Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

лодка
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
лодка
Здравейте колеги, искам да си купя лодка. Разполагам с около 400 лева. Ще я използвам основно за захранване и разпъване на шаранджйиските въдици. Кажете вашето мнение за тази лодка http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... 1f85af6d45 или ако може ми препоръчайте друга за горе долу същата цена.
- dedeff
- разбира нещата
Re: лодка
Колега,трябва ти малка и практична лодка,да влезеш с кофите царевица,място за сонара и те това е,трябва ти лека и манврена лодка,освен ако не си решил да закачиш някоя електричка на нея,но това според мен ти е лодката.Мое мнение.Поздрави.
http://www.plodex.eu/pm_285ib.html
Говоря за най малкия вариант.
Без жени можем,без риболов не можем!
Благодаря колега тази лодка също я гледах цените са почти същите. Просто искам да видя какво ще кажат колегите за здравина и издръжливостта.
- dedeff
- разбира нещата
Аз имах един такъв промарин,специално за тази цел,влизал съм в какви ли не драки,пясъци,ами много доволен,тия интекси,не съм виждал такава лодка,но имах един дщшек който се спука на първия излет,та ако и лодките им са като него-бегай.
Без жени можем,без риболов не можем!
- prokop4o
- ще става разбирач
от този тип лодка не съм ползвал и затова нямам мнение.
но имам уфимка ако не се лъжа 3.30м и е страшно удобна.с ниски бордове е и нея духа вятъра при силен вятър.издържа перфектно на вилни.имам я четвърта година и не е мръднала.а ако мръдне съм сигорен че вулканизацията ще стане перфектно.
ако не се лъжа на нова цената и е 330лв без надуваемо дъно и 390 със.
дано да съм бил полезен.
но имам уфимка ако не се лъжа 3.30м и е страшно удобна.с ниски бордове е и нея духа вятъра при силен вятър.издържа перфектно на вилни.имам я четвърта година и не е мръднала.а ако мръдне съм сигорен че вулканизацията ще стане перфектно.
ако не се лъжа на нова цената и е 330лв без надуваемо дъно и 390 със.
дано да съм бил полезен.
dedeff написа:Колега,трябва ти малка и практична лодка,да влезеш с кофите царевица,място за сонара и те това е,трябва ти лека и манврена лодка,освен ако не си решил да закачиш някоя електричка на нея,но това според мен ти е лодката.Мое мнение.Поздрави.
Колегата "dedeff" е прав - това е лодката за теб. И аз имам същата,вече 3 г. я ползвам.Успех.
Много благодаря колеги. Вече и аз се спрях на тази лодка, но нека ако някои има още предложения да ги казва.
- snejeco
- новобранец
- Обратна връзка:
Колега аз също имам такава лодка - IB 285. Много е удобна и маневрена. Мой съвет е да пишеш на колегата promarine. Ще ти уреди страхотна отстъпка, а поръчката пристига за един ден
. Аз лично съм му много благодарен.

- Антон Тонев
- сериозен играч
.chefo1948 написа:Здравейте колеги, искам да си купя лодка. Разполагам с около 400 лева. Ще я използвам основно за захранване и разпъване на шаранджйиските въдици. Кажете вашето мнение за тази лодка http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... 1f85af6d45 или ако може ми препоръчайте друга за горе долу същата цена.
Отиваш при Дидо във възрожденци и питаш за това

Тази и най голямата от този модел.Има и по малки.Според мен е перфектна за това което търсиш.Тази на снимката е моята

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Китай наскоро откри магазин! Много добре!
Благодаря ви за подкрепата!
Нашите д-много евтини! Може да осигури голяма отстъпка!
Можем да погледнем! Благодаря ви за подкрепата!
Продажбите на електронни продукти, части! Много евтини!
Искрената си благодарност към читателите и мениджъри!
Нещо добро! Може поглед!
Повече от десет милиона броя от разнообразни продукти. БЕЗПЛАТНА доставка света.
http://goo.gl/xDTqU
Благодаря ви за подкрепата!
Нашите д-много евтини! Може да осигури голяма отстъпка!
Можем да погледнем! Благодаря ви за подкрепата!
Продажбите на електронни продукти, части! Много евтини!
Искрената си благодарност към читателите и мениджъри!
Нещо добро! Може поглед!
Повече от десет милиона броя от разнообразни продукти. БЕЗПЛАТНА доставка света.
http://goo.gl/xDTqU
-
- новобранец
- Антон Тонев
- сериозен играч
Ако питаш за моята ти казвамmalkoto ribe написа:Това, какви размери има и колко му е цената?
300см дължина
150 см широчина
за балона мисля че 40 или 45 сантиметра
520 лв с две години гаранция против разлепване
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
И двете лодки са от трислоино пвц и почти еднакви параметри,така че скачай в по евтината и не му мисли много. 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега, твоята лодка по каталог е с размери 285 x 140 см и диаметър на борда 33 см. Реалните и размери обаче са 285 x 138 x 38 см и е абсолютно идентична с ProMarine IB-300.ATon написа:Ако питаш за моята ти казвамmalkoto ribe написа:Това, какви размери има и колко му е цената?
300см дължина
150 см широчина
Всъщност не съм сигурен дали има надуваем кил (според сайта на Хидростарт, няма такъв).
Нашите реформи са като да ви заменят якето за тениска и да ви кажат: честито ви палто!
- Антон Тонев
- сериозен играч
.promarine написа:Колега, твоята лодка по каталог е с размери 285 x 140 см и диаметър на борда 33 см. Реалните и размери обаче са 285 x 138 x 38 см и е абсолютно идентична с ProMarine IB-300.ATon написа:Ако питаш за моята ти казвамmalkoto ribe написа:Това, какви размери има и колко му е цената?
300см дължина
150 см широчина
Всъщност не съм сигурен дали има надуваем кил (според сайта на Хидростарт, няма такъв).
Има надуваем кил

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев