Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
divaklar написа:здравейте колеги някой може ли да каже къде излиза толстолоп голям около разград търговище шумен варна благодаря.
На Драгоево до Шумен излизат добри толупи на тапа. Има и добра база на добри цени

-
- ще става разбирач
Някой да има прясно инфо за Венелин. Чувам че вадели шаран и амур 

Здравейте колеги!
Интересува ме кои са свободните (безплатните) язовири във Варненска област?
Освен Любен Каравелово и Ботево други имали?
Търся някъде да ловя таранки
Благодаря предварително!
Интересува ме кои са свободните (безплатните) язовири във Варненска област?
Освен Любен Каравелово и Ботево други имали?
Търся някъде да ловя таранки

Благодаря предварително!
Само дето тапите на Драгоево са забранени 

Предпочитам,рибите да си остават живи!
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте някой може ли да ми даде номера на Язовира в Драгоево .Ще съм много Благодарен .Може и на ЛС
0887 867669radobg1 написа:Здравейте някой може ли да ми даде номера на Язовира в Драгоево .Ще съм много Благодарен .Може и на ЛС
Това е тел. който имам, не съм се обаждал тази година, но би трябвало да е актуален.
добре аз сега не разбрах има ли на Венелин щуки или ? някой вадил ли е ? 

Здравейте колеги!Някой има ли инфо за язовир Тутраканци?Днес получих много бегла информация за условията,че таксата била 20 лева и имало риба,но каква риба и за какъв период от време е тази такса от 20 лева-не разбрах.Ще помоля ако някой има по обстоина информация да сподели!
Днес ходихме на Оброчище. Само дребосък-най-големия шарко беше 200 грама... Колеги от предният ден на дъно- без резултат. Хубав язовир, удобен, но няма риба:( Не ни провериха на заминаване за риба. Предполагам не са и очаквали да хванем....
-
- новобранец
Да, но миналата година и не само щуки- амури и шарани от 2 до 4.500 кг...преди два дни бяхме там и само дребна рибка излиза- карас, червеноперка...най- голямата беше таранка около 500 гр.- голямо разочарование...zliaster написа:добре аз сега не разбрах има ли на Венелин щуки или ? някой вадил ли е ?
Здравейте и от мен.В петък реших да посетя седмия на Николаевка. На водоема само една кола.Колегата разочарован-само една таранка от предният ден.Забелязах че, водата е паднала поне със 50-60см.От там най близо Левски,отивам разпъвам, до мене двама колеги я спукват.За около един час извадиха около 15 риби.Гледам че ловяха на пружини ,тоест на качамак. Рибите бяха шарковци,до около 1,5кг.След 10ч. затишие и само инцидентни удари , но на дребна риба. Резултатът за деня -8 риби-5кг.От тях две таранки по 800гр.Това от мен , надявам се, информацията да послужи.
todor_197 написа:Здравейте колеги!Някой има ли инфо за язовир Тутраканци?Днес получих много бегла информация за условията,че таксата била 20 лева и имало риба,но каква риба и за какъв период от време е тази такса от 20 лева-не разбрах.Ще помоля ако някой има по обстоина информация да сподели!
Колега миналата седмица бях там . По принцип са два язовира . Единия е 5 лв на пръчка и рибата се заплаща но така и не го открих него . А другия , за който говориш е трудно достъпен на високо из едни ниви . Но за 20 лв не си заслужава . Шаранчета по 500-1000 гр масово на плувка на млечна царевица (там поне в нивата е фул) . Тук таме някоя перка с прилични размери пак на царевица . На дъно без удар . Явно я зобат рибата от Четвъртък и като отидеш Събота , Неделя си оставяш 20те кинта във "Фондацията" :Д
-
- новобранец
В петък около 18:00 часа бяхме на Звънец.Нивото на водата е паднало драстично поне 3 метра.Хора много.Имаше най-малко 60 човека.Само колите на стената бяха 12 и една каравана.Стояхме до неделя до към 9:30 до тогава ни издържаха нервите.От толкова много хора и хвърлени въдици имаше само 4 серизно удара за двете вечери.До нас хванаха шаран 3кг,ние имахме 2 шаранчета около 600гр и 3 таранки,извадиха и една бяла риба около 2кг.После разбрахме че собственика на язовира е взел Одринци,Оброчище и от Звънец вадил риба и зарибявал другите.Няма да се очудя ако е вярно иначе защо ще е паднало новото на язовира при положение че се изваляха не малко дъждове в него край.За тази година че и другата този язовир го зачерквам. 

`
Язовирите на Тутраканци са си съвсем достъпни. Координати на Горния 43.107161, 27.421911 Долния 43.127 , 27.435. Google Earth ще ти покаже пътя 

Re: `
Ами този за който ми говориха го наричали Катранджия ако не се лъжа колега-и имало гора около него-така поне ми споделихаrap66 написа:Язовирите на Тутраканци са си съвсем достъпни. Координати на Горния 43.107161, 27.421911 Долния 43.127 , 27.435. Google Earth ще ти покаже пътя