ПЛАВНИЦИ

Модератор: nkolev66

Публикувай отговор
kotis
новобранец
новобранец

Re: ПЛАВНИЦИ

Мнение от kotis »

Благодаря за изказаните мнения. Днес ще отида да видя на живо и да пробвам плавниците с чорап (ако са налични в магазина). Ще се доверя на марката и технологиите. Мисля да погледна и тази стрела Torsion 2, за която спомена спеар, искам да имам поне една резервна стрела, както и една с резба.... нооо да не спамя.
Благодаря още веднъж и на равни.
Аватар
australia
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от australia »

Колега сподели как минаха тестовете на новите перки :smt024 :smt091
0877-19-03-89Иво e-mail (australia@abv.bg) skipe australiaivo2 :)Изображение
kotis
новобранец
новобранец

Мнение от kotis »

Не съм ги закупил още, което ме влудява .... останаха ми само плавниците и баласта за да се дооборудвам. Надявам се до края на август да успея да приключа с всичко (че то сега и ловния сезон почва), та да хвана поне есенната миграция. Но не съм се отказал от тези плавници ... докато си купувах другите атрибути от видракс се оказа, че в магазина бяха останали само 2 пантофа и едно перо от тези плавници .... аз и за това си накупих всичко останало тогава .... елечета, кукани, колани и т.н. Дано да има количества към края на август, ... ако не ще пробвам поръчка онлайн. За сега си гмуря без неопрен с едни обикновенни плавници и основно с хавайката .... попчетата пропищяха :D
veso-o
новобранец
новобранец

Мнение от veso-o »

Добър вечер,бъдещи колеги!Смятам да стана един от вас и като така съответно търся екипировка....За сега плавници,маска,шнорхел.От къде във Варна?Те туй е въпроса...
veso-o
новобранец
новобранец

Мнение от veso-o »

Здравейте отново,бъдещи колеги!Тъй като никой не отговори от къде във Варна мога да закупя плавници,просто прочетох тук и си поръчах от онлайн магазинче ето това:http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... 2.Прочетох отзивите,а те не са много,и както каза един колега,доверявам се на професионалистите създали продукта....Номерът избрах по формулата:№ на обувки + дебелината на чорапките.Дано да съм уцелил!Сега искам да си взема маска и шнорхел,но не смея онлайн...Та пак остава въпроса:От къде във Варна?Просто ми трябва магазин с продавачи които си разбират от работата,а не само да си продадат стоката...Благодаря предварително на отзовалите се!
Аватар
spear
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от spear »

Весо щом си избрал Видракс искам да те информирам че почти всичко което го има в онлайн магазина го има на живо в магазина във Варна който се намира, ето виж тук:
http://www.vidrax-fishing.com/firmvarna.html
A за плавниците не си направил грешка с номерацията, обикновенно се купуват 2-3 номера по-големи.
veso-o
новобранец
новобранец

Мнение от veso-o »

Благодаря,Spear!Но точно на посочения телефон звънях днес,и то доста!Но уви,никой не отговори...Ако можеш да дадеш работно време...По точно в събота ще съм във Варна,работи ли тогаз,от колко до колко?Ще свършим ли работа,както се казва?Нов съм,нищо не разбирам и ми трябват най-вече консултанти...Ако можеш-подскажи!
deso_bg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от deso_bg »

Плавници, когато се купуват се мерят! Не, че не са ти го казали колегите в темата преди това.....Отиваш в магазина, обуваш чорапа, слагаш плавника и си преценяваш. Друг е въпроса, че за 15-тина минути едва ли ще прецениш кой знае какво , ама все пак...По същият начин и с маската, слагаш и ако ти "лепне" -взимаш. Поне нея си я премери в магазина. Това е от мен - успех, поне сега избор има-не е като едно време :)
veso-o
новобранец
новобранец

Мнение от veso-o »

Ммммдаааа....Мерят се!Вярно е,ама мерак бе братче!По бързичко да стане...И се надявам да не съм сбъркал много!Колкото до маската-там вече ще меря!Но нищо не казвате за шнорхел.Само веднъж прочетох мнение от Манук,да е с V-образна захапка/мундшук/.Но защо-никъде няма написано!Ааааааааа....
и да нямал клапи!Ако знаете-кажете!Благодаря предварително на всички!
deso_bg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от deso_bg »

То и тук е до лични предпочитания- гледай да ти е удобен мундщука, да е с еднакво сечение и да не "гъргори"(т'ва по-късно ще го усетиш). С'а мек, твърд , L, J - сам си прецени.
Лично аз имам 2-3, ама си плувам най-вече с една дърта, черна Беша :prayer: дето си ми пасва перфектно...
Аватар
spear
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от spear »

veso-o написа:Благодаря,Spear!Но точно на посочения телефон звънях днес,и то доста!Но уви,никой не отговори...Ако можеш да дадеш работно време...По точно в събота ще съм във Варна,работи ли тогаз,от колко до колко?Ще свършим ли работа,както се казва?Нов съм,нищо не разбирам и ми трябват най-вече консултанти...Ако можеш-подскажи!
Телефона е 0879-402-894. Работят от 9:00 до 19:00 включително събота. В неделя не работи.
veso-o
новобранец
новобранец

Мнение от veso-o »

OK!В събота ще отида,да видим какви ще ги свършим...Благодаря,Spear!
Аватар
darkspot
новобранец
новобранец

Мнение от darkspot »

Магазина на "Видракс" има голямо разнообразие и цените са приемливи.
За маски може да погледнеш в магазина на "Mares", има доста голямо разнообразие. Работно време немога да те ориентирам, но магазина се намира като тръгнеш от "Чаталджа" по "Ген. Колев" посока центъра, третъта пресечка в ляво.
Успех и чакаме да се похвалиш. :D
Георги Маринов:
Генерален спонсор на Мтел,Енерго-про и Лукойл.
veso-o
новобранец
новобранец

Мнение от veso-o »

Благодаря,darkspot!Първо ще проверя във видракс...Все пак не съм от Варна и нея познавам.Там е голям проблем и с паркирането,доколкото имам спомен.Та първо по-ясното...и после в морето!Ще съм 10 дни в журналист,та смятам там да пошляпам....Все пак ще ми е първи път!Дано само Нептун не раздава автографи!
TonyZ
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от TonyZ »

veso-o написа:Но нищо не казвате за шнорхел.Само веднъж прочетох мнение от Манук,да е с V-образна захапка/мундшук/.Но защо-никъде няма написано!Ааааааааа....
и да нямал клапи!Ако знаете-кажете!Благодаря предварително на всички!
Аз също рискувах да купя онлайн шнорхел и не съжалявам.
Става въпрос за Salvimar TATOO-черен:
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=3475
Страшно е удобен и най вече ме кефи че лесно се регулира и закача за маската.
И понеже темата е за плавници, да предупредя всички които се хвърлят на евтин плавник като
Seac sub X-pro - НЕ ГО КУПУВАЙТЕ. По голям кашкавал не съм виждал.
Иначе пантофа му е страшно удобен, ама до там. Може би е удачен за гмуркачи до 50 кг. :D
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”