Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
naRiba.com

Форум

Въпрос към Вас моли ми колеги
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Re: Въпрос към Вас моли ми колеги
Както си е навито,навиваш стара корда или от някое кълбо на жената ,(не е много желателно,но при липса на друго),по дебела прежда,върху това дато си го навил,докато се напълни(възел между двете).Моряка написа:Румба и аз го разбрах ,като теб,но по-добре да не го развива,а да допълни с пълнеж (влакно)-после в домашни условия-пренавиване на другата шпула,или на някоя поляна се развива цялото и се навива от към пълнежа.rumbata написа:Не знам дали разбрах правилно , това дето си го написал е навито ли !? Ако е навито и пак е на половина пълна шпулата , отвивай титулното влакно и подлагай докато се напълни до ръба !
После само обръщаш и почваш от пълнежа върху резервната ролка-това е най лесния вариант.
Аз там съм пораснал...
Разбрах ! още днес ще го направя !
Много благодаря !
П.С. имам спор с приятел ..... той казва че за морски риболов на тежко - корда номер 30 и тежест 60 , а аз казвам 20 корда и тежест 40 (имайте впредвид че пръчката има акция 20-80) кой е по-прав ?
На слука !
Много благодаря !
П.С. имам спор с приятел ..... той казва че за морски риболов на тежко - корда номер 30 и тежест 60 , а аз казвам 20 корда и тежест 40 (имайте впредвид че пръчката има акция 20-80) кой е по-прав ?
На слука !

Твое право е да ме ругаеш, мое право е да не те слушам
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Kордата по средата някъде 0,24-0,25-0,26 мм.
Тежест от 40 до 60 гр
Тежест от 40 до 60 гр
Аз там съм пораснал...
Благодаря bobo 

Твое право е да ме ругаеш, мое право е да не те слушам