Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо от Пазарджик и региона
Модератор: sapuna
Re: Инфо от Пазарджик и региона
Обикалях и аз тези дни с братовчед ми, стигнахме чак до бента, който е преди звъничевския гьол. Реката имаше точно три по-дълбоки места и те бяха около 2 педии. Движехме се почти само по водата 

Привет колеги,
в Петък 12.08 обмислям един излет посока Пазарджик, като основната цел е каракуда + шаран (все пак тепърва прохождам). Бихте ли ме ориентирали къде мога да отида?
Прочетох за Звъничево, но останах с впечатлението, че там не дава.
Замислих се за Огняново, но ми се щеше някой, ако е ходил скоро, да даде инфо
нямам претенции дали ще е платен или с билет, но предпочитам втория вариант
Благодаря Ви предварително!
в Петък 12.08 обмислям един излет посока Пазарджик, като основната цел е каракуда + шаран (все пак тепърва прохождам). Бихте ли ме ориентирали къде мога да отида?
Прочетох за Звъничево, но останах с впечатлението, че там не дава.
Замислих се за Огняново, но ми се щеше някой, ако е ходил скоро, да даде инфо

нямам претенции дали ще е платен или с билет, но предпочитам втория вариант

Благодаря Ви предварително!

- динго
- научил се да хвърля
Колега пробвай на Лозен,изисква се болет от ИАРА само 

Най-много обичам бобеца и леба и га е...а
- preparatos
- вече хвърля и на тежко
Колегии незнам какво и се мръщите на Марица.....пълна си е с мряна....има си места дето дава много сериозно на ручейник...вие ми ловите каракуди.... 

И последно да питам - как е пътя до гьола? Стига ли се нормално с лек автомобил?динго написа:Колега пробвай на Лозен,изисква се болет от ИАРА само
- koda33
- разбира нещата
[quote="Fdex"]Привет колеги,
в Петък 12.08 обмислям един излет посока Пазарджик, като основната цел е каракуда + шаран (все пак тепърва прохождам).
Бах като ти видях толупите в галерията се позамислих дали прохождаш

в Петък 12.08 обмислям един излет посока Пазарджик, като основната цел е каракуда + шаран (все пак тепърва прохождам).
Бах като ти видях толупите в галерията се позамислих дали прохождаш

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Здравейте колеги! От Варна съм, но ми предстои пътуване до Пловдив и Пазарджик другата седмица. Бихте ли ми препоръчали някое местенце за риболов, да има риба и да може да се преспива на палатка. Предпочитам платени места, като се надявам да има повече риба там все пак... Колата ми е доста ниска, та и това моля да се има предвид. Благодаря предварително и наслука на всички!
В крайна сметка направих един излет на Звъничево и резултата е за 6 часа (от 7 до 13) - около 1 кг дребна червеноперка.
Нищо друго не обади. Пробвах на червеи,царевица и жито.
Нищо друго не обади. Пробвах на червеи,царевица и жито.
- динго
- научил се да хвърля
Колега какво няма да се мръща!!!Реката е като тепсия,едрия кефал го няма тука таме се среща екземпляр от порядака на 400-500гр.,а и мряната е като цаца,на 20 мренки 2-3 са около 15-20см другите са дранкалкиpreparatos написа:Колегии незнам какво и се мръщите на Марица.....пълна си е с мряна....има си места дето дава много сериозно на ручейник...вие ми ловите каракуди....

- динго
- научил се да хвърля
Да стигасе,пътя е малко разбит но няма проблеми да се стигне с лека кола до тамFdex написа:И последно да питам - как е пътя до гьола? Стига ли се нормално с лек автомобил?динго написа:Колега пробвай на Лозен,изисква се болет от ИАРА само

- geibriel
- вече хвърля и на тежко
динго след дъждовете се качи малко по едър кефал ама реката пак зе да спада за тва най добре си е лозен има хубави кефлета и е доста по чиста водата да попитам някой ходил ли е по луда яна има ли смисъл да се ходи или от мините вече са изтрепали сичко живо
Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
- динго
- научил се да хвърля
Преди 3 дни ходих на Луда Яна под магистралата(МалкоНаре),там имаше един бент ама и на него са му е...ли маматаgeibriel написа:динго след дъждовете се качи малко по едър кефал ама реката пак зе да спада за тва най добре си е лозен има хубави кефлета и е доста по чиста водата да попитам някой ходил ли е по луда яна има ли смисъл да се ходи или от мините вече са изтрепали сичко живо

За четвъртък се чудя на Звъничево ли да ходя или на Брацигово, за Звъничево още се изисква риболовен билит от местноно ловно нали ?
На звьничево е слаба работа от кьм риба на този етап.Излизат малки червеноперки и костури.Ако питаш мен,ще си загубиш времето на тази баластриера.Dimy написа:За четвъртък се чудя на Звъничево ли да ходя или на Брацигово, за Звъничево още се изисква риболовен билит от местноно ловно нали ?

п.п Билет от ловното все още се изисква.

Оки мерси , ние мислим с лодката да се закотвим и да пляскаме със спинингите за щука , май ще ходим на Брациговските блата