Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Само ги гледам как преиграват,
хвърлям на мястото на което е преиграл +/- 30см. и няма удар няма нищо, това не е веднъж-дваж на всеки втори излет ми се случва да видя такова нещо 

- sme6ko83
- вече хвърля и на тежко
Аз миналата седмица изкарах първия си распер.Честно казано от риба тежаща 1 кило очаквах повече да се бори!Кефал с тия размери бута кефа повече,тва само едно много бързо изстрелване направи и после като платика!
- Vid
- кандидат преподавател
И аз тази година освен едно маломерно расперче и две-три заблудени кефалчета, друго не съм улавил, а то лятото си отиде..., Голема Мъка е тая река....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Don4o_62
- учете се от него
Няма се плашете,още малко и почва
.Само че дали ще почне че на тия места дето ходя,оня ден за 2ч. въртяне,два хубави удара но без риба
,все едно тая година я няма тая риба,говоря за хищна.И други се оплакват,така че май пойзчезна и оредя.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- ще става разбирач
Много бракониер много нещо! 

- Vid
- кандидат преподавател
Тази година е голям смях риболова на распер по Марица - стоим 5 рибари и се ослушваме и озъртаме, където изпляска, към мястото мигновено политат воблери и всякакви железа... и при поредното оплитане се извиняваме един на друг.. Е поне има колегиалност, и в крайна сметка никой не хваща нищо, освен воблера на колегата, а то е защото гоним може би един распер в 30 д-ка водна площ.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- ще става разбирач
Я кажете сега колеги,къде е шарана на Марица около Пловдив,че ходя вече 5 пъти и нямам удар!?

- Menkata
- фен клуб-скобар
Железа ли каза?!Как не сте хванали некой мангалVid написа:Тази година е голям смях риболова на распер по Марица - стоим 5 рибари и се ослушваме и озъртаме, където изпляска, към мястото мигновено политат воблери и всякакви железа... и при поредното оплитане се извиняваме един на друг.. Е поне има колегиалност, и в крайна сметка никой не хваща нищо, освен воблера на колегата, а то е защото гоним може би един распер в 30 д-ка водна площ.

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.

Това е от неделя и понеделник

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз пък вчера си хванах една четворка,имаше и голям сом,ама е гявол.Колега хубаво чакате,ама ако искаш да хващаш сом,не е много удачно да палиш огън и да разпъваш палатка до въдиците.Напоследък доста често виждам колеги,които правят всичко възможно,да не хванат сом.Постоянно пляскат през две три минути с едни ми ти олова от по 200-300гр,разхождат се по брега и за капак непрекъснато светят с едни фенери,като бойни фарове,да не би случайно сома да ги хване на тъмно по бели гащи.То мани,че пречат на себе си ами и на другите рибари в периметър от сто метра по двата бряга са обречени на валат заради тях. 

валатът не най-лошото нещо на света

- danev69
- сериозен играч
След бента на Садово има много удобни места. Миналата година от там приятели изкараха доста борбени диваци. Излизаха на пружина с качамак и сладка царевица на куките. Рибите удряха в бързото течение,не във вировете. Другото место за,което се сещам е преди моста на околовръстното. От страната на Пз. шосе зад склада за тухли. Късмет .Атанас Катцарски написа:Е кажете къде да търся шарана по Марица де колеги?Много искам да хвана див шаран от там!

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
- Don4o_62
- учете се от него
Коце,на ония места дето ми ги каза на лични все едно няма риба бе майна,кво стана с тая река
,а колегата хич да не си губи акъла с разните му шарани
,ако няма кво да прави може да иде да пробва

Последно промяна от Don4o_62 на Нед Авг 14, 2011 9:08 pm, променено общо 1 път.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- krokibg
- учете се от него
Толкова е наплашена вече рибата,че само нещо да плясне и възира със 220 на 5км от мястото
То не са бомби,мрежи,тоци и всякакви гадости ползват за да хванат риба селските бекове от селата около Маричката.Докато не почнат да ги вкарват в затвора,няма оправия

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!