яз.Берсин-Кюстендил

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

mitko63
новобранец
новобранец

яз.Берсин-Кюстендил

Мнение от mitko63 »

Моля за инфо.Миналата година мисля че октомври го освободиха от аренда. Ако някои знае каква е ситуацията тази година нека каже.Аз получих неточна и противоречива инфо от родъ "пак е под аренда" и "свободен е и ловят едри костури" но явно никои не е ходил до там.
nerotic
новобранец
новобранец

Re: яз.Берсин-Кюстендил

Мнение от nerotic »

Бях там на откриването. Не е под аренда, а за рибата - хванахме 3-4 каракуди по около кило и много перки и няколко малки костурчета. Има и слънчак :(. Пичовете които бяха срещу нас хванаха бяла риба. Ако те интересува нещо друго питай. ;)
Аватар
SaSho-Sensas
фен клуб-скобар

Мнение от SaSho-Sensas »

Надявам се колегата да не се сърди че питам в неговата тема..Някои знаели статуса на язовира който се напира в село слокощица.Миналата година го имаше в забранените водоеми за цялата 2010 но тази го няма и затова питам.Искрено ще съм ви благодарен ако някои ми каже разрешен ли е за риболов.
SENSAS TEAM-the best fishing team
mitko63
новобранец
новобранец

Мнение от mitko63 »

Първо БЛАГОДАРЯ!!!От утре се гласиме да отидем за 4-5 дена с приятели на някои язовир,но се чудиме къде имайки предвид времето.Гласиме се за Сопот ама инфото е лошо а и пътищата до водата ще са непроходими сигурно.Миналата година след освобождаването на Берсин ходих два пъти за малко и и ми хареса.Риба несъм хванал освен дребосък,каракудки,че-перки и слънчаци но видях че след стената в дясно бяха хванали доста прилични бели,не по ПРАВИЛАТА А С КОМБАЙН,но съм сигурен че и по нормалния начин ще има резултати като се поседи повечко.Както казваш и Ти колеги са ловяли бели.Ако ме ориентираш за място ще съм благодарен.Относно питането на колегата за др.язовир Слокощица аз не мога да помогна.Знам че Лиляч е забранен целогодишно.
mitko63
новобранец
новобранец

Мнение от mitko63 »

От 4.07 до 09.07 гола водица.Шаранови риби ИЧ! 2 сулки около килограм и една около 1,5.Задълже с повдигач за всякяква риба защото ври от РАЦИ!!!Месни колеги се пробваха за бял амур към устието но за момента без успех.Може да е рано.Местни твърдят че има едър шаран и амур,дори се говори че е из ваден сом 35 кг.и втори е бил изпуснат.По въпроса на SaSho-Sensas относно яз.Слокощица ми казаха че още бил в строеж.
i_plamen
новобранец
новобранец

Мнение от i_plamen »

В съседство на язовир Берсин е микроязовира на с.Граница. Втора година е забранен. Важи за цялата 2011 г.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”