Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

От шкуренето на едни кошери до бялата риба....
-
- научил се да хвърля
От шкуренето на едни кошери до бялата риба....
Всичко започна на 6.08.2011 когато с приятели шкурихме кошерите и ги подготвяхме за заземяване и решихме в последни момент да тръгнем за риба...За риба но къде?къде?Айде на Антимово...Тръгнахме минахме през Веселец извадихме малко рибки и айде на гьола докато разпънем,хвърлим и седнем на масата то станало 22:30...и се почнаха ракии салати,бири..по едно време към 2:30 едното момче слезе до въдиците и викна дай кепа...едно бързо разпъване на кепа,събуване на гащи,чорапи,обувки и във водата в кепа се озова една бяла красавица 1.900кг(снимката ще приложа по-късна когато я получа)...След голямата радост дойде голямото изпиване на ракията
сутринта по наскубахме малко костур и си легнахме и в късния следобед хванахме пътя....Обаче тоя излет беше много случаен,а бяхме говорили доста преди това,че трябва да се ходи някъде за 3-ри нощувки да си починем,да се изкефим и така на 12.08.2011 отлепихме от Исперих посока Антимово да търсим едно заливче за което ни каза един познат и тръгнахме ето така...

И така напред пак по същия маршрут през Веселец за рибки и към Антимово да търсим заливчето.Намерихме мястото разпънахме цирка и циганията и дай да пробваме как са рибите и се почнаха едни костурчета,слънцето залязва костура кълве,юнаци пият бира всичко 6 точки.По едно време се присъедини и другата част от компанията,тъкмо дойдоха и почнаха да връзват да майсторят такъми
Тук половинката наблюдава плувките
Трябваше да се презарежда
И така по няколко ракии,хапване и сън.Сутринта рано ставане да ловим костур да ама хората ловят,а аз гледам не ми кълве и това...Ето този младеж от 2 години не беше ходил за риба и извади един от най-едрите
Наскубахме малко костур хапнахме и то като спря няма бутане...Плувките стоят като на Руска рибалка картинка и толкоз....И какво да правим докато не кълва еми кошче,мивка,още една масички и речено сторено...

Като не се играе шах поне да влезе в употреба

Не кълвеше и не кълвеше

След всички конструкции се по разпръснахме по брега да обхождаме различни места за плувките...От както ходя за риба имам мечта спининга да влезе във водата и най-накрая мечтата ми се сбъдна докато си допушвам фаса и дрънкам глупости половинката викна Косьо,Косьо въдицата замина във водата обръщам се и какво да видя спининга на половин метър във водата викам айде метнахме се с обуки без взех си спининг обрах влакното и има тежест от другата страна...Докарах красавицата до брега казах,че ще ми трябва човек с кеп във водата и в кепа се озова ето това

Кантара закова 1.930кг
Голяма радост беше...След това се почнаха бирички на сянка...единия авер беше донесъл радио и слънчев панел което е много добра комбинация....

И така цял следобед нищо надвечер има клечене с плувките

Вечерта всичко по старо му маса,хапване,сън.
На следващия ден имаше някой друго костурче,някоя друга каракуда и това нищо интересно,по плувахме малко,че после трябваше и да съхнем...

Деня мина без успех.На следващия ден трябваше да вдигаме гълъбите и да си ходим с надежда,че поне сутринта ще извадим нещо от водата но не...и ето какво се прави като няма риба...

Събрахме цирка оставихме кошчето празно с една торба за смет с идеята че идващите след нас ще знаят какво и как работи

Ето го местенцето

И след всичко хубаво хванахме баира към цивилизацията...

Поздрави!!!

И така напред пак по същия маршрут през Веселец за рибки и към Антимово да търсим заливчето.Намерихме мястото разпънахме цирка и циганията и дай да пробваме как са рибите и се почнаха едни костурчета,слънцето залязва костура кълве,юнаци пият бира всичко 6 точки.По едно време се присъедини и другата част от компанията,тъкмо дойдоха и почнаха да връзват да майсторят такъми

Тук половинката наблюдава плувките

Трябваше да се презарежда

И така по няколко ракии,хапване и сън.Сутринта рано ставане да ловим костур да ама хората ловят,а аз гледам не ми кълве и това...Ето този младеж от 2 години не беше ходил за риба и извади един от най-едрите

Наскубахме малко костур хапнахме и то като спря няма бутане...Плувките стоят като на Руска рибалка картинка и толкоз....И какво да правим докато не кълва еми кошче,мивка,още една масички и речено сторено...

Като не се играе шах поне да влезе в употреба

Не кълвеше и не кълвеше

След всички конструкции се по разпръснахме по брега да обхождаме различни места за плувките...От както ходя за риба имам мечта спининга да влезе във водата и най-накрая мечтата ми се сбъдна докато си допушвам фаса и дрънкам глупости половинката викна Косьо,Косьо въдицата замина във водата обръщам се и какво да видя спининга на половин метър във водата викам айде метнахме се с обуки без взех си спининг обрах влакното и има тежест от другата страна...Докарах красавицата до брега казах,че ще ми трябва човек с кеп във водата и в кепа се озова ето това

Кантара закова 1.930кг
Голяма радост беше...След това се почнаха бирички на сянка...единия авер беше донесъл радио и слънчев панел което е много добра комбинация....

И така цял следобед нищо надвечер има клечене с плувките

Вечерта всичко по старо му маса,хапване,сън.
На следващия ден имаше някой друго костурче,някоя друга каракуда и това нищо интересно,по плувахме малко,че после трябваше и да съхнем...

Деня мина без успех.На следващия ден трябваше да вдигаме гълъбите и да си ходим с надежда,че поне сутринта ще извадим нещо от водата но не...и ето какво се прави като няма риба...

Събрахме цирка оставихме кошчето празно с една торба за смет с идеята че идващите след нас ще знаят какво и как работи

Ето го местенцето

И след всичко хубаво хванахме баира към цивилизацията...

Поздрави!!!

"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." Алберт Айнщайн
Re: От шкуренето на едни кошери до бялата риба....
Хубав излет колега
Няма нищо по-хубаво от това да си сред природа с приятели,ако има и някоя друга рибка,както при теб още по-добре 

Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една ябълка,
но ако двамата имаме по една идея и ги разменим, всеки ще има по две........
но ако двамата имаме по една идея и ги разменим, всеки ще има по две........
-
- ще става разбирач
Екстра сте си изкарали, и масажиста много го бива! 

- pacho109
- сериозен играч
Мирна риба не търсехте ли
....или няма 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Whassup
- ще става разбирач
Райско кътче. Браво за излета сред природата 

- nikidilov
- ще става разбирач
Супер изкарване на излета,браво!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Супер репортаж.Браво! 

Поздравления за страхотния излет колега!
За последно съм ходил на тоя язовир преди 11 години, ловиха се доста прилични шарани и едра каракуда, сега как е положението с тези риби?
За последно съм ходил на тоя язовир преди 11 години, ловиха се доста прилични шарани и едра каракуда, сега как е положението с тези риби?
- antivik
- кандидат преподавател
Хубав излет и идея за кошчето, но тези снимки на нощно риболовуване и презареждане...Или водоема е платен или са сменили закона/ако е така дайте информация.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Браво много як излет.
- koda33
- разбира нещата
Бравос колеги , много яко сте си изкарали

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
-
- научил се да хвърля
Мирна риба освен каракуда от там не съм вадил,а за нощния риболов за мен все още си остава простота(въпреки че по Дунава никога не са ми казали нищо)
Поздрави
Поздрави

"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." Алберт Айнщайн