Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Билет за бебе
Модератор: sapuna
Re: Билет за бебе
цека, прави близнаци и може с мрежа тогава- ще хванеш 100%Paublo_Eskobar написа:Аз като не мога да си хвана риба с една въдица,колко деца трябва да имам за да хвана нещо?
Направо ме разби тази тема.

виж там отпусни му нещо.... 

Колкото си направиш!!!Paublo_Eskobar написа:....,колко деца трябва да имам за да хвана нещо?.

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Телескоп написа:Колкото си направиш!!!Paublo_Eskobar написа:....,колко деца трябва да имам за да хвана нещо?.

Викат ми Николаев 

На 6 месеца и бира веч пие ... Кат видят бебока и бирата може се стреснат и билети да не искатСъответно как биха реагирали ако аз, жена ми и детето(и тримата с билети) сме хвърлили три пръчки и седим и си пииме бирата?

Мисля, че ще имаш проблем..все пак детето още е физически неспособно да лови, но де да знам в България всичко може.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Ако нямаш,ползвай жокер- помощ от публиката или приятелPaublo_Eskobar написа:Аз като не мога да си хвана риба с една въдица,колко деца трябва да имам за да хвана нещо?
Направо ме разби тази тема.

Инъче по темата-като ти извадят от ИАРА билет за бебето,начи е възможен твоя вариянт.

Щом се заяждат за 2 въдици,с техните камъни ,по техните глави.
Аз там съм пораснал...
-
- разбира нещата
Колеги,а някой да ми каже дали мога да извадя билет на куче.....че на детето съм извадил ама ми трябва още та да мога да си хвърлям повече пръчици а кучето и без това идва с мене та да му извадя и на него билет ако може.....то много ще ги ловиyancho написа:Здравейте колеги, мога ли да изкарам риболовен билет на моето 6 месечно бебе, идеята ми е че аз и жена ми имаме билети и като изкарам и на лапето ще мога да хвърлям 3 пръчки на Марица. Задавам въпроса тук защото нямам възможност да излезна от работа и да ида до ИАРА, а може и някои друг да го е правил тоя номер.

Баси, моето куче значи си е чист бракониер - лови си ги без билет
-
- учете се от него
Жалко ми става като чета, ма не се учудвам
Вродено е на българина да е тарикат и това е 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
От коя страна Ванка е тарикатлъка.strijok написа:Жалко ми става като чета, ма не се учудвамВродено е на българина да е тарикат и това е
Виждал ли си ,как се заяждат с някой пенсионер,че не си написал излета и му пишат акт за това.
Виждал ли си ,как мъж и жена ,са на пикник повече,отколкото за риба,щото са с един директен и софра до реката и мъжът подава директния на жената ,да си запали цигара и ония тичат ,да и пишат акт,щото тя била
,действаща
своевремнно,същите тези господа,фърлят пиратки да изгонят две циганета и след 5 минути идват пичовете от енергото...

Аз там съм пораснал...
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
И на кучето извади билет да си мяташ направо 12 въдици !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
много дребнавци има на тоя свят
. какъв е проблема на някои колеги,че някой си иска да си узакони хвърлянето на още 1,2 или 3 въдици?.ще им излови рибата ли,нека някой да даде едно смислено обяснение за „една въдица в река„.
А що се отнася до бракониерство и нарушения от колеги -любители риболовци,ще се „заям„ и аз.
ПОВЕЧЕТО от ВАС (погледнете си снимките от улова) са в нарушение по ЧЛ.38.АЛ.2,и подлежите на санкция по ЧЛ.75.
щом маломерните ви рибки са в живарника,па ако щете и калба да правите и да се кланяте и и да се кълнете че ги пускате,ЗАКОНА СИ Е ЗАКОН И трябва да се спазва.Ха сега де.хаиде наздраве
и на слука-нека да не бъдем толкова дребнави и за такива дребни неща няма смисъл да се заяждаме.НА ТОЯ СВЯТ НИКОЙ НЕ Е 100% ИДЕАЛЕН И ДА СПАЗВА ВСИЧКО ОТ „А „ до „Я„

А що се отнася до бракониерство и нарушения от колеги -любители риболовци,ще се „заям„ и аз.
ПОВЕЧЕТО от ВАС (погледнете си снимките от улова) са в нарушение по ЧЛ.38.АЛ.2,и подлежите на санкция по ЧЛ.75.
щом маломерните ви рибки са в живарника,па ако щете и калба да правите и да се кланяте и и да се кълнете че ги пускате,ЗАКОНА СИ Е ЗАКОН И трябва да се спазва.Ха сега де.хаиде наздраве

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Аве то всичко си е до самосъзнаието.Отделен въпрос е дали въпросното лице на 6 месеца
ще може да държи въдицата.Кой си го няма у главата и 100 билета да има все тая.Който може да лови и със една ще хване..който не може и със 10 въдици да хвърли пак няма да хване..Все гледаме нещо да преебеме някой-тва си е българщината.За това и реките са ни
на това дередже..
ще може да държи въдицата.Кой си го няма у главата и 100 билета да има все тая.Който може да лови и със една ще хване..който не може и със 10 въдици да хвърли пак няма да хване..Все гледаме нещо да преебеме някой-тва си е българщината.За това и реките са ни
на това дередже..

