Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от lusienn »

Мерси Марияне,много поздрави на Асен на Богров-съученик ми беше,и делехме едно момиче като малки-на мен не ми даде-баща и беше от баретите-прав е бил човека да си пази детето :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

Ще му предам, ако никой не ме покани за събота на Искъра, пак съм при него, локва не локва, платено не платено нали е вода и влакното е в нея. :D
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

ben_lyusien написа: Батка нещо маи на въпреки се опитваш да ми говориш или така ми се чини :?:
Пък и за риби да ми говориш нещо несериозно ми звучи ,когато хванеш на половината на моите риби тогава можеш да се обаждаш,като не броим тези смешни риби където ти ловиш по платени локви с един тон захранка:
Мога да те затрупам със риби от Челопечане примерно!Хванати на директен,ама не заслужавате инфо и не попадна на човека с платените.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
GoriLLaz
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от GoriLLaz »

Момчета излагате се.
Хващайте и ловете, ама повече отколкото можете да изядете не носете!
От десет риби осем върни, за да има следващият път пак какво да се лови.
:fishing1:
Изображение
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

Paublo_Eskobar написа:
ben_lyusien написа: Батка нещо маи на въпреки се опитваш да ми говориш или така ми се чини :?:
Пък и за риби да ми говориш нещо несериозно ми звучи ,когато хванеш на половината на моите риби тогава можеш да се обаждаш,като не броим тези смешни риби където ти ловиш по платени локви с един тон захранка:
Мога да те затрупам със риби от Челопечане примерно!Хванати на директен,ама не заслужавате инфо и не попадна на човека с платените.
Бате не разбирам за какво е спора?? Ти ако ме беше попитал, щеше да получиш инфо кво и къде съм ходил, аз не крия. Друг е въпроса, че никога няма да го пусна тука, и ти знаеш за какво... Ходи сега да фанеш 20 литра караси след репортажа, да ама не..
А относно Ben Lyusien- човека наистина си ги лови, и също никога не е скрил инфо на никой, така че наистина не виждам за какво трябва да е тоя спор...
А относно групата, това си е техен проблем, и съм сигурен че в тази група отново не се дава достоверна и навременна информация, както е навсякъде... :drinkers:
Р.С. Наистина цялата предна страница е за триене..
Р.С. 2 - Ben Lyusien също ги лови на Челопечене, така че може да стане едно състезание.. :bear:
Аватар
ben_lyusien
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ben_lyusien »

не е въпроса кои какво и колко ама точно в мен да се огледа пък и без да се е поразровил в моите писаници се изказа и то точно на мен където не съм скрил никво инфо където съм ходил, да скрил съм инфо от колеги дадено ми по тел но те така са решили пък и аз несъм бил с тях за да пиша
Мариянчо в събота не ама в неделя ако искаш ще те водя на Искъра да начешаме костура :drinkers:
Морски ти кога си идваш
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

На Искъра се лови риба с кофи, друг е въпроса, че са дребни платичета и трябва да се хвърля захранка :lol: Често пъти за цял ден няма и 2-3 прилични риби, но кво да се прави, тях изглежда сме ги изяли вече :evil: Последното потвърждение на инфото е от вчера :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

ben_lyusien написа: Мариянчо в събота не ама в неделя ако искаш ще те водя на Искъра да начешаме костура :drinkers:
ООООООООнеделя жената ще ме заключи с двете си крачета и няма да ме пусне, забрави, само събота мога.
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

И двамата сте свестни пичове.
Пабло го познавам лично,а Бен Лусеин е снасял страшно много инфо .
Нямям време ,иначе ще ви спретна един дуел :D на Искъра или на Челопечене.
Според мен ...като се запознаете, ще станете първи дружки.
Поздрав и на двамата.
NeRo0`
новобранец
новобранец

Мнение от NeRo0` »

колеги някой от вас да знае на враждебна как е положението и на река Искър че утре мисля да посетя ... Мерси много
Carpkiller
новобранец
новобранец

Мнение от Carpkiller »

NeRo0` написа:колеги някой от вас да знае на враждебна как е положението и на река Искър че утре мисля да посетя ... Мерси много
За Искъра последно ходих преди седмица и нещо. Намира се дребен кефал на директен, а с мухарка и, ако не се лъжа на спининг (колегите, които бяха там) излизат прилични кленчета. А към днес нямам информация, но и аз ще се радвам на такава :)
Ludia Shekspir
новобранец
новобранец

Мнение от Ludia Shekspir »

leshoqda400 написа:Вторник на Лобош, откъм Радибош-доволно бабушка(в порядъка 300-400гр).Риболова е на леко, на дистанция 12-13 метра,дълбочина около 5.Интересното е че отначалото започнахме със стрелба на бял червей и резултатите бяха отлични.Когато хвърлихме тежка храна,риболова свърши за около 2 часа,не знам на какво се дължи.Иначе такъма беше - мач,осн.влакно 0,16,повод 0.12,подвижна плувчица 2 гр и кукичка тънка 14 номер.Двама човека хванахме ,към 50-60 бабушки.Всички си плуват,без 2-3,които дадоха фира(ама и те плуват)Дано съм бил полезен :drinkers:
Събираха ли ви пари? Чух че сложили бариера, тяхн. м...ма. :evil: :evil:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Риболова на Искъра си е все същия,точно както го описва Люси ,а и неговия адаш по ник.Костура се отчита най-добре ,но само вечер за около 2 часа до стъмване.Каракуди ,едри но много редки ,платиката дребна.Започнаха да излизат и сомчета ,/точно като на снимката от Бункера,при твоя познат Люси, с караваната/и от другата страна където бях,до резервата.Тези които видях ги върнаха,дано да е така със всички.Аз приключих Искърската епопея :D ,но поне свършихме една полезна работа онзи ден/04.08/,помогнахме да се зариби язовира .Докараха един камион от НСЛР с техни средства и съвместно с ИАРА и помоща на колеги с лодки се пуснаха 40000 бр. американска пъстърва с размер 8-10 см.
Изображение

Изображение
Изображение
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
GoriLLaz
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от GoriLLaz »

MITKO70 написа:Докараха един камион от НСЛР с техни средства и съвместно с ИАРА и помоща на колеги с лодки се пуснаха 40000 бр. американска пъстърва с размер 8-10 см.
Дано срещаме повече такива новини.

:smt023
Хващайте и ловете, ама повече отколкото можете да изядете не носете!
От десет риби осем върни, за да има следващият път пак какво да се лови.
:fishing1:
Изображение
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

Евалата, поклон за постъпката!
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”