Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Широка поляна 24.07-31.07!
- st_piskov
- ще става разбирач
Широка поляна 24.07-31.07!
Здравейте,банда!Малко закъснявам с репортажа от там,ама доста работа ми се събра след отпуската и чак сега намирам време!Та....дълго време планувахме този едноседмичен излет там и ето,че дойде времето той да се осъществи!Изпратихме жените с децата на море и банда кочове се отправихме към Широка поляна,хем малко да порелаксираме,хем и ако може и рибка да половим!Не, че чак толкова второто беше от значение,понеже язовирът не е от най-дашните,ама все пак знаех,че почивката ще бъде пълноценна!Спирам с излишните приказки,ето и малко снимки,дано усетите поне малка част от кефа който изпитах в полите на Родопите!Абе... изживяването е уникално!Препочръчвам го навсеки,който не го е посетил!Та....
Тръгване на 24.07 рано сутринта,пристигаме на язовира около 10 сутринта,места на язовира на леснодостъпните заливи-йок!Веднага план Б,газ нагоре по кофти пътища,където наплива на хора е по-малко!Колите видяха много зор,но не се предадоха!Ето го и заветното место:

Естествено,първата работа беше да разпънем катуна!Така каталясахме от работа,че първия ден намерих време само да напомпя лодката и да захраня!
Малко снимки на местото,залива се казва''Шаранджийски залив'',понеже едно време е давал доста от тази риба,а и точно това беше нашата цел!

Навих се часовника на другия ден,за да може да стана рано към 11
и да разпънем такъмите-нали все пак бяхме отишли и за риба! :1db1cce6422ce9

В лагера всичко е тихо и кротко!Всеки чака заветния рън. :6e6ebecd09233a

Ей го и ръна,как не умаля 7 дена! :fecdf36937387a

То хубуу,ама трябва и да се закусва чат-пат,че с тея мръвки се задънихме!

Тук импровизирам с месо от свинска плешка.прясна сланинка,лук,чушчица и манатарка!Да ядеш и плюеш! :856625:

Ми,айде наздраве де,малиии там как са пий!

Е как без огън!

Мъчим се да ловим перки на мач около обед,ама нещо е зорна работата!

Тежката артилерия и тя си чака!

Лагера от пръв поглед!

Относно рибата,излизаха такива перки:

и костури

и каракудки

Излезнаха и няколко добри кефала около кило,ама незнайно по какви причини във фотото ми няма ни една снимка с тях!
Тази снимка е на зазоряване или точно преди лягане :373173: ,нощно време си излизат перки доволно на мач!

Последните две вечери дойдоха и жените с децата!Малките много се изкефиха.Малката ми рибарка!

С татьо за манатарки.

Да не ви оттегчавам повече с фотоси,да обобщя с 2 думи!Шаран не излезна при нас,въпреки ,че храних редовно всеки ден.Колегите до нас имаха 2 удара на шаранета около половинката на фидер,което е радващо,все пак я има още тази риба във водоема!На фидер излиза средна каракуда около 3-400 гр.,мине ли пасажа 5-6 удара са последователни!Костура си взима добре на рибе сутрин и вечер преди смрачаване.Перката кълве почти по всяко време на денонощието,както казах по-горе,нощно време ,след обилно захранване,на светеща плувка и стръв бял и жито рибата си излиза доволно!Кефала взимаше най-добре на стиропор с аромат на мед и бял червей!Това се сещам за момента,ако някой има въпроси -да пита!Страхотна почивка,не че сефте ходя там,ама едно е сигурно:-догодина отпуската ми ще е пак там,само,че за повече дни!7 дена ми дойдоха ужасно къси.Айде за финал едно наздраве от мен,сега като се сетих пак ми се приходи!

Е и един клип,забравил съм как се качваха директно от V-boxa!
http://www.vbox7.com/play:8991958aaf
Тръгване на 24.07 рано сутринта,пристигаме на язовира около 10 сутринта,места на язовира на леснодостъпните заливи-йок!Веднага план Б,газ нагоре по кофти пътища,където наплива на хора е по-малко!Колите видяха много зор,но не се предадоха!Ето го и заветното место:

Естествено,първата работа беше да разпънем катуна!Така каталясахме от работа,че първия ден намерих време само да напомпя лодката и да захраня!
Малко снимки на местото,залива се казва''Шаранджийски залив'',понеже едно време е давал доста от тази риба,а и точно това беше нашата цел!

