Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Заминавам за Камчия ( устието ), моля за малко помощ
Модератор: Кърцата
- krastavicata
- новобранец
Заминавам за Камчия ( устието ), моля за малко помощ
Здравейте колеги,
другата седмица ще почиваме семейно на устието на р. Камчия и естествено ще има риболов. Моля за подробно инфо, за да си направя подобаваща подготовка, каде, как, на какво и какво да търся. Малко съм начинаещ в речния риболов и всяко мнение ще ми е от полза.
Благодаря ви предварително.

другата седмица ще почиваме семейно на устието на р. Камчия и естествено ще има риболов. Моля за подробно инфо, за да си направя подобаваща подготовка, каде, как, на какво и какво да търся. Малко съм начинаещ в речния риболов и всяко мнение ще ми е от полза.
Благодаря ви предварително.

ROONEY
Re: Заминавам за Камчия ( устието ), моля за малко помощ
Здравей, аз съм ходил преди 6-7 години, но предполагам, че си е все същото. Ловеше се масово каракуда - среден размер около педя. Дугият интересен обект за риболов е сомът, в повечето случаи екземпляри по кило-две,но има и по-големи. Техниката беше елементарна - на дъно с една кука и грозд от земни червеи, ама по-голям, да не го ръфат каракудите. Друга риба не се сещам да съм ловил. Отделно от това ми казаха, че някъде от другата страна на реката имало блата със щука, ама така и не стигнах дотам. Пиши какво си направил, като се прибереш. Наслука!
-
- ще става разбирач
Аз също ще почивам там в само че от 22.08 ще се радвам на всякакво инфо и особено на твоето като се върнеш.
Поздрави
Поздрави
Колекционирам лампови радиоприемници
Здравейте колеги,
миналия месец навестих реката в участъка от пътя за Бургас към устието, почти по цялото протежение. НИЩО!
Да не Ви отчайвам, но няколко години подред ходя и положението е почти идентично. Реката е опоскана от братчедите и рибарите, които с цялото си нахалство залагат ограмни винтери и не им пука.
Наслука! Поне природата си заслужава.
миналия месец навестих реката в участъка от пътя за Бургас към устието, почти по цялото протежение. НИЩО!
Да не Ви отчайвам, но няколко години подред ходя и положението е почти идентично. Реката е опоскана от братчедите и рибарите, които с цялото си нахалство залагат ограмни винтери и не им пука.
Наслука! Поне природата си заслужава.
Не се отчайвайте момчета. Информация от 01.08 на устието-едър уклей и платички и каракуди колкото длан.Инфото е от приятел който в момента е там.Вземете си захранка!Дано съм бил полезен и наслука 

- krastavicata
- новобранец
levski написа:Не се отчайвайте момчета. Информация от 01.08 на устието-едър уклей и платички и каракуди колкото длан.Инфото е от приятел който в момента е там.Вземете си захранка!Дано съм бил полезен и наслука
Колега,
дай малко повече инфо( стръв, монтаж)

ROONEY
- krastavicata
- новобранец
Младенов_78 написа:Аз също ще почивам там в само че от 22.08 ще се радвам на всякакво инфо и особено на твоето като се върнеш.
Поздрави
Колега ще ти докладвам периодично докато съм там!!!

ROONEY
Това е инфо от тая събота и неделя- таранки,колкото искате
и едно сомче към 1,500кг на грозд от блатен червей...Наслука!!! 

Не съм питал за подробности,но на място ще се ориентирате по-добре