Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КЕФАЛОВИ - 2011 г.
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: КЕФАЛОВИ - 2011 г.
здравейте,някой ако може да сподели информация за кефалови около Бургас
днес на петрол от05,30до 11,00ч.само 5 иларии много слабо.
-
- научил се да хвърля
Днес на Петрол от 06 до 11 без удар. Проби на бомбарди-плаващи, бавно потъващи и на дъно. Силно течение и вятър от запад. Двама колеги споделиха, че от два дена е така. Очакваме промяна на вятъра и слука.
- djambaza
- научил се да хвърля
Същата работа, само че се стоя до 16 часаkuka70 написа:Днес на Петрол от 06 до 11 без удар. Проби на бомбарди-плаващи, бавно потъващи и на дъно. Силно течение и вятър от запад. Двама колеги споделиха, че от два дена е така. Очакваме промяна на вятъра и слука.

От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
-
- новобранец
Здравейте искам да попитам ако отида на "Хлебарницата" под Аспрухов мост със спининг 3.50 на плувка ще има ли резултат? Благодаря ви и добър улов на всички! 

-
- научил се да хвърля
Ще клони към 0! Там се лови на около 15 метра от брега, дълбочина около 3 метра, на шкарпа има течение! Най-резултатния начин е посочен по-горе, пробвай и ще се убедиш! Задължително захранка гаца с хлябmlqkosoriz написа:Здравейте искам да попитам ако отида на "Хлебарницата" под Аспрухов мост със спининг 3.50 на плувка ще има ли резултат? Благодаря ви и добър улов на всички!

-
- вече хвърля и на тежко
Колеги, някой знае ли нещо за положението на пристанището в Несебър ? 

"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
-
- новобранец
Здравейте!
Преди ден два подочух ,че на Ветеран давало и то сравнително едри платерини! Не ми стана ясно как точно са я ловили тая риба след като е пълно с шляпащи из водата индивиди! Рано сутрин ли се ходи ,късно вечер ли ,някаде по каманите в страни ли!??
Преди ден два подочух ,че на Ветеран давало и то сравнително едри платерини! Не ми стана ясно как точно са я ловили тая риба след като е пълно с шляпащи из водата индивиди! Рано сутрин ли се ходи ,късно вечер ли ,някаде по каманите в страни ли!??
успях да хвана две иларии на стръв парче от ХАМСИЯ.приятелят ми хвана една но имаше още удари.
ето снимки на канибалките:
ето снимки на канибалките:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
В неделя, на Ной пасажите с илария се виждаха на повърхноста на водата, но активноста на рибата бе слаба, едва три иларий за един следобед. Към 17 ч. започнаха да се събират едни "ентусиасти", за мятат чепарета и само на главата ми не качиха, взеха да вадят по две хамсийки...."голяма радост" беше..събрах всичко и ги оставих да се радват.. 

- недялко радков
- ще става разбирач
Имах няколко успешни риболова на хлебарницата,но снимки не пускам поради обвинения в месарство
.От няколко дни има много дребна(не маломерна)илария на кея в Аспарухово,като излиза и някоя-друга едра.

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Здравейте това е от днес на Галата на плажа.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Браво,честита вечеряvina78 написа:Здравейте това е от днес на Галата на плажа.

Риболовци.
- kristian91
- новобранец
- djambaza
- научил се да хвърля
На дъно са хванати, колега
От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.