Идеи за няколкодневен семеен туризъм

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
RiverFisher
новобранец
новобранец

Идеи за няколкодневен семеен туризъм

Мнение от RiverFisher »

Колеги , за морето време няма да има но навих половинката да отидем някъде за 3-4 дни където хем аз да си хващам риба хем тя да си "почива" . Знам , че подобни операции / с един куршум два заека/ са рядкост но ако успея да и намеря подходящо местенце в страната / без значение каде/ има вероятност да не ми е "за последно". Знаете ли такова местенце в БГ. Желателно е да има някаква леглова база / тя не понася палатките :)/. Благодаря ви горещо за препоръките предварително. Наслука!
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Колега Батак и Доспат са доста подходящи за тази твоя "операция" по това време на годината . Хем прохладно , хем красиво , хем и двата язовира имат доста риба . :D Ако се решиш за Батак за легловата база мога доста да ти помогна . Ще те насоча на едни бунгала на Цигов Чарк :D .
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
Fisherman66
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Fisherman66 »

Колега, предлагам ти Батак .... хем е кеф за риболов, хем има станции, хотели и т.н. (само места дали ще има !? :? ). Природата е чудно красива - вековни борови гори заграждат язовира!
Страхотни седмични излети сме правили на базата на БТК (май вече е бивша на БТК?) малко след стената... има разкошни бунгала с телевизор, кухня и баня и хич не са скъпи. Разположени са (както казах по-горе) в борова гора на около 30 метра от водата. Има и станция със стаи, но там не съм отсядал. Костур дава яко току под бунгалата.
Може и на Цигов Чарк да се пробваш... или с връзки към прокуратурата (имат страхотна база!)
Батак е едно невероятно място за почивка и риболов!
Аватар
Fisherman66
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Fisherman66 »

Local написа:Колега Батак и Доспат са доста подходящи за тази твоя "операция" по това време на годината . Хем прохладно , хем красиво , хем и двата язовира имат доста риба . :D Ако се решиш за Батак за легловата база мога доста да ти помогна . Ще те насоча на едни бунгала на Цигов Чарк :D .
Локале, зе ми го от устата!. :P :lol: Явно едни и същи места обичаме...
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Ех , природооо , природоооо :D :D :D .
Клавиатура риба не лови!!!
svetla
новобранец
новобранец

Привет от Велико Търново

Мнение от svetla »

Local написа:Колега Батак и Доспат са доста подходящи за тази твоя "операция" по това време на годината . Хем прохладно , хем красиво , хем и двата язовира имат доста риба . :D Ако се решиш за Батак за легловата база мога доста да ти помогна . Ще те насоча на едни бунгала на Цигов Чарк :D .
Още ли е актуална възможността за приятен риболов на яз. Батак и бихте ли ни препоръчали място за спане . Търсим бунгало за две семейства - 4 човека.
Благодарим ви предварително :)
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Viva
новобранец
новобранец

Мнение от Viva »

:roll: Хей,хора!При нас ситуаcията е същата.Търсим място за риболов,но с бунгала,краи Батак....Само,че не разбрах как да намерим бунгалата и какви са cените.Ако някои ми даде това инфо,ще съм му адски благодарна... :D

Пиши на кирилица
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Viva написа::roll: Хей,хора!При нас ситуаcията е същата.Търсим място за риболов,но с бунгала,краи Батак....Само,че не разбрах как да намерим бунгалата и какви са cените.Ако някои ми даде това инфо,ще съм му адски благодарна... :D

Пиши на кирилица
Добре дошла във форума,значи след гр.Батак се качваш за разклона за Доспат,от дясно има риболовен магазин и бензиностанция,пущаш направо към цигов чарк и първата пресечка в ляво нагоре има бунгала,що годе са близо до язовира,ето ти и един тел.да питаш за бунгало 0898 769 858 име не мога да ти дам.И на слука и приятно прекарване.
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

абе хора и аз ще хпдя на батак там на какво да ловя и има ли риба :?: :D
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”