Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Стикери за автомобил
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Стикери за автомобил
Трай бе .Още не е минала година от първото мнение по темата.Milkonti написа:Какво стана с стикерите скоро ще имали?
Не знаеш ли , че нещата в тоя форум се случват мноооого бавно,ако изобщо се случат.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Здравейте колеги.Чак сега намерих тази тема, но идеята страшно ми хареса.След като изчетах всичко по темата и аз се присъединявам към мненията за елипса със външно лепене на стикерите.Идеята на колегата muharcheto страшно ми допадна или нещо подобно.Направо съм ЗА с двете ръце.
-
- ще става разбирач
И аз да кажа мнение...
Предпочитам да е за стъкло, вътрешно лепене

Предпочитам да е за стъкло, вътрешно лепене

ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Колеги,вече е 15-ти а това е почти крайния срок на гласуването.Предполагам че вече има яснота по вьпроса за големината и начина на залепване.Може ли да кажете от кога и от кьде може да си закупим тези стикери?
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Geladjiev написа:Колеги,вече е 15-ти а това е почти крайния срок на гласуването.

Де бе , година горе , година долу не е проблем. Важното е да не влезнеме във 2013-та. Ама тогава пак ще питам.
- andrean_dimitrov
- ще става разбирач
На моята кола всички задни прозорци са затъмнени/заводско/,така-че стикер с вътрешно лепене някак си не ми допада.Идеята за декоративните рамки на номерата на колата ми харесва повече,но все си мисля че някое лапе ще ми ги открадне.
За мен остава варянта с лепенка за външно лепене,пък всеки да си лепи където си иска,на калника,на багажника,на тавана ако ще.
За мен остава варянта с лепенка за външно лепене,пък всеки да си лепи където си иска,на калника,на багажника,на тавана ако ще.
Рибата не говори,защото энае всичко!!!
- Поморийския
- ще става разбирач
Идеята е добра За външно да няма ядове
Идеята кефи,но защо няма развитие .....Мисля си за външно лепене с овална форма...
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Явно ще е по почина "Направи си сам". 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Какво се случва с идеята...............?
- КИРО
- Обратна връзка:
Напротив - някъде си работи идеята.GODzillata написа:Явно ще е по почина "Направи си сам".

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Vid
- кандидат преподавател
Мислъ, че идеята да лепим стикери по автомобилите е меко казано неудачна.
Инак, закона гледам казва:
С чл. 186а, ал. 1 от КЗ е въведена забрана за поставянето на знаци, белези или други индикации върху или на видимо място в моторното превозно средство, които пряко или косвено указват наличието на сключен застрахователен договор във връзка с това моторно превозно средство.
В чл. 315а от КЗ е определена глоба в размер на 50 лева на лица, които управляват моторни превозни средства с поставени знаци, белези или други индикации в нарушение на забраната по чл. 186а, ал. 1, с изключение на тези по чл. 186а, ал. 3, или на такива, които представляват микрогравировка, когато тя пряко или косвено не указва наличието на сключен застрахователен договор.
Цитираните членове определят все що се отнася само до застрахователни знаци и пътна помощ, а не и други рекламни такива.... Тук идеята ми е такава, че не е нужно човек да си олепи колата, а по скоро рекламни тениски, якета, панталони, шапки и пр... е по удачния вариант. Според мен де.....
Инак, закона гледам казва:
С чл. 186а, ал. 1 от КЗ е въведена забрана за поставянето на знаци, белези или други индикации върху или на видимо място в моторното превозно средство, които пряко или косвено указват наличието на сключен застрахователен договор във връзка с това моторно превозно средство.
В чл. 315а от КЗ е определена глоба в размер на 50 лева на лица, които управляват моторни превозни средства с поставени знаци, белези или други индикации в нарушение на забраната по чл. 186а, ал. 1, с изключение на тези по чл. 186а, ал. 3, или на такива, които представляват микрогравировка, когато тя пряко или косвено не указва наличието на сключен застрахователен договор.
Цитираните членове определят все що се отнася само до застрахователни знаци и пътна помощ, а не и други рекламни такива.... Тук идеята ми е такава, че не е нужно човек да си олепи колата, а по скоро рекламни тениски, якета, панталони, шапки и пр... е по удачния вариант. Според мен де.....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- КИРО
- Обратна връзка:
Батка,само исках да кажа,че има ли желание,всичко се постига.
Но и някой трябва да се реши да го направи.
Не го приемай като реклама,а като реализирано желание на хората.

Но и някой трябва да се реши да го направи.
Не го приемай като реклама,а като реализирано желание на хората.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА