Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Russian fishing 3.1
Модератор: dantho.mihov
Re: Russian fishing 3.1
Свалих играта, инсталирах каквото пише, че трябва, ама неще да се пуска и това е!

Явно не се справям добре с руския...
Ако някой има идея какъв е проблема и може да помогне, ще съм благодарен

Явно не се справям добре с руския...
Ако някой има идея какъв е проблема и може да помогне, ще съм благодарен
-
- ще става разбирач
Виж дали отговаряш на всичко това!
МИНИМАЛЬНЫЕ СИСТЕМНЫЕ ТРЕБОВАНИЯ:
Процессор: Pentium IV 2 ГГц
Оперативная память: 256 мб
Видеокарта с аппаратной поддержкой DirectX 9.0
Разрешение экрана: не менее 1024x768
Свободное место на жестком диске: 550 мб
Microsoft Windows XP SP2, Windows Vista или Windows 7
НЕОБХОДИМЫЕ КОМПОНЕНТЫ ДЛЯ ЗАПУСКА ИГРЫ:
(есть в установщике)
1. Microsoft DirectX 9.0c август 2009
2. Microsoft .NET Framework 2.0
3. Microsoft Visual C++ Redistributable Package
МИНИМАЛЬНЫЕ СИСТЕМНЫЕ ТРЕБОВАНИЯ:
Процессор: Pentium IV 2 ГГц
Оперативная память: 256 мб
Видеокарта с аппаратной поддержкой DirectX 9.0
Разрешение экрана: не менее 1024x768
Свободное место на жестком диске: 550 мб
Microsoft Windows XP SP2, Windows Vista или Windows 7
НЕОБХОДИМЫЕ КОМПОНЕНТЫ ДЛЯ ЗАПУСКА ИГРЫ:
(есть в установщике)
1. Microsoft DirectX 9.0c август 2009
2. Microsoft .NET Framework 2.0
3. Microsoft Visual C++ Redistributable Package
Честността и откровенността те правят уязвим, бъди честен, каквото и да става... Майка Тереза
- Ribarq.s.m.
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Някой да знае какво е това сиамски принц ???????? защото не го намирам в списака с риби а ми го искат на турнир да го хвана ???

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Мисля,че става дума за "Сиамский карп".Успех!Ribarq.s.m. написа:Някой да знае какво е това сиамски принц ???????? защото не го намирам в списака с риби а ми го искат на турнир да го хвана ???

- Ribarq.s.m.
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
така е... Мерси!Вуйчо-Ваньо написа:Мисля,че става дума за "Сиамский карп".Успех!Ribarq.s.m. написа:Някой да знае какво е това сиамски принц ???????? защото не го намирам в списака с риби а ми го искат на турнир да го хвана ???

-
- ще става разбирач
Re: Russian fishing 3
Що не вземеш да драскаш на Майчиния си език - Кирилица, че да не се чудим по един час, какво искаш да кажеш и питащ!Writable написа:igraq ot nqkolko dena Russian Fishing 3 i nz na4ina za v1stanovqvane na makarata i v1dicata postoqno se 4upqt i se precakvam jestoko kato kupuvam v1dici postoqno, a i nqkoi ako zn koi zarqd trea da sam za da igraq turniri

Честността и откровенността те правят уязвим, бъди честен, каквото и да става... Майка Тереза
Някой искаше пояснение за квеста .. Значи квеста можеш да изпълниш само ако си в базата, в която в момента тече квест.. (като натиснеш на иконката "Квест" то ти изписва : На данной базе квестов нет. Квест прохидит на базе.. например Болгария) Значи като пристигнеш на зададенната база (в нашия случай Болгария) ти изписва отдолу каква риба трябва да хванеш и колко килограма (може да има разлика +- 10 грама) От квест получаваш ~20 000 опит + бая пари + въдици .. макари... ) Като си направиш равносметка е по- добре на квест отколкото на някакъв турнир с вход 2-5000
Дано да съм помогнал
П.С.
Моите такъми
Дано да съм помогнал
П.С.

Моите такъми

-
- ще става разбирач
Малка поправка!jusi123 написа:Някой искаше пояснение за квеста .. Значи квеста можеш да изпълниш само ако си в базата, в която в момента тече квест.. (като натиснеш на иконката "Квест" то ти изписва : На данной базе квестов нет. Квест прохидит на базе.. например Болгария) Значи като пристигнеш на зададенната база (в нашия случай Болгария) ти изписва отдолу каква риба трябва да хванеш и колко килограма (може да има разлика +- 10 грама) От квест получаваш ~20 000 опит + бая пари + въдици .. макари... ) Като си направиш равносметка е по- добре на квест отколкото на някакъв турнир с вход 2-5000
Дано да съм помогнал

