Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Мерси Марияне,много поздрави на Асен на Богров-съученик ми беше,и делехме едно момиче като малки-на мен не ми даде-баща и беше от баретите-прав е бил човека да си пази детето 

Риболовци.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ще му предам, ако никой не ме покани за събота на Искъра, пак съм при него, локва не локва, платено не платено нали е вода и влакното е в нея. 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Мога да те затрупам със риби от Челопечане примерно!Хванати на директен,ама не заслужавате инфо и не попадна на човека с платените.ben_lyusien написа: Батка нещо маи на въпреки се опитваш да ми говориш или така ми се чини![]()
Пък и за риби да ми говориш нещо несериозно ми звучи ,когато хванеш на половината на моите риби тогава можеш да се обаждаш,като не броим тези смешни риби където ти ловиш по платени локви с един тон захранка:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Момчета излагате се.
- jasonsmith
- разбира нещата
Бате не разбирам за какво е спора?? Ти ако ме беше попитал, щеше да получиш инфо кво и къде съм ходил, аз не крия. Друг е въпроса, че никога няма да го пусна тука, и ти знаеш за какво... Ходи сега да фанеш 20 литра караси след репортажа, да ама не..Paublo_Eskobar написа:Мога да те затрупам със риби от Челопечане примерно!Хванати на директен,ама не заслужавате инфо и не попадна на човека с платените.ben_lyusien написа: Батка нещо маи на въпреки се опитваш да ми говориш или така ми се чини![]()
Пък и за риби да ми говориш нещо несериозно ми звучи ,когато хванеш на половината на моите риби тогава можеш да се обаждаш,като не броим тези смешни риби където ти ловиш по платени локви с един тон захранка:
А относно Ben Lyusien- човека наистина си ги лови, и също никога не е скрил инфо на никой, така че наистина не виждам за какво трябва да е тоя спор...
А относно групата, това си е техен проблем, и съм сигурен че в тази група отново не се дава достоверна и навременна информация, както е навсякъде...

Р.С. Наистина цялата предна страница е за триене..
Р.С. 2 - Ben Lyusien също ги лови на Челопечене, така че може да стане едно състезание..

- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
не е въпроса кои какво и колко ама точно в мен да се огледа пък и без да се е поразровил в моите писаници се изказа и то точно на мен където не съм скрил никво инфо където съм ходил, да скрил съм инфо от колеги дадено ми по тел но те така са решили пък и аз несъм бил с тях за да пиша
Мариянчо в събота не ама в неделя ако искаш ще те водя на Искъра да начешаме костура
Морски ти кога си идваш
Мариянчо в събота не ама в неделя ако искаш ще те водя на Искъра да начешаме костура

Морски ти кога си идваш
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
На Искъра се лови риба с кофи, друг е въпроса, че са дребни платичета и трябва да се хвърля захранка
Често пъти за цял ден няма и 2-3 прилични риби, но кво да се прави, тях изглежда сме ги изяли вече
Последното потвърждение на инфото е от вчера 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ООООООООнеделя жената ще ме заключи с двете си крачета и няма да ме пусне, забрави, само събота мога.ben_lyusien написа: Мариянчо в събота не ама в неделя ако искаш ще те водя на Искъра да начешаме костура![]()
-
- фен клуб-скобар
И двамата сте свестни пичове.
Пабло го познавам лично,а Бен Лусеин е снасял страшно много инфо .
Нямям време ,иначе ще ви спретна един дуел
на Искъра или на Челопечене.
Според мен ...като се запознаете, ще станете първи дружки.
Поздрав и на двамата.
Пабло го познавам лично,а Бен Лусеин е снасял страшно много инфо .
Нямям време ,иначе ще ви спретна един дуел

Според мен ...като се запознаете, ще станете първи дружки.
Поздрав и на двамата.
колеги някой от вас да знае на враждебна как е положението и на река Искър че утре мисля да посетя ... Мерси много
-
- новобранец
За Искъра последно ходих преди седмица и нещо. Намира се дребен кефал на директен, а с мухарка и, ако не се лъжа на спининг (колегите, които бяха там) излизат прилични кленчета. А към днес нямам информация, но и аз ще се радвам на такаваNeRo0` написа:колеги някой от вас да знае на враждебна как е положението и на река Искър че утре мисля да посетя ... Мерси много

-
- новобранец
Събираха ли ви пари? Чух че сложили бариера, тяхн. м...ма.leshoqda400 написа:Вторник на Лобош, откъм Радибош-доволно бабушка(в порядъка 300-400гр).Риболова е на леко, на дистанция 12-13 метра,дълбочина около 5.Интересното е че отначалото започнахме със стрелба на бял червей и резултатите бяха отлични.Когато хвърлихме тежка храна,риболова свърши за около 2 часа,не знам на какво се дължи.Иначе такъма беше - мач,осн.влакно 0,16,повод 0.12,подвижна плувчица 2 гр и кукичка тънка 14 номер.Двама човека хванахме ,към 50-60 бабушки.Всички си плуват,без 2-3,които дадоха фира(ама и те плуват)Дано съм бил полезен

- MITKO70
- кандидат преподавател
Риболова на Искъра си е все същия,точно както го описва Люси ,а и неговия адаш по ник.Костура се отчита най-добре ,но само вечер за около 2 часа до стъмване.Каракуди ,едри но много редки ,платиката дребна.Започнаха да излизат и сомчета ,/точно като на снимката от Бункера,при твоя познат Люси, с караваната/и от другата страна където бях,до резервата.Тези които видях ги върнаха,дано да е така със всички.Аз приключих Искърската епопея
,но поне свършихме една полезна работа онзи ден/04.08/,помогнахме да се зариби язовира .Докараха един камион от НСЛР с техни средства и съвместно с ИАРА и помоща на колеги с лодки се пуснаха 40000 бр. американска пъстърва с размер 8-10 см.

Всичко може,но не всеки го можe.

- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Дано срещаме повече такива новини.MITKO70 написа:Докараха един камион от НСЛР с техни средства и съвместно с ИАРА и помоща на колеги с лодки се пуснаха 40000 бр. американска пъстърва с размер 8-10 см.

- jasonsmith
- разбира нещата
Евалата, поклон за постъпката!