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Няма ли кой да изтрие темата ? Защото си е чиста проба бракониерска и е предназначена за Орки/бракониери ! Ми земи си цялата рода им извади билети и мятай 100 въдици .....бахти безочието и наглостта - да не споменавам лакомията !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
-
- разбира нещата
Кое му е „бракониерското„?.ти му разправяш„куме Иване,а той гледа ...к..а да хване„piranqta написа:Няма ли кой да изтрие темата ? Защото си е чиста проба бракониерска и е предназначена за Орки/бракониери ! Ми земи си цялата рода им извади билети и мятай 100 въдици .....бахти безочието и наглостта - да не споменавам лакомията !
Това ли са „страшните бракониери„ от които не остана риба по язовири и реки,със една -две въдици повече в наличност,а?Изглеждаш ми на „ПЕРФЕКТНИЯТ„ гражданин на БГ,спазваш всички закони 1 към 1,неправиш никакви нарушения,вървиш все по правилната пътека и никога не си се възползвал от нещо в дадена ситуация пред други,така ли да го разбираме?
а въпроса за използването на повече от една въдица ,не упира до ЛАКОМИЯ,а се увеличава шанса да хванеш,като използваш различни видове стръв,монтажи,различна дистанция и различна риба ( миролюбива или хишник).така ,че невиждам смисъл да го „дъвчем „постоянно това дали да ловим с 1 или с няколко въдици.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Виж сега да ти обясня как стоят нещата с риболова :
Отиваш за удоволствие и релакс , не да си избиеш пътните и всички разходи с уловена риба ! Отиваш да експериментираш различни тактики с макс 2 въдици не с 20 ! Както написаха и по горе , ако с 1 не можеш и с 10 няма да можеш когато си лаик ! Такива заслужават глоби в троен размер ! Имаше един подобен миналата есен на Копринка с 8 въдици и при зададения от мен въпрос дали всички са негови ми каза ,че колегата му бил до селото за вода ! След 2 часа колега не се появи и го помолих да си събере боклуците и да си ходи към СО ! Идиота беше нагъл до безобразие и за малко не плува в язовира и в крайна сметка след 4 дена висяне там имаше хваната 1 каракуда - много се смях ! Аз имах за 3 часа 3 шарана и амур с 2 фидера !!! Има и снимки за такива , като даже има и видео ! Така ,че когато си некадърен и мързелив си взимаш 20 въдици и се надяваш да хванеш колкото може повече риба за да избиеш разходите и да нахраниш гладните орки в махалата ! На такива им пожелавам късмета на селянина с ладата и радка пиратка/доко доко от Со ! Не виждам смисъл ама никакъв от подобни идиотски теми тип - как да хванем повече риба , или вижте ме как мамя закона ! Засрамете се всички , които го правите това нещо и влезте в час , че скоро и със 100 въдици риба няма да хванете защото същите такива , като вас са я изловили ! И си платете билетите за тази година ! Без поздрави , а с ругатни по адрес на всички подобни .
Отиваш за удоволствие и релакс , не да си избиеш пътните и всички разходи с уловена риба ! Отиваш да експериментираш различни тактики с макс 2 въдици не с 20 ! Както написаха и по горе , ако с 1 не можеш и с 10 няма да можеш когато си лаик ! Такива заслужават глоби в троен размер ! Имаше един подобен миналата есен на Копринка с 8 въдици и при зададения от мен въпрос дали всички са негови ми каза ,че колегата му бил до селото за вода ! След 2 часа колега не се появи и го помолих да си събере боклуците и да си ходи към СО ! Идиота беше нагъл до безобразие и за малко не плува в язовира и в крайна сметка след 4 дена висяне там имаше хваната 1 каракуда - много се смях ! Аз имах за 3 часа 3 шарана и амур с 2 фидера !!! Има и снимки за такива , като даже има и видео ! Така ,че когато си некадърен и мързелив си взимаш 20 въдици и се надяваш да хванеш колкото може повече риба за да избиеш разходите и да нахраниш гладните орки в махалата ! На такива им пожелавам късмета на селянина с ладата и радка пиратка/доко доко от Со ! Не виждам смисъл ама никакъв от подобни идиотски теми тип - как да хванем повече риба , или вижте ме как мамя закона ! Засрамете се всички , които го правите това нещо и влезте в час , че скоро и със 100 въдици риба няма да хванете защото същите такива , като вас са я изловили ! И си платете билетите за тази година ! Без поздрави , а с ругатни по адрес на всички подобни .