САФРИД 2011

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: САФРИД 2011

Мнение от КИРО »

martin varna написа:Вместо да се почесвате тук там :D , направо отивайте на болата. Вчера от 11ч. до 18ч. трима човека хванахме 17 кг. сафрид. Успех на всички.
Изображение После чистене иска туй ееееййй,
Затова не се хвърлям на многото.
Един - два пъти в година най-много.
Хем за кефа,хем да има какво да приготвя за приятелите. Изображение
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
fozi
новобранец
новобранец

Мнение от fozi »

Кире ти я хвани аз ще дойда да си я взема-няма да те карам да ми я чистиш :D
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от недялко радков »

Аз пък каквото взема връщам половината приготвена на мезе!
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

fozi написа:Кире ти я хвани аз ще дойда да си я взема-няма да те карам да ми я чистиш :D
Бъкито ти е по-наблизо ве,нека той те запаси. :lol:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
lefi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lefi »

здравейте,отскоро /3 дни/ съм отново тук /много горещо тука бе/та вчера двама колеги си говорят и аз ЛЕКО подслушвам та единия питаше "на какво искаше сафрида..." другият отговори - на тиква бе...на тиква....простете моята неграмотност но като какво ще дойде това чудо тиквата и като как се лови с нея а и от къде човек може да придобие последната / само не ме бъзикайте и да ме пращате на колхозния нали..../пиша в две теми щото искам отговор и то квалитетен и бърз....баси модата - тиква.....
Мънцата

Мнение от Мънцата »

lefi написа:здравейте,отскоро /3 дни/ съм отново тук /много горещо тука бе/та вчера двама колеги си говорят и аз ЛЕКО подслушвам та единия питаше "на какво искаше сафрида..." другият отговори - на тиква бе...на тиква....простете моята неграмотност но като какво ще дойде това чудо тиквата и като как се лови с нея а и от къде човек може да придобие последната / само не ме бъзикайте и да ме пращате на колхозния нали..../пиша в две теми щото искам отговор и то квалитетен и бърз....баси модата - тиква.....
:lol: Тиквен цвят, оранжево :wink:
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MARLIN »

:lol: колегите явно работят с кодово име ''тиква'' ама незнят, че си пуснал СРС :wink: и вече са разконспирирани :lol:
Аватар
cookies
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от cookies »

lefi,имаш лично ;) Много вървежна тая тиква бе :)
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от roko-koko »

Сафрида се завъртя и при нас в добри количества.Вчера около 18 часа влязохме да си половим ей така между другото ,колкото да започнем по-късно аператива и да има да омиришем къмпинга .Застанахме пред Смокиня ,нищо ,отидохме до мидарниците пред Агалина ,отново само хилене безпричинно .Викам като няма риба поне залеза над Созопол да видим ,и се преместихме пред Колкита не много навътре ,настанихме се ,отворихме си по бира и ей така между другото пуснахме една разузнавачка :shock: на 4-5 метра спря ....викам си абсурд да е някаква плитчина 1000-и пъти сме ловили там ,дръпнах и те заблестяха отдолу хиляди сладури .И като се започна ....забравихме за залеза над Созопол :lol: .Останахме до около осем и нещо ,като си даваше както в началото ,обаче съобщиха ,че масите са наредени и въс на Смокиня .За около час интензивно ловене 10-тина литра че може и нагоре да са били от 3-ма мъже и една жена .Сафрида среден ,хванаха се и доста хаймани идеални за скара (където и отидоха целички) чепаретата ишел с мааалко ламе ,куки 7-мици ,оловото при толкова риба по-тежичко ,да може да слезе през пасажа колко може по -надолу.....и това е ...........мача беше страхотен.
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от roko-koko »

Имаше доста народ събран на Германката явно и от брега са взели рибка колегите.Ако някой съфорумец е бил там около осем и половина 100 процента ни е видял ,защото минахме много близо с лодката ...аз бях оня със зелената тениска и гащи на сафриди :lol: където хващаше най -много :D :drinkers: .

пп.Нистина имам шорти със пасажи от сафрид на спидо(явно са ми кадемлийски) :D
slonski1981
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от slonski1981 »

аз бях на германката вчера до към 8;10 нищо нямаше от брега бяхме към 10 човека общо всички до това време бяхме хванали 30-40 рибета.От брега още я няма :evil:
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

абе тя я има ама трябва постоянство и умни такъми :D рехава е ама всеки път по килце две открадвам
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

:D До колегите в Поморие някой пробвал ли е нощен риболов на кея за сафрид или да е чул нещо??Предварително ви благодаря за отговорите и Наслука на всички :D :D :drinkers: :drinkers:
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Аватар
Stanimir17
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stanimir17 »

Вчера и аз успях да открадна един почивен ден и да открия риболова на сафрид за сезона и хоп на Болата :).
С две думи - много вълна и много риба. от от 7 до 9 часа - малко над 4 кг. Но това течение направо ми разказа играта, 15-20 мин ловене после 10 мин газ да се върна отново на мястото си. Ще си вземам по-голям двигател явно :D /и по-голяма котва/.
Последно промяна от Stanimir17 на Пон Авг 22, 2011 8:57 am, променено общо 1 път.
In vino veritas!
:partyman:
kotis
новобранец
новобранец

Мнение от kotis »

20.08.2011 г. - събота
Място - Тюленово
Около 20:00 ч. 3-ма човека започнахме работа с чепаретата от брега. На хвърляне вземахме между 2 до 7 риби от чепаре. За няма час, до пълно мръкване направихме около 2 - 2 и нещо кг. общо. Не бяхме подготвени за нощен риболов на светлина и след мръкване рязко ни секна устрема, въпреки това решихме да останем до сутринта. До нас имаше подготвени колеги на светлина, които продължиха да вадят със същия интензитет до към полунощ. Ние успявахме да хвърлим куците си стъкмявания долу горе на границата на тяхната светлина, от което резултата беше 10-тина рибки от да кажем 21:00 до 24:00 ч. Направи ми впечатление, че когато луната се вдигна високо и направи сериозна пътека, ефекта от светлината им намаля и почнаха да вадят по рехаво. Около 2:00 ч. вечерта и те приключиха риболова, предполагам с поне четири пъти повече от нас риба.
Поздрави и наслука !!!
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”