Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

18 кг Бял Амур
18 кг Бял Амур
ЕЕЙЙЙЙ току що се прибирам от Дунава с Перфектен улов . Бял Амур 18,200 . Страхотно парче.
отидох още в петък вечерта на място дето е хранено от мой приятели една седмица и те хванаха обаче аз бях рекорда само един но голям . На дунава в Видин за уточнение. иначе докато си киснеха дънните доста се забавлявахме със платика и таранка ( каракуда). дребни ама доста изгладнели. щеше ми се да остана инеделя но за съжаление имам ангажименти , ка ма а яд.успех на всички колеги.
Равносметка за 22.06 и23.06 - Бял Амур - 3 бр 18,200 , 6,000, 2,500
Шаран - 6 бр -1,500 , и другите по около 700 гр пуснати обратно
Таранка и платика около 6 кг.
Другата седмица пак там
отидох още в петък вечерта на място дето е хранено от мой приятели една седмица и те хванаха обаче аз бях рекорда само един но голям . На дунава в Видин за уточнение. иначе докато си киснеха дънните доста се забавлявахме със платика и таранка ( каракуда). дребни ама доста изгладнели. щеше ми се да остана инеделя но за съжаление имам ангажименти , ка ма а яд.успех на всички колеги.
Равносметка за 22.06 и23.06 - Бял Амур - 3 бр 18,200 , 6,000, 2,500
Шаран - 6 бр -1,500 , и другите по около 700 гр пуснати обратно
Таранка и платика около 6 кг.
Другата седмица пак там
- Vesko1
- сериозен играч
Прати ми го на staikov6@mail.bg-аз ще ти го кача във темата!vodata написа:абе хора ебаси толко ли съм тъп че не мога да си кача снимка или има некфа фатка тука. обеснете че неможем да покажем изрода . за жалост го снимах чак в къщи и то без люспи

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Точно това местенце не мога да ти кажа щото не е хранено от мен аз отидох кото гост том и не е коректно да го казвам щото не е много познато и се храни само от едни хора иначе е на остров.
Обаче ще ти кажа каде ги лових миналото лято и сам сигурен че и това ще има там . Точно преди Симеоново по посока за софия има черен път който стръмно слиза на към дунава точно 50 метра преди първата къща на симеоново е. Като слезнеш на бпрега хващаш на ляво посока Видин и томно срещу началото на острова имаш един камък отляво на него . Не го хванах тази година щото имаше палаткаджий софиянци а не съм ходил от 2 седмици да видя има ли някой . На този остров също има хубави рибенца.

Обаче ще ти кажа каде ги лових миналото лято и сам сигурен че и това ще има там . Точно преди Симеоново по посока за софия има черен път който стръмно слиза на към дунава точно 50 метра преди първата къща на симеоново е. Като слезнеш на бпрега хващаш на ляво посока Видин и томно срещу началото на острова имаш един камък отляво на него . Не го хванах тази година щото имаше палаткаджий софиянци а не съм ходил от 2 седмици да видя има ли някой . На този остров също има хубави рибенца.

- GODzillata
- GODzillata
Stefko написа:Аз пък нагоре рядко пристъпвамGODzillata написа:Благодаря.![]()
Аз обаче съм фен на влашкия вилает и бръмча от Видин нагоре по течението.Ще трябва някой ден да се кооперираме с теб и да видя къде се крият влашките риби
![]()
![]()

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...