яз.Ал. Стгамболийски в АБСУРДИСТАНИЯ!

Модератори: bobopeli, sapuna

vells
научил се да хвърля
научил се да хвърля

яз.Ал. Стгамболийски в АБСУРДИСТАНИЯ!

Мнение от vells »

От към с.Младен.Пълна трагедия.Нивото високо.Захранване на около 100м при дълбочина 7м 1 каракуда и 1 червеноперка.На рибка:няколко писалки,/както и на блесна/.На плувка:дребна бабушка.Направо трагична история.Първата вечер доидоха двама бабаити и се качиха в едно корито ,което беше вързано близо до нас.И хоп в залива .Сигурно на ,,разходка,,!След 2-3часа на връщане от ,,разходката,,минаха през всичките ни въдици.Сутринта пак ,,разходка,,!Сигурен съм ,че на този опоскан язовир никога не е минавала,не минава и няма да мине ИАРА!По брега имаше поне 10 лодки които като ги видиш ти става ясно ,че се използват единствено и само за бракониерство!!!о това не беше всичко!Стана събота сутрин!И като запристигаха едни селяндури-ама турбо!Едните бяха с някякъв умрял скутер от времето на брежнев,но за сметка на това доста мощен.Три пъти около тапата и върху нея!После запрашиха на някъде.Другите пък Абсурдистанци бяха с джет!10 пъти по същия маршрут!Уникална селяния!После още няколко кретена!И така до края на света -нали така се пееше в една песен измислена от дядовците им!Докато траеше гонката говорих с един старец и каза ,че сигурно пак са ,,били ,,тези дни с ток!А за мрежите -А те си ги слагат непрекъснато!След около 3 часа гледам пристига моторницата на първият селяндур.Обаче за мое огромно удоволствие -на буксир!Но от цялата тази кретения в мен остана едно чувство-ТОВА Е МУТРЕНСКО -СЕЛСКА ТЕРИТОРИЯ МЕЖДУ РЕКА ДУНАВ И РОДОПА ПЛАНИНА!Просто се върнах през 90-те години.Всъщност ние сме си все там!Уж в някакъв измислен преход!И в един непрекъснат страх!А за БОКЛУЦИТЕ Е ЯСНО -НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО МОЖЕ И ПО МНОГО!Както беше писал един съфорумец с един прекрасен репортаж:БОКЛУЦИ ,СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ!
vells
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: яз.Ал. Стгамболийски в АБСУРДИСТАНИЯ!

Мнение от vells »

И малко снимки:
Прикачени файлове
1222.JPG
1222.JPG (46.75 KiB) Преглеждано 2323 пъти
еррттт.JPG
еррттт.JPG (34.61 KiB) Преглеждано 2323 пъти
хнххжг.JPG
хнххжг.JPG (29.47 KiB) Преглеждано 2323 пъти
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Ами същото,че и по-лошо на Искър-язовира.Просто Иараджиите ги наблюдаваха и правеха проверка на нас.А тия с чепарета и мрежи-ами наши хора......Скоро няма да се оправим момчета.
Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от enterprise »

най-новата мода-да се напиеш и надрусаш на брега на язовир-съчетано със стрелби и каране на джетове...няма спокойствие...по улиците надрусани мутри с джипове,на язовирите надрусани мутри с джетове...простотия...
Аватар
jean11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jean11 »

Уф,книга мога да напиша за тарикатите от измислената ИАРА.Не чакайте от тях съдействие или нещо положително.Повярвайте,не говоря празни приказки,адски съм разочарован.Какво се вайкам,като всичко у нас и тази институция е говняна(без извинение)
Дърпай и не му отпускай!
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

кои ми изтри коментара някои модератор познат на АИРА :finga:
Обичам природата, но не само на картинка !!!
a_18102001
новобранец
новобранец

Мнение от a_18102001 »

Здравейте.На колегата vells мога да кажа че грешката е в теб а не в другите с лодките.Там където си застанал лятно време е като пристан и ако търсиш шаран например ще си останеш само с чакането.За да сложиш там тази тринога значи много малко познаваш язовира.Поздрави и на слука.
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Колега vells,не спомена за засилилата се кола към язовира.Мерси за бирата. :drinkers:
Лошо ти тръгна излета от самото начало.
Наистина не познаваш язовира,първо да беше писал тука,щяхме да те ориентираме за по добро място.
Инъче по целия язовир е така с моторниците и риба не дава.
Аз там съм пораснал...
vells
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vells »

Колата беше на един приятел,той не е много рибар и всъщност той ни доведе на това място,с мисълта да минем към хаджииския залив.Но пътя кофти и те нямаше начин да влезат с колите.Затова решихме да останем там. А друг приятел ви черпи по бира!Момчето ви споменава с добро !Иначе колата щеше да се бодне в дървото!Относно язовира -ходил съм няколко пъти на него ,но от Крамолин.Определено преди години /говорим преди 10-15/имаше много повече риба.Тогава се хващаше доста щука и бяла.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

begleca_sv написа:кои ми изтри коментара някои модератор познат на АИРА
Вместо да се пънеш , се замисли какво пишеш , защото и непълнолетни четат тук :!:
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

пиша истината видял сам тия АИРА ли кви са с още един рибар спокоино си пуснаха мрежите по дунава кам 9 вечерта :lol:
Аватар
mitiogt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitiogt »

begleca_sv написа:пиша истината видял сам тия АИРА ли кви са с още един рибар спокоино си пуснаха мрежите по дунава кам 9 вечерта :lol:
В Дунав са разрешени мрежите !
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Аватар
Whassup
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Whassup »

mitiogt написа:
begleca_sv написа:пиша истината видял сам тия АИРА ли кви са с още един рибар спокоино си пуснаха мрежите по дунава кам 9 вечерта :lol:
В Дунав са разрешени мрежите !
Колегата begleca_sv говори за тези, които нямат разрешение за мрежи, мисля че бяха професионални рибари или нещо токова, не съм много запознат с това.
Относно за излета, мислех тази година да посетя този язовир, каня се от една година, но явно ще пропусна.
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

на малоумен ли ме правите бре след 9 вечерта разрешени ли са :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: закона не е ли един същ за професионалисти и лиубители след 9 да няма никои по Дунава :rolleyes: така е като ходите само по платени незнаете и законите за риболова :lol:
Аватар
Whassup
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Whassup »

Имат си право тия гадове с мрежите когато си искат да ги хвърлят, а пък и да нямат, кой ги проверява :D
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”