Накъде около Плевен?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Re: Накъде около Плевен?

Мнение от martineti »

На Дунава са започнали да скубят амурите :smt117
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
niko_tod
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от niko_tod »

Тъй като не видях рубрика, къде не кълве пиша тук :lol: .След като ни казаха , че на пристанището на Сомовит товарят шлеповете с зърно , събрала се е риба и народа лови, сутринта в 6ч. бяхме там. Учуди ме ,че няма местните власи с колелетата , но още имах надежда. След 4 часа мятане с коловете и на плувка и на фидер и никакво пипане освен попчета по три пръста, приключихме набързо риболова. Накрая се появи работник от пристанището , и каза , че се е ловело ама миналата година , и той се пробвал няколко поредни дни но капо. Дунава нещо се е повредил тази година, другия път ще се ходи на Дъбник , че мноооооо станаха капотата. :D
yxaaa
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от yxaaa »

Днес на Г.Дъбник вълни по-големи от на морето. За два часа две бабушки не много големи. То не беше вятър, то не беше чудо :smt011 :smt011 :smt011
Match Fishing :]
Аватар
tedideo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tedideo »

на дъбник два пъти ходя и двапъти капо и мокар :oops: нз вече какво става времето се повърка като народа :axe:
Повторението е майка на знанието!

Изображение
ivovlad
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от ivovlad »

Аз бях в неделя на Дъбника и хванах прилично. Имаше вятър, но не беше чак толкова силен. Общо взето на плувка кълвяха по-често, но дребни. На фидера по-рядко, но по едрички риби.
Lubol
новобранец
новобранец

Мнение от Lubol »

Колеги, чудя се да пробвам ли на дъбника за някоя бяла риба на каракудка привечер. Нали е тръгнала. Вчера бях на устието на осъма на фидер на бял червей излизат прилични платички и някоя друга каракуда. На дунава към Никопол не иска да бутне.
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

На малкият кайлъшки са започнали отново да излизат толупчета :) около 2 кг парчето.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
yxaaa
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от yxaaa »

martineti написа:На малкият кайлъшки са започнали отново да излизат толупчета :) около 2 кг парчето.
:smt023 :smt023 :smt023
Match Fishing :]
Shampio0*
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Shampio0* »

Привет,колеги!

В Събота бяхме на Градина и врътнахме невероятно КАПО!(Ако не броим малките бабушки които са масови) Нивото е доста паднало и едрите риби не са активни. С две думи не си губете времето там.
В неделя решихме да посетим Тотлебен,който не бяхме посещавали от забраната.Малки таранки до припадък... Всички рибки си плуват живи и здрави. Има и снимки,но ми показва че са твърде големи.
В Каилъка наистина са тръгнали толупчетата.
По реките резултатите не са задоволителни.Епизодични проблясъци по р.Искър,но много рядко. Следващата дестинация сигурно ще е Дъбника ,ако има прясно инфо за места,какво излиза,и стръв ще съм благодарен.
Поздрави на всички и НАСЛУКА!!!
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
Аватар
interdoc
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от interdoc »

Вчера бях на Дъбник, установих се на "локвата", че по-нямаше хора - мразя навалицата дори и за сметка на кълването да е :? Риболова започна добре - хванах няколко едри таранки на царевица, една също едра платика и доста бабушки на жито. Постепенно вятърът обаче се засили до степен, че вълните почнаха да ми заливат краката и уловът приключи безславно. Използвах един мач и една гола шестица. Другия път повече 8)
poason
новобранец
новобранец

Мнение от poason »

Колега interdoc на какъв монтаж хвана по-едрите риби, на плувка или на дъно, и на каква дистанция? Защото аз цяло лято не мога да хвана някой по-читава риба, особенно напоследък много дребосък се навъди. Пък и като гледам около мен всеки път дори и колегите, които ловят на дъно пак по-дребни риби ловят.
Аватар
interdoc
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от interdoc »

poason написа:Колега interdoc на какъв монтаж хвана по-едрите риби, на плувка или на дъно, и на каква дистанция? Защото аз цяло лято не мога да хвана някой по-читава риба, особенно напоследък много дребосък се навъди. Пък и като гледам около мен всеки път дори и колегите, които ловят на дъно пак по-дребни риби ловят.
Те бяха на мача с подвижна плувка на около 20 метра дистанция, кука 12 Мустад. Стръвта - млечна царевица малко над дъното понеже има водорасли почти навсякъде. Аз изобщо там за себе си съм се убедил, че на дъно не хващам по-едри екземпляри, отколкото на плувка, а ваденето на големи туфи растителност определено ме дразни :evil:
Аватар
lfcpordim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lfcpordim »

Някой ходил ли е скоро на Тотленбен? Каква риба има, плаща ли се?
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

lfcpordim написа:Някой ходил ли е скоро на Тотленбен? Каква риба има, плаща ли се?
За там дочух ,че само дребни таранки. Не е платен.
Shampio0*
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Shampio0* »

Искъра в момента е мътен и влачи листа и боклуци.Също така нивото пада доста и бързо в резултат рибата НЕ КЪЛВЕ!
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”