Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

Как да си съхряня лодката
Модератори: emo vasilev, Кърцата
Как да си съхряня лодката
Ето ме отново, както стана ясно бюджета за лодката + мотора е одобрен, сега ще помоля за съвет. Как да я съхранявам след излет? Четох по форума и общото мнение е да се изпуска леко и да се съхранява в гараж, да ама аз като нямам гараж? Дайте акъл колеги...
По-голям шаран от рибаря няма...
Re: Как да си съхряня лодката
Това е по-добрия вариант/описан от теб/. Ако нямаш гараж можеш да я съхраняваш и спадната,но задължително да е на топло.Противопоказно е да мръзне в сгънато положение.
Да и винаги след излет я измивай добре най вече вътре в ъглите до транеца.Там се събират най много камъчета.piranha написа:Това е по-добрия вариант/описан от теб/. Ако нямаш гараж можеш да я съхраняваш и спадната,но задължително да е на топло.Противопоказно е да мръзне в сгънато положение.
Аз моята я съхранявам спадната и в сака на топло.
Последно промяна от bobir на Чет Авг 11, 2011 9:11 am, променено общо 1 път.
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
Мислех си ,че хората си купуват надувни лодки за да нямат проблем със съхранението и возенето им до водоема.Явно не е така.Това е поредната подобна тема, което ме навежда на мисълта, че съм бъркал.За ПВЦ лодките е възможно да не се отнася, но гумената руска лодка на сина с която влиза по пещерите, понеже не се ползва често от време на време я надува и след спадането я сгъва по нов начин, така че сгъвките да се падат всеки път на различно място.При продължително съхранение в сгънато състояние, точно на сгъвките почват проблемите.
Съгласен, ето че научих още нещо полезно, за което благодаря. Но казуса си остава.КАЯ написа:........ така че сгъвките да се падат всеки път на различно място.При продължително съхранение в сгънато състояние, точно на сгъвките почват проблемите.
По-голям шаран от рибаря няма...