Навих се часовника на другия ден,за да може да стана рано към 11

В лагера всичко е тихо и кротко!Всеки чака заветния рън. :6e6ebecd09233a

Ей го и ръна,как не умаля 7 дена! :fecdf36937387a

То хубуу,ама трябва и да се закусва чат-пат,че с тея мръвки се задънихме!

Тук импровизирам с месо от свинска плешка.прясна сланинка,лук,чушчица и манатарка!Да ядеш и плюеш! :856625:

Ми,айде наздраве де,малиии там как са пий!

Е как без огън!

Мъчим се да ловим перки на мач около обед,ама нещо е зорна работата!

Тежката артилерия и тя си чака!

Лагера от пръв поглед!

Относно рибата,излизаха такива перки:

и костури

и каракудки

Излезнаха и няколко добри кефала около кило,ама незнайно по какви причини във фотото ми няма ни една снимка с тях!
Тази снимка е на зазоряване или точно преди лягане :373173: ,нощно време си излизат перки доволно на мач!

Последните две вечери дойдоха и жените с децата!Малките много се изкефиха.Малката ми рибарка!

С татьо за манатарки.

Да не ви оттегчавам повече с фотоси,да обобщя с 2 думи!Шаран не излезна при нас,въпреки ,че храних редовно всеки ден.Колегите до нас имаха 2 удара на шаранета около половинката на фидер,което е радващо,все пак я има още тази риба във водоема!На фидер излиза средна каракуда около 3-400 гр.,мине ли пасажа 5-6 удара са последователни!Костура си взима добре на рибе сутрин и вечер преди смрачаване.Перката кълве почти по всяко време на денонощието,както казах по-горе,нощно време ,след обилно захранване,на светеща плувка и стръв бял и жито рибата си излиза доволно!Кефала взимаше най-добре на стиропор с аромат на мед и бял червей!Това се сещам за момента,ако някой има въпроси -да пита!Страхотна почивка,не че сефте ходя там,ама едно е сигурно:-догодина отпуската ми ще е пак там,само,че за повече дни!7 дена ми дойдоха ужасно къси.Айде за финал едно наздраве от мен,сега като се сетих пак ми се приходи!

Е и един клип,забравил съм как се качваха директно от V-boxa!
http://www.vbox7.com/play:8991958aaf
Re: Широка поляна 24.07-31.07!
браво колега уникален излет всичко както му е реда
от една две седмици си мисля за това място главно за костур дано тези дни остане време да скокнем до там 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Не съм се спирал цял месец,но на теб ти завидях Цоче! 
п.п. Де я котешката кожа бре?

Евалата момчетаааа, де да мое и мойта да избега...че кът натоваря новата придобивка...мое риба да не фана ама ше удава червеите...ЛОЛ
По-голям шаран от рибаря няма...
- pacho109
- сериозен играч
Суперизлет
Нощно време сигурно си е студено 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Най-красивия язовир!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Супер релаксираш риболовен излет!Поздравления!Догодина пак,и по-успешен!
А.... на здраве!!!
[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uZ_u4QuiZxA?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=8991958aaf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]

[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uZ_u4QuiZxA?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=8991958aaf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- горан
- ще става разбирач
Ей това е истински релакс. Завиждам благородно 

- Whassup
- ще става разбирач
Много красиво място, макар и само за седмица, пак си си прекарал супер 

-
- ще става разбирач
На този язовир,сред тази чудна природа и разбира се с тази компания и 17 дни ще ти се видят малко.Свалям шапка за релакса и споделеното с нас.
-
- научил се да хвърля
Завист благородна . 

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Йубаво, бе м.ма му стара .
Душата ти пее там горе
Душата ти пее там горе

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Малийй чак и палачинки въртите,
страхотна банда сте, бравоззз за табиетлийския излет! 

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- st_piskov
- ще става разбирач
Митак,ако имаш в предвид тарамбуката-там беше!Ама ,какво се получаваше: в момента в който почна да думкам,целия язовир откачаше(поне около нас де)!То пушки ли не гърмяха,пистолети ли не бяха,какво ли не!На всеки му беше много кеф,даже една вечер си легнах рано и пропуснах свирнята-на другия ден идваха до лагера да питат що не съм свирил предната вечер!Има и клипове,ама са в на един приятел камерата,а той е още горе!Като се върне ще ги кача!sapuna написа:Не съм се спирал цял месец,но на теб ти завидях Цоче!