Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Ореховица , Скрапец , Загражден и Ал. Стамболийски
Модератор: Paublo_Eskobar
Ореховица , Скрапец , Загражден и Ал. Стамболийски
имате ли някакви впечатления за тези места в близките дни и седмици 

Re: Ореховица , Скрапец , Загражден и Ал. Стамболийски
колеги никой от вас ли не е ходил на тези места тази година
-
- кандидат преподавател
Ходят ама използвай търсачката ,има доста изписано 

има от преди 5 години писано в търсачката
На Загражден ще си изгубиш времето. Скоро бях там и........двата пъти нищо. На борум сабя бях и останах пълно капо след това бях на пристанището понеже на борума беше пълно/ и всичките за 3 дена капо/ а аз на плувка с директен телескоп на бял червей няколко сомета малко над педя. За Ореховица според познати който ходиха там казват ,че е загуба на време. Аз лично не съм ходил там тази година.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Можеш да отскочиш до Байкал. Чух че са се активизирали амурите. Предварително се подготви с царевица която да вкиснеш на място.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
обясни ми за царевица как да я вкисна и аз чух за амурите и колко царевица ми трябваmartineti написа:Можеш да отскочиш до Байкал. Чух че са се активизирали амурите. Предварително се подготви с царевица която да вкиснеш на място.

Пълниш една кофа с царевица и я заливаш с вода. След това я оставяш за около денонощия на слънце да се вкисне и вмирише. Иначе не знам колко царевица заминава за ден. Претполагам едни 10кг си заминават а може и повече.