Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Искам да благодаря на следните хора от форума
Модератор: dantho.mihov
Искам да благодаря на следните хора от форума
Искам да изкажа искрени благодарности на следните хора от форума. Те знаят защо. Причината в детайли няма да я цитирам, тъй като може да не искат те самите да се коментира. Това са единствените хора, които са ми помогнали страшно много в това занимание. А то наистина ми е адска страст. Вярвам и на Вас. Риболова е едно от нещата, които ми напомнят за покойният ми дядо и когато ходя за риба, сякаш е с мен този човек.
Искрени благодарности на Tehnica, alex_gt, hristoogi, jagger1. Тези хора страшно много ми помагат. Искам да подчертая, че днес hristoogi, направи една наистина истинска човешка постъпка, която заслужава поклон наистина. Малко хора биха държали на думите си и да бъдат толкова добри. Преди време, беше обещал нещо, въпреки ангажиментите и ежедневието, което има всеки от нас, той помнеше и намери начин да свърши това което бе казал. Малко са хората, които биха го направи и не биха забравили. Рядка постъпка, която заслужава много уважение.
Той самият знае за какво говоря. Отново Ви благодаря добри хора.
Ако съм пропуснал някого, то не е било нарочно. В момента нямам много време и влязох да напиша точно тази тема! Държа да им благодаря пред всички Вас.
Желая им успехи в риболова и всяко едно начинание. И весело прекарване на морето на колегата
Той си знае кой е 
Искрени благодарности на Tehnica, alex_gt, hristoogi, jagger1. Тези хора страшно много ми помагат. Искам да подчертая, че днес hristoogi, направи една наистина истинска човешка постъпка, която заслужава поклон наистина. Малко хора биха държали на думите си и да бъдат толкова добри. Преди време, беше обещал нещо, въпреки ангажиментите и ежедневието, което има всеки от нас, той помнеше и намери начин да свърши това което бе казал. Малко са хората, които биха го направи и не биха забравили. Рядка постъпка, която заслужава много уважение.
Той самият знае за какво говоря. Отново Ви благодаря добри хора.
Ако съм пропуснал някого, то не е било нарочно. В момента нямам много време и влязох да напиша точно тази тема! Държа да им благодаря пред всички Вас.
Желая им успехи в риболова и всяко едно начинание. И весело прекарване на морето на колегата

Re: Искам да благодаря на следните хора от форума
Това най-вече!