Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Модератор: sapuna
Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Ей тва вече е много долно е...ти пумиярите

работата е ясна като спрем да ходим и като изловят и малкото останала риба ще се сетят ама ще е късно
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
- ivelin_1976
- разбира нещата
Ще се сетишdian написа:работата е ясна като спрем да ходим и като изловят и малкото останала риба ще се сетят ама ще е късно

п.п. Който не може да пие

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

Колеги здравейте
Утре отивам на море на Резово, и рещих да направя една спирка на яз Овчарица, не съм ходил никога досега !
Изчетох темата в началото и разбрах че може да отида само на "топлото" и че трябва да платя 10 лв за 3 въдици. Може ли да ми кажете къде се плаща, или минават хора да събират пари?
Друг въпрос, като предварително се извинявам да не съм омален, проветох че
"До местата за риболов отвежда черен път, който започва от асфалта на 1,5-2 км след село Радецки (отбива се вляво), долу-горе по средата на разстоянието между селото и централата с комините, и достига до село Бял кладенец. Пътят през цялото време е на десетина метра от водата."
Трябва ли да мина село Бял Кладенец за да си търся место или може да преди него да разпъня някъде.
За захранка няма да ви питам, доста изчерпателно сте описали
Благодаря

Утре отивам на море на Резово, и рещих да направя една спирка на яз Овчарица, не съм ходил никога досега !
Изчетох темата в началото и разбрах че може да отида само на "топлото" и че трябва да платя 10 лв за 3 въдици. Може ли да ми кажете къде се плаща, или минават хора да събират пари?
Друг въпрос, като предварително се извинявам да не съм омален, проветох че
"До местата за риболов отвежда черен път, който започва от асфалта на 1,5-2 км след село Радецки (отбива се вляво), долу-горе по средата на разстоянието между селото и централата с комините, и достига до село Бял кладенец. Пътят през цялото време е на десетина метра от водата."
Трябва ли да мина село Бял Кладенец за да си търся место или може да преди него да разпъня някъде.
За захранка няма да ви питам, доста изчерпателно сте описали
Благодаря
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Всичко си разбрал, освен , че таксата вече е 15 лв. ще ти е вземат на мястото където си се установил !
На слука !
На слука !
колеги мисля за бяла риба да хвърлям предимно, може ли да ми кажете дали излиза, пак ще кажа че никога не съм ходил и нямам идея как е
четох мнения от преди 2 години че има но сега незнам
- AzAzEl
- научил се да хвърля
И за бяла риба трябва да разпъваш навътре. Рибата е наплашена и през деня се дърпа навътре. За стръв на бялата ползваш рибета от водоема - червеноперки и уклеи, а ако няма може и слънчаци.playback написа:колеги мисля за бяла риба да хвърлям предимно, може ли да ми кажете дали излиза, пак ще кажа че никога не съм ходил и нямам идея как е
Успех.
благодаря колеги !AzAzEl написа:И за бяла риба трябва да разпъваш навътре. Рибата е наплашена и през деня се дърпа навътре. За стръв на бялата ползваш рибета от водоема - червеноперки и уклеи, а ако няма може и слънчаци.playback написа:колеги мисля за бяла риба да хвърлям предимно, може ли да ми кажете дали излиза, пак ще кажа че никога не съм ходил и нямам идея как е
Успех.
аз пък ти казвам изобщо да не си губиш времето и парите там сам ще го разбереш като идеш
честно ти казвам загина си този водоем малко по късно от нончо лека му пръс
честно ти казвам загина си този водоем малко по късно от нончо лека му пръс
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
някои ще дадели прясно инфо за язовири мисля другата седмица да ходя от към бял кладенец.та въпроса мие така и така съм го решил вече да мина около 400км в едната посока как да се подготвя с повече ядене и пиене или има шанс да хвана риба 

-
- кандидат преподавател
dian написа:
загина си този водоем малко по късно от нончо
Ей това е истината

- AzAzEl
- научил се да хвърля
Колеги, някой има ли прясно инфо или да се ориентираме другаде? 

водата е вряла не кълве нищо и плуват умреле сомчета сварениAzAzEl написа:Колеги, някой има ли прясно инфо или да се ориентираме другаде?
- stoqn24
- вече хвърля и на тежко
орентирай се 3а друг водоем водата е 40+
- stoilkatastz
- ще става разбирач
Работата е ясна по малко рибари ще ходят,парите събрани горе долу същите ама и по малко риба ще има уловена.И как да бойкотираме десет няма да идат, пет ще идат.Ние ако можем да се организираме,държавата ни няма да е на тоз хал.ivelin_1976 написа:Ще се сетишdian написа:работата е ясна като спрем да ходим и като изловят и малкото останала риба ще се сетят ама ще е късноАз от известно време говоря точно за това, трябва да се бойкотира този водоем, но и това вероятно няма да помогне, но поне да не пълним джобовете на някои хора. От около 2-3 месеца вървят ден през ден тирове с риба за Румъния. Пък ние будалите нека си висим като прани гащи по брега и да ни третират като мишки на този водоем
![]()
п.п. Който не може да пиеняма работа на ТЕЦ-2 яз.Овчарица