Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. Кърджали
Модератор: sapuna
- ivanka
- Модератор
- Обратна връзка:
яз. Кърджали
Привет,
интересува ме някакво общо инфо за яз. Кърджали, става въпрос за влачене и риболов от лодка като цяло. Също така - има един хотел Главатарски Хан в село Главатарци. Някой може ли да каже от него как се стига до самия язовир и места за риболов.
Много ще съм ви задължена
интересува ме някакво общо инфо за яз. Кърджали, става въпрос за влачене и риболов от лодка като цяло. Също така - има един хотел Главатарски Хан в село Главатарци. Някой може ли да каже от него как се стига до самия язовир и места за риболов.
Много ще съм ви задължена

Здравей , аз съм от Кърджали . Относно въпроса ти за риболов на влачене може да извадиш клен и костур. Апък , ако питаш от брега може и да закачиш някой уклей. Има доста шарани , но трябва бая да обикаляш с лодка докато си намерисш подходящо място ... За стигането до язовира е лесна работа ... той дори се вижда , апък ако искаш място за риболов може да ти се наложи да отидеш да отсрещния бряг , защото едва ли ще хванеш нещо в тази мръсотия ...
Също така на отсрещния бряг ако се загледаш има бунгала , които са на баща ми ...