва да използваш алкохол: Половин час преди края на турнира, когато знаеш че ще си първи, вадиш всичките въдици, индикатора на храната трябва да е на нула или почти, напиваш се на макс с елексир опыта, уиски или с коняк или водка в бара, и изкарваш един спининг! По този начин печелиш 7 пъти повече опит: На обикновен турнир 14000, а на закрит 35000!

Веднага след това пиеш отрезвителна отвара "уха", за да не те хване махмурлук!

Свалянето на нивото на храната става с "жаренный сапог", така че ако уловите такова чудо, не го продавайте за жълти копейки, ами го изпечете, ще Ви трябва!!!

"Уха" си правете от лещ и голавль с тегло между 1 и 2 кг!

Дано съм бил полезен!

Поздрави
Полезен си и още как! :smt023 Човече,ти си истинска "клевалка". :lol: С твоите съвети стигнах доста напред.Вече съм 26-ти разряд,имам 110000 точки опит,почти 10000 карма и без малко 1000000 рубли.За сега не съм успял да спечеля квест и да хвана трофейна риба,но се надявам и това да стане.Без клевалка,играта е много по-трудна,но и доста по-интересна.
Успех на всички.
ПП:Забелязах,че като приготвям уха,кармата ми пада. :smt102
Изображение
Изображение
toto57
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toto57 »

Didorex написа:Някой ще ми помогне ли със ловенето на блесна как се лови?
Замяташ блеснарката възможно най-далече и дърпаш с G!

Може да ловиш по дъното-бавно, в средата-средно, на повърхността-бързо!

Избора става с десен клик върху пръчката!

Внимавай за закачки, но няма страшно, ако закачиш, по-горе съм обяснил как става откачането!

Поздрави, Радко
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”