Риба, слънце и бая водорасли!

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Blackness
новобранец
новобранец

Риба, слънце и бая водорасли!

Мнение от Blackness »

Е колеги здравейте отново :) Днес набързо спретнахме едно излетче и останахме що-годе доволни :) Станахме в 7:30 и в 8:00 вече бяхме метнали плувката :
Изображение
Както се забелязва имаше МНОГО водорасли. Проблем...донякъде. Та метнахме плувката и след по-малко от 2-3 минути- удар и веднага първата перка влезна в живарника. Продължихме до към 10-11 часа със същото темпо и после изведнъж всички риби спряха да кълват (заради жегата ли...не знам). След дълго чакане и обиколка на цялата дупка от плувката най-накрая нещо наби много мощно. Супер костур около 300-400 грама влезна в живарника при вече уловените 20-тина перки (от порядъка на 300гр. - 100гр. всичките). И вече напече наистина яко, единствения източник на вода беше къщата на една баба, която ни информира, че самата вода е много гадна...ама какво да се прави убедихеме се сами. Та събрахме партакешите и вкъщи направихме равносметката :
Изображение
----------------------------------------------
Сега за любителите на пейзажи ето 2 фотоса на обстановката:
Изображение
Изображение

Поздрави и наслука на всички :)
Изображение
Таранка маниак!
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Re: Риба, слънце и бая водорасли!

Мнение от pacho109 »

Къде е това гьолче?много голо наоколо,нищо чудно ,че няма хубава вода :!: важното е,че сте начесали крастата :D
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
CORSE
новобранец
новобранец

Мнение от CORSE »

Това гьолче ката го гледам си мисля че е на Безден
Vorsprung Durch Technik
Аватар
Blackness
новобранец
новобранец

Мнение от Blackness »

CORSE написа:Това гьолче ката го гледам си мисля че е на Безден
Дам... :D Ама не е платеното а е другото перди него...което вече и то е платено :/
Изображение
Таранка маниак!
Аватар
jean11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jean11 »

Малки приятелю,веднъж малко те критикувах за нескопосен репортаж.Сега видях ,че си само на 12.ЕЕЕ ,ТОВА ПРОМЕНЯ НЕЩАТА!!!Браво моето момче,кое платено -кое неплатено не разбрах,важното е да ги дърпаш :D .Ама не снимай рибите в мивката ,че тук се карат :axe:
Дърпай и не му отпускай!
Аватар
yaata
фен клуб-скобар

Мнение от yaata »

Blackness написа:
CORSE написа:Това гьолче ката го гледам си мисля че е на Безден
Дам... :D Ама не е платеното а е другото перди него...което вече и то е платено :/

То това си е отсекъде Безден, но и тоя гьол винаги си е бил платен-нищо че преди 2.5 год. го източиха и изловиха всичката риба и останаха само некви перки, некоя и друга каракуда и знам че са останали и големи костури и некоя щучка.Иначе преди години там си беше яко-големи шарани,амури и огромни щуки.А за зимно време да не говорим-който е ходил там знае. :D
п.п.Браво за излета-сори че се отплеснах така-ама ми навява приятни спомени тоз гьол. :drinkers:
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
vwsport89
фен клуб-скобар

Мнение от vwsport89 »

странно,че не са минали за такса последният път беше 6 лева на пръчка преди няколко месеца,иначе аз съм израсъл на този язовир и преди години наистина имаше много риби.Като деца редовно си бракониерствахме вечерно време :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

6 лв. на пръчка при положение, че гьола е обрасъл по-вече от амазонските джунгли и е точен преди това... :o . Това си е опит да се ловят двукраки риби по брега :wink:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Blackness
новобранец
новобранец

Мнение от Blackness »

jean11 написа:Малки приятелю,веднъж малко те критикувах за нескопосен репортаж.Сега видях ,че си само на 12.ЕЕЕ ,ТОВА ПРОМЕНЯ НЕЩАТА!!!Браво моето момче,кое платено -кое неплатено не разбрах,важното е да ги дърпаш :D .Ама не снимай рибите в мивката ,че тук се карат :axe:
Те не са в мивката а в кофата :D
Изображение
Таранка маниак!
vwsport89
фен клуб-скобар

Мнение от vwsport89 »

Хората си дават 6 лева за бабушки и редки каракуди.Особено зимните месеци на скарите се нареждат по 15 човека,че и повече.Аз там имам вила и когато си ходя почти винаги има хора на язовира.Откъм стената пък има доста ентусиасти за щуките,ама досега от последните 2 години не съм видял да хващат.
Аватар
Blackness
новобранец
новобранец

Мнение от Blackness »

vwsport89 написа:Хората си дават 6 лева за бабушки и редки каракуди.Особено зимните месеци на скарите се нареждат по 15 човека,че и повече.Аз там имам вила и когато си ходя почти винаги има хора на язовира.Откъм стената пък има доста ентусиасти за щуките,ама досега от последните 2 години не съм видял да хващат.
Де да знаехме, че беше платено, ДОРИ на Суходол щяхме да отидеме :lol: :lol:
Изображение
Таранка маниак!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”