Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

каде около варна
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
каде около варна
каде эа едра таранка 

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: каде около варна
Филия,ако си решил точно за таранка да ходиш,препоръчвам ти Засмяново.Аз таранка ловя във Варна на три-четири местенца,дет май само аз си ги знам.
Мисълта ми беше,че няма смисъл да даваш някаква такса за таранка,след като можеш да я дадеш за шаран,бяла риба,нещо по-така...Друг е въпроса,ако си луд фен на таранките. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Вярно,колега,няма да съжаляваш,ако отидеш на Одринци.Вземи си бели червеи и ги сложи в хладилна чанта,важно е да са живи и да мърдат,което се постига трудно в днешните жеги,аз предния път поради тая причина провалих риболова,не че не кълвеше,ама като мърда е друго.Вземи и една кофа захранка,няма да е безполезна.
Аз сега се каня на един друг водоем,но ще пусна направо нова тема в инфо з водоемите.

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- ceno cenov
- разбира нещата
ветрино
тази събота бях на язовира във ветрино .имаше доста хора .уловът беше три шарана 1.3 1.5 кг и един бял амур около 2 кг.другото бе каракуда. ловех на млечна царевица и основно на плувка.
за стръвта на ветрино аз ловех на млечна царевица но имаше колеги ловеха и на малка рибка .интересното беше че на дъно удряха предимно каракуди .шараните и беламура ги хванах на плувка малко трудно беше с карбонова пръчка акция 20 грама основно влакно 0.25 повод 0.18 .иначе таксата е 5лв и 2лв на килограм улов каракудата не се плаща.
манастир
има някакъв язовир в с. манастир.около 20 км от девня .може ли да ми каже някои нещо за този язовир.
-
- новобранец