Пловдивчани събирайте се!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

kendo написа:Нивото непрекъснато се мени, затова и рибата не взима всеки ден.Накратко - в разливите се лови много каракуда и мряна. Сигурна информация отпреди 9-10 дни - 28 кила сом, уловен от циганин под моста, както и много дребни сомчета под кило :evil: Взимат ги идиотите и се радват :evil: :evil: :evil: Има и редки улови на шаран, но реката е блокирана от бракониери с парашути и мрежи. В неделя пред мен един дядо си прибра малък ръб пълен с риба, ама ми дожаля да го метна в реката, че си беше и с бабата :roll: Де ги тия контролни органи, не знам...
:cry: Кендо, гадно ми става като прочетох това което си написъл ....... ама беден е народа :cry: Няма управия с година на година се въдят нови речни тарикати които обезобразяват природата ........ жалко :twisted:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

снощи минах покрай 9-ти км. ми то там беше панаир коли народ как си намирате място незнам, но щом хващате по нещо добре!
Верния път е най-къс!
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

А от гледна точка на яденето на тази риба как мислите?Според мен ако се ходи след Пловдив е кофти,защото всичките мръсотии на Пловдив отиват в нея.Но преди Плд не е чак толквоа зле..
То риба има ама водата е повече.
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

ribata92 написа:А от гледна точка на яденето на тази риба как мислите?Според мен ако се ходи след Пловдив е кофти,защото всичките мръсотии на Пловдив отиват в нея.Но преди Плд не е чак толквоа зле..
Познай къде се вливат отпадните води на Пазарджик !

и въпреки (а може би заради) това маришката риба ми е страшно вкусна !
Верния път е най-къс!
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

То и Свиленградските отпадни води не ги возим към Дунава,ама от Маришкия шаран,рядко съм ял по вкусен.... 8)
Я елате рибенца при батко...
Nedeltcho Delev

ЗА МАРИЦА

Мнение от Nedeltcho Delev »

Не знам колко е мръсна Марица,но преди две години мой колега хвана моруна около един метър :( :( на торен червей,чувал съм и за уловени змиорки но не съм сигурен.
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

xenohаck написа:
ribata92 написа:А от гледна точка на яденето на тази риба как мислите?Според мен ако се ходи след Пловдив е кофти,защото всичките мръсотии на Пловдив отиват в нея.Но преди Плд не е чак толквоа зле..
Ами кво да говорим за кенефа куклен тогава ?
Че какво му е на Куклен язовирчето си е чисто от гледна точка на отпадъчните води...Иначе попринцип рибата от марица си е вкусна съгласен съм с това.
То риба има ама водата е повече.
telkedgiev
новобранец
новобранец

за маричка

Мнение от telkedgiev »

на 9 тия километър днес имаше много коли бяха нагазили вътре там където водата се влива хвърлят и през 30 сек. засичт с по един живарнил на кръста бяха всички. Иначе ги гледах отдалече и единият май хвана кефал около педя и половина сано това видях чер бързах ама се зарибих де
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”