Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Дунав-всичко за и по реката
Поздравления! Екстра еkutinchev написа:Ето

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
Пичове, някой имали информация какво е нивото на реката при Лом, става ли за спининг?
- Whassup
- ще става разбирач
Попринцип става за спининг, распера си гони, но все още аз нямам успехvikik написа:Пичове, някой имали информация какво е нивото на реката при Лом, става ли за спининг?

- io6kata
- вече хвърля и на тежко
Дайте някаква имформация за с.Остров има ли много водорасли ?
- MIR4EV
- ще става разбирач
за 12 дни на дунава под оряхово немам пипане-добрели е а

-
- ще става разбирач
Щом такъв майстор на реката като теб е извъртял такова яко капо значи нещо не е както требе.Сигурно ти е дошъл малко кукурузаMIR4EV написа:за 12 дни на дунава под оряхово немам пипане-добрели е а![]()

Как е с водораслото и има ли смисъл да се повдига стръвта от дъното за да не се забива в него
Колекционирам лампови радиоприемници
-
- научил се да хвърля
Здравейте колеги,инфо от река Дунав при гр.Лом.От 05.08 до 12.08 никакъв удар на мирна риба .2 сомчета бебета и едно 2,300кг.Реката спада постоянно и влачи водорасли.
На Долни Вадин НИЩО! Опитах на царевица, попово прасе, грозд червеи, жабе, а фидер с бял червей. Единствено след като преправих фидера и монтирах едно леко олово и клука след него с попово прасе удари едно уж свястно сомче ,но поради тънката жилка която ползвах скъса.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Споко, иде септември! 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Whassup
- ще става разбирач
То хубаво идва Септември, ама това ниво постоянно пада, или поне при нас, тия на железни врата кво го легулират не ги знам, над тях уж се качва.
-
- вече хвърля и на тежко
От четвъртък до днес бях на Попина.Резултата е една мряна около кило, едно шаранче малко над половинка няколко каракуди по300-400гр.Шаранчето си плува свододно у ряката а и хванахме една рибка дет не я знам каква е,ама се надявам тук някои да ме светне по въпроса.За стръв ползвахме царевица,земен червеи,торен,кашкавал,жаби и рибки но нямахме никакъв успех с хищника,а да кажа много въртяхме блесни силикони воблери зикади нулев успех.Риба пред нас болм уби се да играе ама нещеше да взема на нищо.Ама както казва Киро септеври е близо и пак ще ги навестим и тогава ще си отмъщавам.Снимките малко по късно че съм малко инвалид с апарата,та като си дойде помоща тогава . 

- io6kata
- вече хвърля и на тежко
На Остров положението е същото водорасли водорасли и чат пат някое дърво ... но имаше едни колеги които казаха ,че надоло от киея почти всяка вечер ловели сомчета от 1 - 4 кила.Ето го и моя улов ...
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Ооо колега рязминахме се няколко пъти.Аз бях 200 м по надоло.капото е сигурно 

-
- вече хвърля и на тежко
От четвъртък до днес ,бях на Попина.Улова беше една мряна 600-700гр,едно шаранче пак толкова няколко каракуди и една странна и непозната за мен рибка надявам се да кажете каква е.За стръв ползвахме царевица,торен,земен,бели червеи,жаби,рибки,кашкавал захранвахме основно и най вече с царевица.Риби много играеха пред нас ни не искаха да вземат.Въртяхме и много на спининг без удар.ето и снимките
ей таз е рибката ден не я знам каква е

- io6kata
- вече хвърля и на тежко
ееееееее не тая риба наистина се е побъркала , това е вретенар и би трябвало да кълве само зимата и пролетта когато се лови и михалец ...а сега да се крие в най-големите дълбочини.Има ли някой колега който е пускал сонар в някой канал и да е мерил температурата околу дъното, данеби пак водата от долу да е много студена и за това да неще да кълве?