Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг край Ямбол
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Re: Спининг край Ямбол
Трудно ли се намират тея места на даркая защото не съм ходил никога нататък а се каня тези дни да отскоча.
За Даркая ще ти трябва по-висока кола колега,пътя не е идеален.Реката е много обрасла и трудно се стига до хубавите места 

- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Абе ние с джип ще ходим пътя нее проблем само местата незнам как ще намеря.
Вчера бях на Ханово , но капо ! Гонеше много , отсреща извадиха един приличен распер , по надолу щуката откачаше и кефалът , но нищо !
Туй риболова не е за мен 

- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
От коя страна беше ти от към селото ли.
аз бях от към селото , но распера го извадиха там , където ти ги вадиш 

Туй риболова не е за мен 

А,ми той вече ги излови там,какво търсим ние.tachev написа:аз бях от към селото , но распера го извадиха там , където ти ги вадиш

- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
хаха едва ли распери колкото щеш 

MAGARETOOO написа:хаха едва ли распери колкото щеш

- pike_attack
- научил се да хвърля
Тези двете са от преди малко, явно лошото време добре им влияе. По-голямото е 3 кг. воблера - Голди 2,8 см.

И от мен някоя снимчица , ама нещо ме мързи напоследък да снимам
!

Такива имаше и още ама те не са интересни за показване

Такива имаше и още ама те не са интересни за показване

Туй риболова не е за мен 

- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
браво на вас пак сте ги натръшкали ами аз дето нямам време от 10 дена на ходя незнам кво ще правя ще гледам да се запиша и аз тея дни с някоя риба ако не от даркая от тенево или ханово поне.
- pike_attack
- научил се да хвърля
Приятелю, бяхме двама по-малката я хвана брат ми другата аз и двата сома са мерни аз съм взел една риба и брат ми една.Не мога да разбера къде е проблема, малко прейгравате.A.S.H написа:pike_attack написа:Рибата е с дължина 68 см.
Това за което говорят колегите е:Иначе поздрави за улова(2) (Доп. - ДВ, бр. 94 от 2005 г., в сила от 01.01.2006 г.) След еднодневен риболовен излет риболовците могат да запазват за себе си до 2 кг пъстървови риби, но не повече от 8 бройки, или до 3 кг от всички останали видове риби, с изключение на единичен екземпляр с по-голямо тегло. В случаите на улов на жаби и раци могат да задържат до 50 екземпляра.
От мен повече снимки няма да видите, айде със здраве.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Тъй , позабърсах малко и се надявам за напред да няма излишни поводи да ползвам пак гумето !
Значи човека е отговорил че рибите са били уловени от двама човека и по-малката си е мерна според законо установените размери . Оттук нататък всякакви лични виждания по въпроса е добре или да се запазят за себе си , или ако се споделят - на ЛС ! След като всичко е в законо установените норми човека е абсолютно прав и никой нищо не може да му каже .
Та тъй и по-кротко
Значи човека е отговорил че рибите са били уловени от двама човека и по-малката си е мерна според законо установените размери . Оттук нататък всякакви лични виждания по въпроса е добре или да се запазят за себе си , или ако се споделят - на ЛС ! След като всичко е в законо установените норми човека е абсолютно прав и никой нищо не може да му каже .
Та тъй и по-кротко

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- научил се да хвърля
Тачев,дай данни за воблера,че ми хареса нещо,и между другото взех си титаниеви поводи от Видракса-Куката и си ловят кефал без да го плашат.tachev написа:И от мен някоя снимчица , ама нещо ме мързи напоследък да снимам!
Такива имаше и още ама те не са интересни за показване![]()