Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
каябаш
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от каябаш »

пропуснах, каракудата спря в 16:00, защото щуката тръгна, даже където ми беше живарника така изцапа една,че ми изкара акъла. инъче не видях никой за щука днес, то и хора имаше толкова- с мене най много 7-8 души и то за целия ден, накрая останах аз и още някакви момчета.
Аватар
pike_attack
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pike_attack »

Sleeper написа:
каябаш написа:колеги ето малко прясно инфо от Ханово-запушеното: днес от 06:00 - 16:00, резултата беше около 2-3 килограма каракуда, на земен червей. по мое решение по малките от шамар ги пуснах да растът за другата година....:) . интервала на улова беше между 9 и 4 след обед. като най силен около обяд. надявам се да съм помогнал с нещо.
Колега, виждаше ли се щука да гони?
В неделя като бях там не видях да гони, но се спука да прави свещи в падналите клонаци на отсрещния бряг ,100-тина метра след дигата.Иначе аз лових като никой път на плувка и на фидер, излизаха дребни каракуди и платики.
To6eTo
новобранец
новобранец

Мнение от To6eTo »

Здравейте!
Някой посещавал ли е реката,която тече през гр.Болярово?
Благодаря предварително!
Аватар
каябаш
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от каябаш »

В неделя като бях там не видях да гони, но се спука да прави свещи в падналите клонаци на отсрещния бряг ,100-тина метра след дигата.Иначе аз лових като никой път на плувка и на фидер, излизаха дребни каракуди и платики.[/quote]

колега платиката на каква стръв излизаше?
Аватар
pike_attack
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pike_attack »

На бял.
Аватар
каябаш
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от каябаш »

мнооого благодаря колега !!!
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Събота към 19 часа пристигнахме с брата на запушето с.Ханово,установихме се на първото място още ,захраних обилно с жито,царевица и Старфиш фидер.Ловихме на плувка и фидер,изключително слаб риболов се получи на фидера 2 каракуди ,всичко друго на плувка(бял,жито,царевица) , около 4-5 кг. каракуда + една платичка 1 кг. :mrgreen:
Риболова приключи към 13 часа в неделя,имаше колеги с 3-4 риби само,незнам на какво се дължи тоя слаб улов, като се има напредвид че скача много риба ,ама не иска да кълве.Друго интересно ми направи впечатление че доста от рибите имаха някакви червени петна като червенка стои , ама на това петно има много малки бели гадинки които все едно бавно и мъчително си хапват от рибата.
Ribarche
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Добре сте ги надърпали, Светльо! Там в шавара си дава най-добре на плувка (според опита ми там де), а нямаше ли слука откъм щуката или не бяхте заложили на зъбатките
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Sleeper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sleeper »

S.Koychev написа:.Друго интересно ми направи впечатление че доста от рибите имаха някакви червени петна като червенка стои ама на това петно има много малки бели гадинки които все едно бавно и мъчително си хапват от рибата.
Червенки, паразити са, но така е на запушеното - много риби на малко място. Евала за платиката!
Аватар
malkapluvka
фен клуб-скобар

Мнение от malkapluvka »

Последна информация за циментираното корито в района на Пътно управление - Ямбол срещу БИЛЛА.
Каракуда около 350-500 гр. джапанки ( има и по-големи изключения, но са рядкост), най-активна в пояса 09.00-16.00 часа, сутрин рано между 6 и 9 часа щуки и сулки си правят банкет, и никой от мирните рибоци го няма тогава.
Шаран не кълве на абсолютно нищо, при положение, че в този район е пълно с него, странна работа ....
Равносметка за последния ми риболов там - 14 каракуди, 5 гърбавици, 42 бабушки, 34 уклея и две зверски късания. :-)
ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
Аватар
lbfchy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lbfchy »

Колега malkapluvka, сподели малко повече- каква стръв, захранка, точното място и дълбочина :)
Sleeper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sleeper »

malkapluvka написа:сутрин рано между 6 и 9 часа щуки и сулки си правят
Много странно за сулка място, но явно се е завъдила. А всеки ден ли е така, т.е всеки ден да е активна? Мерси предварително.
Аватар
MAGARETOOO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от MAGARETOOO »

Зад билата одавна си държи сулка
Аватар
malkapluvka
фен клуб-скобар

Мнение от malkapluvka »

Отговарям веднага - много сулка и щука има в района на Пътно управление. Сутрин рано водата ври от зъбатки, пръскащи малките рибоци. Колкото пъти и да отида там на риболов, всеки път е едно и също - рано гонят като за световно. Шаран играе по към средата на реката, но както казах и в предния си пост - не го изкушава абсолютно нищо.
Относно захранка, стръв - захранка собствено производство - микс от царевична ярма, шрот и жито, стръв - жито , обилно оваляно в канела, да заприлича на шоколадово изделие :) Това е от моя опит, някой друг може на друга стръв да ги лови, аз така си процедирам цяло лято, и винаги имам много добри резултати. Относно мястото, ямболлии ще разберат веднага къде се намира от снимката.
Отгоре от моста преди 2-3 седмици един колега изкара 2 сулки в два поредни дни - едната 2 кг., втората между 4-5 кг. Втората я видях с очите си, не е градска легенда или рибарски лакърдии :) :)
Колеги които ловяха долу до шавара, му помогнаха, страшна борба беше.

13199
ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
kanev000
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kanev000 »

колеги някой има ли някаква информация за язовира на село синапово свободен ли е за риболов и дали излиза някаква риба
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”