Действително, да се играе квест е доста полезно: 17500 т. опит + 180000 рубли + пръчка, макара и влакно! Лошото е, че се печели само на малки риби, до 1 кг, шанса да хванеш риба с точно тегло при по-големите е практически нулев!
За да печелиш повече опит от турнири трябва да използваш алкохол: Половин час преди края на турнира, когато знаеш че ще си първи, вадиш всичките въдици, индикатора на храната трябва да е на нула или почти, напиваш се на макс с елексир опыта, уиски или с коняк или водка в бара, и изкарваш един спининг! По този начин печелиш 7 пъти повече опит: На обикновен турнир 14000, а на закрит 35000!
Веднага след това пиеш отрезвителна отвара "уха", за да не те хване махмурлук!
Свалянето на нивото на храната става с "жаренный сапог", така че ако уловите такова чудо, не го продавайте за жълти копейки, ами го изпечете, ще Ви трябва!!!
"Уха" си правете от лещ и голавль с тегло между 1 и 2 кг!
Дано съм бил полезен!
Поздрави
ммм да колега много полезен си , браво
за квестовете незнам но на един турнир с вход към 60 000 рубли , спечелих 900 000 и сега съм ербап , имам си вече кинти
ще го пробвам това с чорбата и "жаренный сапог"
за квестовете незнам но на един турнир с вход към 60 000 рубли , спечелих 900 000 и сега съм ербап , имам си вече кинти
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
-
- ще става разбирач
Това с чорбата и печения ботуш не го пробвай, а просто го прави винаги в края на всеки турнир! Опита е много необходим, не само за улов на по-големи риби, но и за вдигане на разряд! Колкото по-нагоре се изкачваш толкова повече точки опит са необходими за преминаване в по-горен разряд!Ato написа:ммм да колега много полезен си , браво
Това са турнирите СФ - Разновидност, като при тях се изисква да хванеш повече видове риби от всички локации на дадена база! Голямо тичане пада!

Аз лично много ги харесвам, защото са доста трудни, и многократната смяна на локации, въдици, стръв, подхранка, плувка, дъно и "в пол воды", така ми повдигат адреналина, че като победя имам чувството, че съм извадил 5 кг бял амур на гол телескоп осмак с жило и повод 0.12 и кука № 12!

Освен това и сумите от тези турнири са внушителни: от 800000 до 1300000 рубли!
Между другото, ако спечелиш квест на дъно, опита е 17500, на плувка 34000 а на блесна 63000! А опитът е много важен, кармата също!
Не си чупете пръчките, кармата пада!
Не позволявайте да ви глобяват, кармата пада!
Малка карма - малки риби!

Още една хитринка: ако закачите някъде блесна не я късайте, не са евтини!
Когато закачите някъде по дъното, чукате два пъти на въдицата с мишката, появява се прозорец с някаква грешка. Давате continue и пак чукате два пъти на въдицата да се прибере в раницата, блесната е запазена!
И не играйте турнири МВ - максимално тегло , ако сте с малък разряд - под 50, няма смисъл, ботовете ловят трофейни риби и на 99% от случаите сте извън тройката!!!
Поздрави на всички, играещи честно играта!
И питайте! С питане и четене до големи разряди се стига!

При разряд над 60, кинтите вече нямат никакво значение!

Колеги рибари, които са запалени по Russian Fishing !!!
Защо или имали полза от тая програмка Клевалка !!!
Аз играя, без нея и пак хващам големи РибЧеТа ?
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Истината е,че с клевалката всичко става по - лесно.В смисъл такъв:не да видиш къде каква риба има-това става и без клевалка.Аз лично съм я ползвал за това да видя коя риба колко често се среща на дадения водоем,стръв,захранка,на дъното или на повърхността да се търси и т.н.Без нея нещата даже са по-интересни,но и мнооого по-трудни.speed345 написа:Колеги рибари, които са запалени по Russian Fishing !!!

Някой ще ми помогне ли със ловенето на блесна как се лови?
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Полезен си и още как!toto57 написа:Малка поправка!![]()
Действително, да се играе квест е доста полезно: 17500 т. опит + 180000 рубли + пръчка, макара и влакно! Лошото е, че се печели само на малки риби, до 1 кг, шанса да хванеш риба с точно тегло при по-големите е практически нулев!
За да печелиш повече опит от турнири трябва да използваш алкохол: Половин час преди края на турнира, когато знаеш че ще си първи, вадиш всичките въдици, индикатора на храната трябва да е на нула или почти, напиваш се на макс с елексир опыта, уиски или с коняк или водка в бара, и изкарваш един спининг! По този начин печелиш 7 пъти повече опит: На обикновен турнир 14000, а на закрит 35000!
Веднага след това пиеш отрезвителна отвара "уха", за да не те хване махмурлук!
Свалянето на нивото на храната става с "жаренный сапог", така че ако уловите такова чудо, не го продавайте за жълти копейки, ами го изпечете, ще Ви трябва!!!
"Уха" си правете от лещ и голавль с тегло между 1 и 2 кг!
Дано съм бил полезен!
Поздрави

Успех на всички.
ПП:Забелязах,че като приготвям уха,кармата ми пада.

-
- ще става разбирач
Замяташ блеснарката възможно най-далече и дърпаш с G!Didorex написа:Някой ще ми помогне ли със ловенето на блесна как се лови?
Може да ловиш по дъното-бавно, в средата-средно, на повърхността-бързо!
Избора става с десен клик върху пръчката!
Внимавай за закачки, но няма страшно, ако закачиш, по-горе съм обяснил как става откачането!
Поздрави, Радко