Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
vulko0 написа:колега на 7 развъдник няма бунгала но има барбекютаtodor_197 написа:Здравейте колеги!Дочух,че на седмият развъдник на Николаевка имало бунгала.Някой знае ли какви са условията за ползването им?И ако може някакъв телефон за контакт да дадете!Благодаря Ви предварително!на 27и8 юни бяхме там . 15лв.такса .има шаран.амур. дребна таранка; и многоооооооооооо рак;
рака забранен; ловихме на царвица ;а рака за 20мин го изява;
хванахме 2 шарана ;единия гол ;и другия;[album]
[/album]
Колеги , моля за информация на кой водоеми около Варна/ може и по -додалечко около Добрич, Шумен и Нови Пазар и т.н. / е разрешено преспиването , какви са таксите там , как се плаща рибата след това и къде има смисъл да се ходи ? Ще помоля ако ми предоставите такава информация да ме насочите каква риба трябва да се търси на въпросният водоем и на какво кълве.
Благодаря
Благодаря
-
- новобранец
Колега на Звънец става с преспиване таксата е 10.00 лв.за 24 часа по принцип излизат шаран,таранка и сулка.На бъркано и на царевица ,а сулката на рибка и торен но тази година сме ходили 4 пъти и едно шаранче към 1.00 кг.На Николаевка последният развъдник също може с преспиване таксата е 15.00 лв.и бил зарибен с шаран и амур.Незнам дали излиза нещо ,когато минахме в събота да видим какви са условията беше към обяд и колегите нямаха нищо извадено освен дребни таранки и една малка сулка.
-
- научил се да хвърля
На Одринци също може да се преспива. Таксата е 5 лева,но за жалост чувам, че ако те таксуват вечерта, на другия ден сутринта пак искат парички, което не е справедливо, според мен. Иначе има сом, шаран, бяла риба, каракуда, костур, бабушка. Напоследък излизат шаранчета по 400-500 грама, но е хубаво да ги връщаме. За хищните риби нямам много информация какво дава в момента.
- djambaza
- научил се да хвърля
Някаква прясна информация за има някой за Тръстиково , Генерал Киселово, Здравец, Около Девня също чух че има??? И къде е разрешен нощния риболов и евентуално преспиване? Благодаря предвартелно
От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
-
- новобранец
Колеги,знае ли някой дали може с преспиване на Оброчище.Благодаря предварително.
-
- новобранец
MOЖE КОЛЕГА.VANIAKAMEN написа:Колеги,знае ли някой дали може с преспиване на Оброчище.Благодаря предварително.
-
- новобранец
- gergi83
- научил се да хвърля
на мен ми казаха,че не можеVANIAKAMEN написа:Колеги,знае ли някой дали може с преспиване на Оброчище.Благодаря предварително.

здравейте колеги някой може ли да каже къде излиза толстолоп голям около разград търговище шумен варна благодаря.
-
- новобранец
Колега аз на 28.06 2011г. бях на същия язовир,до мен хората,които ловиха казаха ,че са от предния ден там и цяла вечер са ловили,а ти вече от къде си чул,че не може не знам.gergi83 написа:на мен ми казаха,че не можеVANIAKAMEN написа:Колеги,знае ли някой дали може с преспиване на Оброчище.Благодаря предварително.
- gergi83
- научил се да хвърля
колега ходих преди 2-3 седмици,пазача ми каза ,че е позволено да се лови само през светлата част на деня,все пак мерси за новата информацияpeshocmeta написа:Колега аз на 28.06 2011г. бях на същия язовир,до мен хората,които ловиха казаха ,че са от предния ден там и цяла вечер са ловили,а ти вече от къде си чул,че не може не знам.gergi83 написа:на мен ми казаха,че не можеVANIAKAMEN написа:Колеги,знае ли някой дали може с преспиване на Оброчище.Благодаря предварително.
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Аз преди три седмици бях там на нощен.Да не бъркаш язовира колега,щото на мене ми се е случвалоgergi83 написа: колега ходих преди 2-3 седмици,пазача ми каза ,че е позволено да се лови само през светлата част на деня,все пак мерси за новата информация

единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
-
- новобранец
Със сигурност ще хванеш на рибната борса във Варнаdivaklar написа:здравейте колеги някой може ли да каже къде излиза толстолоп голям около разград търговище шумен варна благодаря.
Здравейте колеги..Някой дали има инфо за язовира на с.Генерал Колево..
Чудя се утре да го проверя..Доколкото разбрах от тази година е с нов арендатор?Дали може с корабче за захранка да се работи...?Рибата плаща ли се ?
Чудя се утре да го проверя..Доколкото разбрах от тази година е с нов арендатор?Дали може с корабче за захранка да се работи...?Рибата плаща ли се ?