Спининг край Ямбол

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
nqkoi200
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Спининг край Ямбол

Мнение от nqkoi200 »

И аз още се чудя дали е било щука удар нямаше просто воблера спря,напънах леко и вторият път линията олекна и воблера го нямаше.С монофил съм но кордата ми е доста здрава,ако закача някъде се иска яко напъване за да се скъса.Все си мисля че монофила е прегризан.Имам на спиниг малки щуки хванати покрай кефалите и ударите са отчетливи и мощни.Нямам идея кво ше е било.Май ще трябва да слагам поводи онзи ден гледах едни титаниеви.
twopikes
новобранец
новобранец

Мнение от twopikes »

nqkoi200 написа:И аз още се чудя дали е било щука удар нямаше просто воблера спря,напънах леко и вторият път линията олекна и воблера го нямаше.С монофил съм но кордата ми е доста здрава,ако закача някъде се иска яко напъване за да се скъса.Все си мисля че монофила е прегризан.Имам на спиниг малки щуки хванати покрай кефалите и ударите са отчетливи и мощни.Нямам идея кво ше е било.Май ще трябва да слагам поводи онзи ден гледах едни титаниеви.
Аз ползвам поводите на Jaxon 3 бр. в пакетче цена 2-2.50, зависи откъде ги купуваш, дават им да издържат 10 кг. и е верно достатъчно здрави и финни са.
find where lies small
Аватар
A.S.H
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от A.S.H »

twopikes написа: Аз ползвам поводите на Jaxon 3 бр. в пакетче цена 2-2.50, зависи откъде ги купуваш, дават им да издържат 10 кг. и е верно достатъчно здрави и финни са.
И аз много ги харесвам и наистина са много здрави,но често съм се сблъсквал със следния проблем при тях-там където са свързани не е направено добре и много пъти са ми се отваряли точно там без кой знае какви усилия,за това почнах да слагам по малко поксипол точно там :wink:
nqkoi200
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nqkoi200 »

Вчера гледах във магзина на Видркс-Куката-едни поводи титаниеви по 1.70лв бройката видяха ми се доста финни но не знам как ще са като здравина,мисля да ги пробвам.
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

nqkoi200 написа:Вчера гледах във магзина на Видркс-Куката-едни поводи титаниеви по 1.70лв бройката видяха ми се доста финни но не знам как ще са като здравина,мисля да ги пробвам.
Здрави са много ;) вадил съм щука на тях около 3 кила , ядове нямаш ;) и са мноо тънки тъкмо за спининг ;) !
Туй риболова не е за мен :D
Sleeper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sleeper »

nqkoi200 написа:Вчера гледах във магзина на Видркс-Куката-едни поводи титаниеви по 1.70лв бройката видяха ми се доста финни но не знам как ще са като здравина,мисля да ги пробвам.
Първо смени на плетено. Друго си е, на мен лично ми беше много гадно да засичам с монофил.
И второ - ако не те е жал за примамките, не слагай повод! На мен лично ми се е случвало...0 пъти щуката да ми прегризе влакното ;)
Колкото до скъсването - ако е прегризано, значи е било щука(или бяла риба, но едва ли), иначе не виждам как сома може с четките да ти скъса. Ако обаче не е прегризано, вероятността да е било сом е много по-голяма, отколкото всеки друг вид ;)
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

nqkoi200 написа:...,имах удар от голяма риба според мен щука,воблера ми изведнъж спря и рибата не мръдна напънах леко с пръчката,рибата леко подаде но се усещаше че е доста тежка и линията олекна....
На мен това ми звучи като мида , едра , закачена за камък с растителност по него . Нищо общо с щука :wink: Няма смисъл да "осакатяваш" линията с разни поводи за в бъдеще та като успееш да извадиш мидата да се чудиш що ти е требвало при положение че си загубил ен броя примамки и не си закачил ен броя риби заради куцият повод :idea:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
twopikes
новобранец
новобранец

Мнение от twopikes »

Павел Иванов написа:
nqkoi200 написа:...,имах удар от голяма риба според мен щука,воблера ми изведнъж спря и рибата не мръдна напънах леко с пръчката,рибата леко подаде но се усещаше че е доста тежка и линията олекна....
На мен това ми звучи като мида , едра , закачена за камък с растителност по него . Нищо общо с щука :wink: Няма смисъл да "осакатяваш" линията с разни поводи за в бъдеще та като успееш да извадиш мидата да се чудиш що ти е требвало при положение че си загубил ен броя примамки и не си закачил ен броя риби заради куцият повод :idea:
Никога не ми се е случвало да извадя мида на воблер обаче ако се случи верно първата ми мисъл ще е .... за кво ми беше да я вадя тая мида... :lol:
find where lies small
nqkoi200
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nqkoi200 »

Каквото е било си е в реката,няма да го мисля повече. :drinkers:
Боев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Боев »

twopikes написа:
Павел Иванов написа:
Никога не ми се е случвало да извадя мида на воблер обаче ако се случи верно първата ми мисъл ще е .... за кво ми беше да я вадя тая мида... :lol:
Странно, какво ли ще мисли мидата - (тоя пък що му трябваше да ме вади?) :rolleyes:
twopikes
новобранец
новобранец

Мнение от twopikes »

:lol: :lol: :lol:
find where lies small
twopikes
новобранец
новобранец

Мнение от twopikes »

Хванах я ! Първата мида! Как съдбата или случайността си прави шеги с нас./снимката е в галерията/
find where lies small
Аватар
dakataegotin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dakataegotin »

Здравейте колеги,вчера не Лесово клена удряше здраво.Искарахме няколко доста големи,и две сомчета на Yozuri L Minnow 66.
Прикачени файлове
dakata.jpg
dakata.jpg (138.99 KiB) Преглеждано 803 пъти
Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

Как ми се идваше с вас аама нямах време ! Иначе мръднах леко до Тенево , едно расперче там и на ханово някой кефал и толкоз !
Туй риболова не е за мен :D
Аватар
dakataegotin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dakataegotin »

tachev написа:Как ми се идваше с вас аама нямах време ! Иначе мръднах леко до Тенево , едно расперче там и на ханово някой кефал и толкоз !
Е пак е нещо,на Септември ще организираме един риболов с преспиване по Лесово.
Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”