Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Пловдивчани събирайте се!
Модератор: Paublo_Eskobar
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
kendo написа:Нивото непрекъснато се мени, затова и рибата не взима всеки ден.Накратко - в разливите се лови много каракуда и мряна. Сигурна информация отпреди 9-10 дни - 28 кила сом, уловен от циганин под моста, както и много дребни сомчета под килоВзимат ги идиотите и се радват
![]()
![]()
Има и редки улови на шаран, но реката е блокирана от бракониери с парашути и мрежи. В неделя пред мен един дядо си прибра малък ръб пълен с риба, ама ми дожаля да го метна в реката, че си беше и с бабата
Де ги тия контролни органи, не знам...

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Познай къде се вливат отпадните води на Пазарджик !ribata92 написа:А от гледна точка на яденето на тази риба как мислите?Според мен ако се ходи след Пловдив е кофти,защото всичките мръсотии на Пловдив отиват в нея.Но преди Плд не е чак толквоа зле..
и въпреки (а може би заради) това маришката риба ми е страшно вкусна !
Верния път е най-къс!
ЗА МАРИЦА
Не знам колко е мръсна Марица,но преди две години мой колега хвана моруна около един метър
на торен червей,чувал съм и за уловени змиорки но не съм сигурен.

-
- ще става разбирач
Че какво му е на Куклен язовирчето си е чисто от гледна точка на отпадъчните води...Иначе попринцип рибата от марица си е вкусна съгласен съм с това.xenohаck написа:Ами кво да говорим за кенефа куклен тогава ?ribata92 написа:А от гледна точка на яденето на тази риба как мислите?Според мен ако се ходи след Пловдив е кофти,защото всичките мръсотии на Пловдив отиват в нея.Но преди Плд не е чак толквоа зле..
То риба има ама водата е повече.
-
- новобранец
за маричка
на 9 тия километър днес имаше много коли бяха нагазили вътре там където водата се влива хвърлят и през 30 сек. засичт с по един живарнил на кръста бяха всички. Иначе ги гледах отдалече и единият май хвана кефал около педя и половина сано това видях чер бързах ама се зарибих де