Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Владая
Модератор: sapuna
Владая
Някой от Колегите да даде прясно инфо. за Владая ... Благодаря предварително
Re: Владая
Ако имаш предвид Владайската река - забранена е.NeRo0` написа:Някой от Колегите да даде прясно инфо. за Владая ... Благодаря предварително
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
не за малко водоемчеjagger1 написа:Ако имаш предвид Владайската река - забранена е.NeRo0` написа:Някой от Колегите да даде прясно инфо. за Владая ... Благодаря предварително

Ако може кажете и за Дружбенското как е ... Мерси 

Кое малко водоемче имаш предвид? Аз не се сещам за такова тамNeRo0` написа:не за малко водоемчеjagger1 написа:Ако имаш предвид Владайската река - забранена е.NeRo0` написа:Някой от Колегите да даде прясно инфо. за Владая ... Благодаря предварително

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
така ми казаха съжалявам 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Владайска река е забранена чак над Владая та има мегдан де да се лови . Хващал съм балканка в самото село , на бетоня , с което съсипах местните кибици където ми се радваха колко съм неуред да ловя там 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов