Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг край Ямбол
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Спининг край Ямбол
Воблерът е http://shop.fishing-mania.com/viewarti_3.php?id=8134 , a за поводите и аз съм ги ползвал , няма ядове ! Днеска мисля да ходя към Тенево с един авер с жените , че да видим какво ще направим
!

Туй риболова не е за мен 

-
- научил се да хвърля
Мерси за инфото.Днес бях на Коневец доволно кефали(не ги снимам вече) думкаха на двуделен воблер на Салмо и титаниев повод,бях тръгнал за щука
.

На 12.08 бяхме с колегата Ivo6a на реката,аз с воблерите успях да закача само два кефала,а той на плувка се представи по-добре,морунажи,кефали и няколко едри мрени.Ето и малко снимки.
- Прикачени файлове
-
- SAM_1306.jpg (235.74 KiB) Преглеждано 970 пъти
-
- SAM_1300.jpg (227.38 KiB) Преглеждано 970 пъти
-
- SAM_1301.jpg (254.38 KiB) Преглеждано 970 пъти
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Абе на попер някой имал ли е удар имам 3 доста често ги използвам но без успех.
Хубави рибки сте хванали, а как се отчете Ecogear-а? Наскоро засадих в храсталака един такъв на Тенево и се чудя дали си заслужава да си взема нов.Earthman написа:На 12.08 бяхме с колегата Ivo6a на реката,аз с воблерите успях да закача само два кефала,а той на плувка се представи по-добре,морунажи,кефали и няколко едри мрени.Ето и малко снимки.
Fanatic 10 cm?думкаха на двуделен воблер на Салмо.
Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !
Първия кефал го хванах на Yo-Zuri L-Minnow,а другия на Ugly Dukling,на Ecogеara нямах удар,но добър си е воблера,добре лети и има хубава игра във водата.Аз си взех един за проба,щото скъпички са,а на Тунджата закачки много,ама ми хареса и ще си поръчам и други модели и разцветкти.
Мое лично мнение без да се засягат Еко Маниаците не си заслужават толкоз много особено за нас , които ходим по Тенево Ханово и т.н. От моят личен опит , а той е на седмица по 2 пъти ходене Патките Салмото и Л Моноу -а са в пъти по резултатни за тези места , пък и много по евтиниSleeper написа:Хубави рибки сте хванали, а как се отчете Ecogear-а? Наскоро засадих в храсталака един такъв на Тенево и се чудя дали си заслужава да си взема нов.Earthman написа:На 12.08 бяхме с колегата Ivo6a на реката,аз с воблерите успях да закача само два кефала,а той на плувка се представи по-добре,морунажи,кефали и няколко едри мрени.Ето и малко снимки.

Туй риболова не е за мен 

-
- научил се да хвърля
Салмо Frisky 7SR цвят RHPSleeper написа:Хубави рибки сте хванали, а как се отчете Ecogear-а? Наскоро засадих в храсталака един такъв на Тенево и се чудя дали си заслужава да си взема нов.Earthman написа:На 12.08 бяхме с колегата Ivo6a на реката,аз с воблерите успях да закача само два кефала,а той на плувка се представи по-добре,морунажи,кефали и няколко едри мрени.Ето и малко снимки.
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Неска реших да сменя малко местата и отидохме с 1 авер на Трънково той ме заведе там имало съоражение малко бях скиптичен щото ми каза че нее голямо като на Ханово но се оказа доста интересно място след 7 часа извадих 1 расперче около 1.200 кг към 8 ми удари мн здраво тръгнах да го вадя но в краката ми се откачи на цимента на метър преди брега беше си стабилен распер поне 3 кила тея дни пак ще отида да видим какво ще стане ето и 2 снимки.

аа да щях да забравя и двата ми удариха на 1 смотан Jaxon разцветка костурче напоследък само на разцетка костур ми взимат.Това е дано да съм бил полезен на някой ако реши да отиде там.

аа да щях да забравя и двата ми удариха на 1 смотан Jaxon разцветка костурче напоследък само на разцетка костур ми взимат.Това е дано да съм бил полезен на някой ако реши да отиде там.
-
- научил се да хвърля
И на мен ми изпадна ходене покрай Спирит ъф Бургас и отделих един ден за Тунджа - страхотна река имате там! И риба има много явно, не видях никой с парашут или серкме, нещо стандартно за други региони.
Реката беше като боза в събота 13ти и достатъчно пълноводна.
Към обяд пристигнах в Ханово и потеглих посока Елхово по реката. Има невероятно места:

В ранния следобяд имах успех с един распер около килограма, но побързах да го върна, че са кекави малко.

Останалото е кефал, като общо поне десетина бройки, не съм ги броил, нито снимал всички. Като цяло много проби с най-различни воблери, включитално и най-препоръчваните, японски, френски и какви ли не....резултат даде само...ей тоз грифон, распера включително. А го бях проклел, но сега има специално място в кутийката
. Всички си плуват щастливи и ме чакат растейки за следващия излет на това страхотно място.

Реката беше като боза в събота 13ти и достатъчно пълноводна.
Към обяд пристигнах в Ханово и потеглих посока Елхово по реката. Има невероятно места:

В ранния следобяд имах успех с един распер около килограма, но побързах да го върна, че са кекави малко.

Останалото е кефал, като общо поне десетина бройки, не съм ги броил, нито снимал всички. Като цяло много проби с най-различни воблери, включитално и най-препоръчваните, японски, френски и какви ли не....резултат даде само...ей тоз грифон, распера включително. А го бях проклел, но сега има специално място в кутийката

И аз днес бях там , но от 2 до към 4 следобед и само един изтърван кефал ! Явно рибата си иска поне след 18 часа !MAGARETOOO написа:Неска реших да сменя малко местата и отидохме с 1 авер на Трънково той ме заведе там имало съоражение малко бях скиптичен щото ми каза че нее голямо като на Ханово но се оказа доста интересно място след 7 часа извадих 1 расперче около 1.200 кг към 8 ми удари мн здраво тръгнах да го вадя но в краката ми се откачи на цимента на метър преди брега беше си стабилен распер поне 3 кила тея дни пак ще отида да видим какво ще стане ето и 2 снимки.

Туй риболова не е за мен 

Да, за съжаление не се виждатWobbler написа:не видях никой с парашут или серкме, нещо стандартно за други региони.

Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
М да винаги почват да взимат след 6-6:30 че и 7 слизах и около 200 300 метра надоло има много добри места но мн трудно се мята имах надеждата да ми удари някой кефал ама тая година съм трагичен случай с тея кефали немога и немога да хвана кефал.
Някъде из форумите четох,че на Малко Шарково са хващали костури с попери.MAGARETOOO написа:Абе на попер някой имал ли е удар имам 3 доста често ги използвам но без успех.
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Аз главно за реките ме интересуваше четох доста статии че давали резултат но аз до сега съм нямал удар.