Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
С цялото ми уважение пич - това е като да се доверяваш на синоптик.бг , на бтв новините и прочие, в българия прогнозите са ми ясни колко обективни могат да бъдат....pepi71 написа:Оставете тия сайтове
подробна информация за деня Само от стационарен тел.090015944
През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
Имам един приятел който е голям фен на руския сайт самоче си има някаква хитрост там за да се добереш до обективна информация , не ми допада изобщо съгласен съм с теб, но колкото до freemeteo , ако се научиш да тълкуваш правилно написаното е 100% точен... казвам тълкуваш защото примерно : вчера го даваха да вали самоче го дават в % , мисля, че към 60% шанс за дъжд... във Варна не валя , но в покрайнините на Варна е поваляло , гледай добре %/шанс за да не се подведеш , може да има облак с вода, но това далеч не значи, че ще се излива проливен дъждкарид написа:Първия ще го следя, но втория....Изобщо не съм доволен от него и много лодкари може да бъдат подведени. Като цяло наблягат на лоши прогнози-дъждове и гръмотевеци+силни ветрове и рядко има нещо общо с действителността.yaniv написа:Ето и два сайта който са изпитани и дават 99% точна прогноза , аз лично предпочитам първия от 5 години се ползвам от услугите му и съм много доволен
1. http://freemeteo.com/ - с 10 милиона локаций! Много точен!
2. http://www.gismeteo.ru/

- paynera
- вече хвърля и на тежко
Днес на Нои едно голямо НИЩО от 5.30-8.30.Къде изчезна тази риба за една вечер (няколко часа).Предния ден до тъмно я скубахме днес НЯМА.
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
Днес по слабичко от вчера, на Галата от 6 до 13ч. по 5кг.на калпак.Рибата се въртеше около 22я метър горе на 5-7м под лодката.Сутринта даваше по интензивно после затихна но продължи по 1-2 до последно продължаваше да дава.Интересно че по късно отдолу сонара даваше много риба а се хващаше само по 1 рядко 2, пускаш веднага удря едно и толкова вадиш и пак едно....Имаше и два кандидат карагьоза и доста хамсалаци (едри хамсии
)Сафрида беше нормален и малко едри хаймани,чепаретата синьо и розово с жълто

А етого и днешния улов.

А етого и днешния улов.
- atanasov1589
- ще става разбирач
днес от 7 до към 10 малко харибчета срешту карантината до шамандурите,а после до към 12 пред галата по 1-2 точно както е описал колегата vakril.k
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес на Траката от 16ч до 20.30 хванахме много тен и по 1-1.5 сафрид към 18ч се появиха голяма група делфини идващи на бърз ход от към дружба претарашиха района и се изнесоха към галата.Малко след това имаше затишие от към сафрида но започна пак да се показва на сонара като на моменти се вадеха 4-5бр и черешката на тортата беше когато колега от съседната лодка хвана 5-6 черноморски скумри.За толкова години по нашто море само бях чувал че имало скумрия но не бях виждал на живо. Скумриите бяха на големина колкото карагьоз като по закона на мърфи най голямата падна във водата .
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
И ти подпали гората.....tiho_roev написа:....... Скумриите бяха на големина колкото карагьоз като по закона на мърфи най голямата падна във водата .

Надвечер между 18 и 20 часа пред Галата най вече на 21-вия метър.
Към метър и половина сафрид.

Тъкмо се напълни екрана,и ний отлепихме.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Стига бе наистина ли?Ти видя ли ги скумриите?Да не са били циганки?Ако няма някаква грешка това е много радостно събитие.Днес ставам сутринта и гледам в залива пред карантината пълно с бели обекти отначало помислих ,че клас оптимист си правят състезание,но с бинокъла видях че са рибари -42бр.Какво ли правят?
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не само аз ги видях по всяка вероятност добрата новина ще се появи и по други саитове жалко че неможах да направя снимки но на човека хич не му беше до снимки защото чепарето му беше станало на мармалад и се ядосваше че падна най голямата риба както казах .По всяка вероятност още снощи се е разчуло на траката защото тази сутрин като ходих до лодката пред траката имаше към 15 лодки във водата
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Добра новина ,дай боже да се задържи и завърне до някоя и друга година .
Вчера надвечер ,около 19 влязохме пред Колокита .За малко над час взехме по около кило кило и половина на човек.Рибата беше набита в скалите и бяхме постоянно на щрек защото ни снасяше много бързо.Вадехме само в плиткача 6-7 метра и само пред скалите .Сафрида беше едър ,като извадихме и доста хаймани,чепарета на подбираше ама двама бяхме само с чисто ламе и вадехме маааалко повече от третия в лодката,който беше със смесено ламе плюс перушина.Цвета на ламето беше моя зелен на другия виолетово и жълто.Куките май трябва да се увеличават ,в смисъл по малък размер да слагаме защото имаше доста откачена риба и във водата ,както и след изваждане на чепарето.Ами това от мен,вечерта рибата беше старателно приготвена както на скара ,така и пържена и обилно полята с
.Поздрави на всички.
Вчера надвечер ,около 19 влязохме пред Колокита .За малко над час взехме по около кило кило и половина на човек.Рибата беше набита в скалите и бяхме постоянно на щрек защото ни снасяше много бързо.Вадехме само в плиткача 6-7 метра и само пред скалите .Сафрида беше едър ,като извадихме и доста хаймани,чепарета на подбираше ама двама бяхме само с чисто ламе и вадехме маааалко повече от третия в лодката,който беше със смесено ламе плюс перушина.Цвета на ламето беше моя зелен на другия виолетово и жълто.Куките май трябва да се увеличават ,в смисъл по малък размер да слагаме защото имаше доста откачена риба и във водата ,както и след изваждане на чепарето.Ами това от мен,вечерта рибата беше старателно приготвена както на скара ,така и пържена и обилно полята с

Днес пред Галата , от 6 до 8 сутринта 322 сафрида среден размер , двама човека.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Роко,прав си за куките.
Вчера започнах с 6-ци да работя,нямах откачена риба.
После минах на 8-ца,за да натоваря чепарето.
Е същото си беше,но откачанията ги имаше вече.
Товаренето почна съвсем на смрачавяне.
Вчера започнах с 6-ци да работя,нямах откачена риба.
После минах на 8-ца,за да натоваря чепарето.
Е същото си беше,но откачанията ги имаше вече.
Товаренето почна съвсем на смрачавяне.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
пичове с гуменка съм, а утре ще духа... много ми се влиза единствения ми почивен ден е... някой с по читава лодка ако иска компания да драсне, бирата от мен.
Академика

Орляка

И моя милост
Шегичка,моя снимка няма,всичко това от 16,30 до 19,30 часа пред Галата,не повече от 3 кг на човек. Поздрави.

Орляка

И моя милост

Шегичка,моя снимка няма,всичко това от 16,30 до 19,30 часа пред Галата,не повече от 3 кг на човек. Поздрави.
За да поискаш, трябва да дадеш
Орляка

Академика

и моя милост

Шегичка,снимки на себе си нямам,всичко това от 16,30 до 19,30 часа,сафрида е не повече от три килограма на човек .Поздрави

Академика

и моя милост

Шегичка,снимки на себе си нямам,всичко това от 16,30 до 19,30 часа,сафрида е не повече от три килограма на човек .Поздрави
За да поискаш, трябва да дадеш