Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг край Ямбол
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- научил се да хвърля
Re: Спининг край Ямбол
И аз още се чудя дали е било щука удар нямаше просто воблера спря,напънах леко и вторият път линията олекна и воблера го нямаше.С монофил съм но кордата ми е доста здрава,ако закача някъде се иска яко напъване за да се скъса.Все си мисля че монофила е прегризан.Имам на спиниг малки щуки хванати покрай кефалите и ударите са отчетливи и мощни.Нямам идея кво ше е било.Май ще трябва да слагам поводи онзи ден гледах едни титаниеви.
Аз ползвам поводите на Jaxon 3 бр. в пакетче цена 2-2.50, зависи откъде ги купуваш, дават им да издържат 10 кг. и е верно достатъчно здрави и финни са.nqkoi200 написа:И аз още се чудя дали е било щука удар нямаше просто воблера спря,напънах леко и вторият път линията олекна и воблера го нямаше.С монофил съм но кордата ми е доста здрава,ако закача някъде се иска яко напъване за да се скъса.Все си мисля че монофила е прегризан.Имам на спиниг малки щуки хванати покрай кефалите и ударите са отчетливи и мощни.Нямам идея кво ше е било.Май ще трябва да слагам поводи онзи ден гледах едни титаниеви.
find where lies small
И аз много ги харесвам и наистина са много здрави,но често съм се сблъсквал със следния проблем при тях-там където са свързани не е направено добре и много пъти са ми се отваряли точно там без кой знае какви усилия,за това почнах да слагам по малко поксипол точно тамtwopikes написа: Аз ползвам поводите на Jaxon 3 бр. в пакетче цена 2-2.50, зависи откъде ги купуваш, дават им да издържат 10 кг. и е верно достатъчно здрави и финни са.

-
- научил се да хвърля
Вчера гледах във магзина на Видркс-Куката-едни поводи титаниеви по 1.70лв бройката видяха ми се доста финни но не знам как ще са като здравина,мисля да ги пробвам.
Здрави са многоnqkoi200 написа:Вчера гледах във магзина на Видркс-Куката-едни поводи титаниеви по 1.70лв бройката видяха ми се доста финни но не знам как ще са като здравина,мисля да ги пробвам.

Туй риболова не е за мен 

Първо смени на плетено. Друго си е, на мен лично ми беше много гадно да засичам с монофил.nqkoi200 написа:Вчера гледах във магзина на Видркс-Куката-едни поводи титаниеви по 1.70лв бройката видяха ми се доста финни но не знам как ще са като здравина,мисля да ги пробвам.
И второ - ако не те е жал за примамките, не слагай повод! На мен лично ми се е случвало...0 пъти щуката да ми прегризе влакното

Колкото до скъсването - ако е прегризано, значи е било щука(или бяла риба, но едва ли), иначе не виждам как сома може с четките да ти скъса. Ако обаче не е прегризано, вероятността да е било сом е много по-голяма, отколкото всеки друг вид

Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
На мен това ми звучи като мида , едра , закачена за камък с растителност по него . Нищо общо с щукаnqkoi200 написа:...,имах удар от голяма риба според мен щука,воблера ми изведнъж спря и рибата не мръдна напънах леко с пръчката,рибата леко подаде но се усещаше че е доста тежка и линията олекна....

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Никога не ми се е случвало да извадя мида на воблер обаче ако се случи верно първата ми мисъл ще е .... за кво ми беше да я вадя тая мида...Павел Иванов написа:На мен това ми звучи като мида , едра , закачена за камък с растителност по него . Нищо общо с щукаnqkoi200 написа:...,имах удар от голяма риба според мен щука,воблера ми изведнъж спря и рибата не мръдна напънах леко с пръчката,рибата леко подаде но се усещаше че е доста тежка и линията олекна....Няма смисъл да "осакатяваш" линията с разни поводи за в бъдеще та като успееш да извадиш мидата да се чудиш що ти е требвало при положение че си загубил ен броя примамки и не си закачил ен броя риби заради куцият повод

find where lies small
-
- научил се да хвърля
Каквото е било си е в реката,няма да го мисля повече. 

Странно, какво ли ще мисли мидата - (тоя пък що му трябваше да ме вади?)twopikes написа:Никога не ми се е случвало да извадя мида на воблер обаче ако се случи верно първата ми мисъл ще е .... за кво ми беше да я вадя тая мида...Павел Иванов написа:На мен това ми звучи като мида , едра , закачена за камък с растителност по него . Нищо общо с щукаnqkoi200 написа:...,имах удар от голяма риба според мен щука,воблера ми изведнъж спря и рибата не мръдна напънах леко с пръчката,рибата леко подаде но се усещаше че е доста тежка и линията олекна....Няма смисъл да "осакатяваш" линията с разни поводи за в бъдеще та като успееш да извадиш мидата да се чудиш що ти е требвало при положение че си загубил ен броя примамки и не си закачил ен броя риби заради куцият повод

Хванах я ! Първата мида! Как съдбата или случайността си прави шеги с нас./снимката е в галерията/
find where lies small
- dakataegotin
- научил се да хвърля
Здравейте колеги,вчера не Лесово клена удряше здраво.Искарахме няколко доста големи,и две сомчета на Yozuri L Minnow 66.
- Прикачени файлове
-
- dakata.jpg (138.99 KiB) Преглеждано 803 пъти
Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!
Как ми се идваше с вас аама нямах време ! Иначе мръднах леко до Тенево , едно расперче там и на ханово някой кефал и толкоз !
Туй риболова не е за мен 

- dakataegotin
- научил се да хвърля
Е пак е нещо,на Септември ще организираме един риболов с преспиване по Лесово.tachev написа:Как ми се идваше с вас аама нямах време ! Иначе мръднах леко до Тенево , едно расперче там и на ханово някой кефал и толкоз !
Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!