Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Въпрос за колегите от Пловдив
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Въпрос за колегите от Пловдив
Значи решил съм да ходя за щука , но попитах в няколко магазина и ми казаха че нямат каракудки .. тези наловени от самата река ми идват малко големички ,та въпроса ми е къде мога да си купя каракудки в момента?
- sme6ko83
- вече хвърля и на тежко
Re: Въпрос за колегите от Пловдив
На мен когато са ми трябвали,винаги минавам през Водната палата!Магазинчето е малко,обаче стръв винаги има!
- kaminero65
- научил се да хвърля
Колега ти знаеш ли минималния разрешен размер на каракудата а?blesnar написа:Значи решил съм да ходя за щука , но попитах в няколко магазина и ми казаха че нямат каракудки .. тези наловени от самата река ми идват малко големички ,та въпроса ми е къде мога да си купя каракудки в момента?
Team Milo - feel the difference
- sme6ko83
- вече хвърля и на тежко
А това какво общо има с купуването на стръв?kaminero65 написа:Колега ти знаеш ли минималния разрешен размер на каракудата а?blesnar написа:Значи решил съм да ходя за щука , но попитах в няколко магазина и ми казаха че нямат каракудки .. тези наловени от самата река ми идват малко големички ,та въпроса ми е къде мога да си купя каракудки в момента?
-
- разбира нещата
quote]
Колега ти знаеш ли минималния разрешен размер на каракудата а?[/quote]
Доста тъпо изказване верно
човека си търси стръв ти го питаш за разрешения размер за УЛОВ на каракуда!?!?! Чети малко бе пич
иначе да,до водната палата при даскала има по принцип или пък ако там няма освен покрай военна болница да провериш.... в тракия на канала до пожарната излизат на ръчило хубави рибки за хищниците по марица... едни малки лилавки на които не им знам името обаче... и кефали големи сме хващали на тях и щуки по 3-4 кила ... иди си хвани от там няколко хем са безплатни хем са идеални за стръв 
Колега ти знаеш ли минималния разрешен размер на каракудата а?[/quote]
Доста тъпо изказване верно

Не знам да ли е тъпо изказването на колегата ама доколкото знам рачилото се води бракониерски уред.И ако се спазваха законите в държавата ще ше да разбереш кой е тъпия.Като отидеш следващия път да си купиш каракудки от същото магазинче,поискай касова бележка и ще разбереш за кво иде реч "умния".
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
- kaminero65
- научил се да хвърля
Колегата Шакира ви е отговорил за какво става въпрос.Пък и като ви гледам никовете - смешко 83 и аланколу е ясно колко ви е умственния багаж.
Team Milo - feel the difference
- sme6ko83
- вече хвърля и на тежко
Ти за умствения ми багаж не се притеснявай!А относно рибките може да са от някой рибарник,където това за размера не важи!Та по закон всичко от наша страна е ок,магазинера....той вече е друга бира!Но се замисли,че ако всеки път искаш касова бележка скоро няма да има откъде да си купиш рибки!А нали знаеш колко е незаконно да си хванеш? 

-
- научил се да хвърля
Беше просто въпрос , а не тема за спор ..
-
- кандидат преподавател
Е,е,писал си се Блеснар,пък търсиш жива стръв за алчните щуки,че и скандал предизвика...Почети малко,те си кълват на дръвца,пластмаси,конци и железца,за какво да абим малките рипки.... 

Абе тук има доста "изтрещяли" хора.Ами какво ще кажете за горките малки бели червейчета,които така жестоко нанизвате на куката.
-
- разбира нещата
Kaкто е тръгнало - работата вече отива на ключ