Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Малко Шарково
-
- сериозен играч
Малко Шарково
Ще пусна един цитат от колегата Боби аз ще допълня темата :
bibobibob написа:Гледам отдавна не сме ходили на този язовир.По сигурна данна се стягаме сТишо в доста тъмна доба, разберай 3,30ч,за дда може да изненадаме ттамошните кустури с ранна закуска.Пристигаме очаквано навреме,но в неочакван студ,който сковава малко движенията, но стопляни от мерака се стягаме.
Време е!Въппреки студът ссутринта времето обещава да е горещо.
Обичайно почваме от кулата къдетто сме имали и преди успехи.
Сефтето!
..и така нататък..
Времето беше много горещо и беезветрено, което е неетипично за този яязовир.
..нно това ни даде възможността да виждаме къде кусстура атакува малките рибки, които се пръскаха по повърхнносттта като фонтан.Много добър риболов се получи ..и мисля че скоро ще повторим.
С малко закъснение , но все пак...RIMOHIT написа:Наистина кефа беше много голям . Да допълня и аз
Прекрасен риболов на добри костури ! Успях да разловя два попъра . Няма такев кеф , като да видиш ято побеснели бодливци как правят вълна , като косатките или делфините .
Успях и да потроля , като освен десетките костури боднах един много добър литрак -кефал. Естествено на салмо-хорнет , което освен ,че го закова успя да закове и мен с две жила забити между палеца и показалеца до извивка , та се самооперирах на средата на язовира в каяка![]()
Абе красота , кеф и много адреналин.
Благодаря на Боби за вярната компания и малко снимки от мен:
Заслужаваше си!
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Re: Малко Шарково
slivnalia написа:Поредния твой добър излет

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Бравос, добре сте ги разцъкали! 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво, хубаво сте надърпали Шарковските хищници и прекрасни снимки
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- каридата
- учете се от него
Еваларка н а Бакърите.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

-
- сериозен играч
Голямата поправка!:)
Вчера стана невероятен риболов . Нещо , за което отдавна си мечтая . Риболов на едри костури с изкуствени примамки . Ето малко "дъра-бъра" през моите очи:
Язовира отново ни посрещна с прекрасни гледки.

Повъртяхме се на едно перспективно място . Имаше костурски набези над малките рибки , но бяха много по малко от предния път и само по изгрев. След това се виждаха доста редки атаки . Въпреки това успях да разловя още един от попърите си и много се кефя .
Тръгнахме да търсим де е костура . По пътя закачих да троля "бияча" и почти на същото място , където предния излет хванах бонус кефала се случи това .

Невероятен трофей за мен , който хич не се даде лесно и неколкократно ме кара да правя неприлични неща в гащите си от кеф . В крайна сметка се оказа 40 см (без 4мм), 1110грама . Нямаше как да направя по добри снимки със скачащи кило+ бодли между слабините ми , за това предпочетох да настигна тайфата . Боби ще пусне по добри снимки на трофея .
Продължихме натаък. Вадехме от периодично прилични костури . Боби ги мореше на неговата система , която се оказа прекалено успешна
Други ги вадеха по два:

Джони позира с прекрасен клен :

Красотата на язовира през Август :

Но не само ние търсихме рибите :

Прекрасен язовир .
В крайна сметка ги намерихме . Прекресни риби , които си искаха своето .
Равносметката ми е над 40 костура , като стандартно бяха 23-25см .Малки почти нямаше , 7 "батки" 400 -680 грама , дядо им и 6 кефала 30см+. Всичко , освен дядото и две , три педарки бе с ултралайта .Невероятен кеф. Този път използвах фишгрип (или както се казва там) и всички кефалюги оцеляха . Плуват си жизнерадостно , както и всички педарки без изкарани хриле , очи и други груби интервенции .
Ето още снимчици на улова .

Разлових си и джигвоблера

Ето ги и кефалите .

Някои бяха по големи и от Боби

Костури...

Ето я подбраната колекция :

Тук може да видите всички снимки
АЛБУМ
И малко красота за да изпратим този невероятен ден .

Има и още неща за разказване , но нека майстор Боби да се включи в темата.... (аз обещавам да ви ги пусна и тук)
Поздрави!
Язовира отново ни посрещна с прекрасни гледки.

Повъртяхме се на едно перспективно място . Имаше костурски набези над малките рибки , но бяха много по малко от предния път и само по изгрев. След това се виждаха доста редки атаки . Въпреки това успях да разловя още един от попърите си и много се кефя .
Тръгнахме да търсим де е костура . По пътя закачих да троля "бияча" и почти на същото място , където предния излет хванах бонус кефала се случи това .

Невероятен трофей за мен , който хич не се даде лесно и неколкократно ме кара да правя неприлични неща в гащите си от кеф . В крайна сметка се оказа 40 см (без 4мм), 1110грама . Нямаше как да направя по добри снимки със скачащи кило+ бодли между слабините ми , за това предпочетох да настигна тайфата . Боби ще пусне по добри снимки на трофея .
Продължихме натаък. Вадехме от периодично прилични костури . Боби ги мореше на неговата система , която се оказа прекалено успешна

Други ги вадеха по два:

Джони позира с прекрасен клен :

Красотата на язовира през Август :

Но не само ние търсихме рибите :

Прекрасен язовир .
В крайна сметка ги намерихме . Прекресни риби , които си искаха своето .
Равносметката ми е над 40 костура , като стандартно бяха 23-25см .Малки почти нямаше , 7 "батки" 400 -680 грама , дядо им и 6 кефала 30см+. Всичко , освен дядото и две , три педарки бе с ултралайта .Невероятен кеф. Този път използвах фишгрип (или както се казва там) и всички кефалюги оцеляха . Плуват си жизнерадостно , както и всички педарки без изкарани хриле , очи и други груби интервенции .
Ето още снимчици на улова .

Разлових си и джигвоблера

Ето ги и кефалите .

Някои бяха по големи и от Боби

Костури...

Ето я подбраната колекция :

Тук може да видите всички снимки
АЛБУМ
И малко красота за да изпратим този невероятен ден .

Има и още неща за разказване , но нека майстор Боби да се включи в темата.... (аз обещавам да ви ги пусна и тук)
Поздрави!
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Без думи

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Какви думи може да намери човек ... май и аз правя неприлични неща в гащите от кеф, гледайки тези снимки от един излет за чудо и приказ! Мога само да ви благодаря, че споделихте хубавите мигове с нас, момчета!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
- koda33
- разбира нещата
Чудесен иалет колеги , благодаря за прживяната емоция!!!!
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
-
- учете се от него
Страотни стрижоци Тишо ЕВАЛА

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- сериозен играч
Благодаря ви .
Ето още малко от бойния другар ..
Ето още малко от бойния другар ..
bibobibob написа:Здравейте отново! Голяма сеч,голям кеф!..Мисля че намерихме най малкото общо кратно на язовира..хахах
Суетнята преди влизане..
..И започва сериозната част..
..и прироода наоколо ..
Много риби, доста ххубави кефали хванахме този път..излета беше на 1000 процента.
Дай боже всеки му.
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Мисля че няма думи, които да опишат перфектният излет на един страхотен водоем.

- pala4a82
- научил се да хвърля
браво пичове страьотен риболов на страьотен водоем вапреки че според мен язовира е малко капризен сте направили чудесен риболов успех иза напред
риболова е болест която не се лекува само се задълбочява