Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Мухарски риболов
naRiba.com

Форум

Мухарски клуб 'СТРИМЕРИТЕ'
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Мухарски клуб 'СТРИМЕРИТЕ'
Искам официално да обява за действащ сайта на нашия клуб.Кои сме ние знаете,какво ще направим: ще видите и това е идеята на сайта ни.Освен да споделяме излети и акции,мероприятия и вълнуващи моменти,ще се стараем да покажем как работим с община,ИАРА,РИОСВ и другите касаещи ни институции.Държим да е видно и ясно взаимодействието ни с другите риболовни клубове(за което моля съответните лица да се свържат с Роската),за да покажем на хората,правителството и институциите ,че не сме стадо което си плаща членския внос и каквото заварим на реката това ще е.....
Няма да стане!Погнали сме бракониерите,държим изкъсо ИАРА,за да няма измъкване.Ще изчистим реките около Русе колкото можем,а зарибяването ще стане с времето на подходящите места с подходящите риби.Всяко едно наше дело ще се отразява своевременно на сайта ни и всеки от вас ще може да го види и коментира.
Надявам се много по всички градове да се придвижат нещата за действащи клубове ,които да контролират реките в региона.Надявам се един ден ние с нашия труд ,усилия и любов към хобито,да направим страната ни по-чиста и реките ни пълни с големи здрави риби.
Искам след време да кажа на децата си ,че аз съм и имам една малка част от заслугата за ето тая чиста и красива река.Благодаря за вниманието!Добре сте ни дошли и не пестете коментарите.Сайта още се разработва,но работи пълноценно.Ако забележите неработещи модули,моля уведомете мен или Росен.
Поздрави!
http://strimerite.iantra.com/

Няма да стане!Погнали сме бракониерите,държим изкъсо ИАРА,за да няма измъкване.Ще изчистим реките около Русе колкото можем,а зарибяването ще стане с времето на подходящите места с подходящите риби.Всяко едно наше дело ще се отразява своевременно на сайта ни и всеки от вас ще може да го види и коментира.
Надявам се много по всички градове да се придвижат нещата за действащи клубове ,които да контролират реките в региона.Надявам се един ден ние с нашия труд ,усилия и любов към хобито,да направим страната ни по-чиста и реките ни пълни с големи здрави риби.
Искам след време да кажа на децата си ,че аз съм и имам една малка част от заслугата за ето тая чиста и красива река.Благодаря за вниманието!Добре сте ни дошли и не пестете коментарите.Сайта още се разработва,но работи пълноценно.Ако забележите неработещи модули,моля уведомете мен или Росен.
Поздрави!
http://strimerite.iantra.com/

Re: Мухарски клуб 'СТРИМЕРИТЕ'
Пожелавам успех на клуба, много хубава инициатива е тази със зарибяването, почистването и ИАРА.
Напълни душата, не торбата! Catch & Release!
Пазете чиста природата.
Пазете чиста природата.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Адмирации за дейността ! Има проблем с добавянето на коментар , успях сал звездички та поставя .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Работи, ве, Павка! Току що написах коментар и като гост 

Успех! И наслука 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- koda33
- разбира нещата
Успех колеги и наслука!!!
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
-
- вече хвърля и на тежко
Чудесно , с пожелания за успех на начинанията !
пп. поставете номер на банкова сметка на видно място в сайта.
пп. поставете номер на банкова сметка на видно място в сайта.