Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

В търсене на мазни риби
- каридата
- учете се от него
В търсене на мазни риби
Здравейте,днес риболова беше целенасочен в търсене на мазни риби
Към 7 кацнах на брега на яз.промет,подготвих си тертеплийската нещата,направих си хранително петно на около 40 метра и зачаках слузестите пацуланки.Ето я и манджата:

А тук съм в очакване на заветния удър.

Обаче него го нямаше,и докато рибите пасуваха аз си похапнах,доизпих си кафето,палнах и цигарка и точно в този миг връхчето се сгъна здраво ....но явно някаде отвеян не можах да отреагирам както трябва и не можах да подсека рибата.
.На следващото замятане още при изпъването на линията имах отчетливо взимане и този път всичко беше както си требе.
Първа риба тра ла ла

и така до три от три

Но работата спече след това яко.Пробвах мурафето разни но не и не.Можеби след час оооопппп удър и то добър.Викам си тая ще е кът тава за баница.Бая напъва дори и аванс взе няколко пъти.Преближи се до брега и какво да видя....Амур към трите кила,баси.И като видя брега и кепа и си наби шортите с 200 и линията ми олекна.Пу да го ева.
Явно беше и опасал всичко дето беше на дъното.Започнах все едно отначало,ама много трудна работа се оказа,от там на сетне на час по лъжичка.

Имах и други посетители на куката .Но само три от тези.

А живарничето взе да набъбва,рибките не бяха много едри по скоро между 300 и 500 гр,но на мен точно такива ми трябваха

Към 16.30 реших да преключвам,рибата не искаше да се храни повече .А от живарника надникнаха тея.

Оказа се че съм боднал 15 риби и две бири(половинки),хванал доволно тен и изпълнил една втора от днешната мисия.Взех кофите от колата и разпределих рибите горе долу по равно и газзззззз да мъ няма че много кекави тея платики.За малко да дадът фира.На снимките изглеждат зле но след лека реанемация всичко свърши с добър край.

Дано да прихванат в новият им дом.
А сега малко ТТДанни.
Ловях на фидер с хенд мейд кошница около 35 гр.Дълбочина около 6 метра.Манджа Трапер и Старфиш фидер,сръв бял и торен.Повод 0.14 дълъг около 65 санта.До нови срещи.

Към 7 кацнах на брега на яз.промет,подготвих си тертеплийската нещата,направих си хранително петно на около 40 метра и зачаках слузестите пацуланки.Ето я и манджата:

А тук съм в очакване на заветния удър.

Обаче него го нямаше,и докато рибите пасуваха аз си похапнах,доизпих си кафето,палнах и цигарка и точно в този миг връхчето се сгъна здраво ....но явно някаде отвеян не можах да отреагирам както трябва и не можах да подсека рибата.

Първа риба тра ла ла

и така до три от три

Но работата спече след това яко.Пробвах мурафето разни но не и не.Можеби след час оооопппп удър и то добър.Викам си тая ще е кът тава за баница.Бая напъва дори и аванс взе няколко пъти.Преближи се до брега и какво да видя....Амур към трите кила,баси.И като видя брега и кепа и си наби шортите с 200 и линията ми олекна.Пу да го ева.
Явно беше и опасал всичко дето беше на дъното.Започнах все едно отначало,ама много трудна работа се оказа,от там на сетне на час по лъжичка.

Имах и други посетители на куката .Но само три от тези.

А живарничето взе да набъбва,рибките не бяха много едри по скоро между 300 и 500 гр,но на мен точно такива ми трябваха

Към 16.30 реших да преключвам,рибата не искаше да се храни повече .А от живарника надникнаха тея.

Оказа се че съм боднал 15 риби и две бири(половинки),хванал доволно тен и изпълнил една втора от днешната мисия.Взех кофите от колата и разпределих рибите горе долу по равно и газзззззз да мъ няма че много кекави тея платики.За малко да дадът фира.На снимките изглеждат зле но след лека реанемация всичко свърши с добър край.

Дано да прихванат в новият им дом.
А сега малко ТТДанни.
Ловях на фидер с хенд мейд кошница около 35 гр.Дълбочина около 6 метра.Манджа Трапер и Старфиш фидер,сръв бял и торен.Повод 0.14 дълъг около 65 санта.До нови срещи.

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

- koda33
- разбира нещата
Re: В търсене на мазни риби

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- Калин–Стоянов
- разбира нещата
Браво, супер риболов и репортаж
Какъв е фидера?

Какъв е фидера?
-
- научил се да хвърля
Браво ! 

- каридата
- учете се от него
Awa-shima aexeon master feeder MH(по скоро медиум) 3.90мБраво, супер риболов и репортаж
Какъв е фидера
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

Отличен риболов си спретнал чичко Каридов 

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- Калин–Стоянов
- разбира нещата
каридата написа:Awa-shima aexeon master feeder MH(по скоро медиум) 3.90мБраво, супер риболов и репортаж
Какъв е фидера

-
- сериозен играч
Фидер -кеф... браво!
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба