Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Накъде около Плевен?
Преди известно време ходих на Тотленбен,но както каза колегата само дребни таранки и много царички разбирасе
Бахме се добре оборудвали със захранки,стув и ън , но само таранка
Около Плевен НЕМА риба.Търсия другаде

Около Плевен НЕМА риба.Търсия другаде

- interdoc
- научил се да хвърля
Това е тъжната истина - даже и свестно платено няма, да не говорим за други водоемиgu6kavel написа: Около Плевен НЕМА риба.Търсия другаде

Аз не вярвам да има друга такава трагична област в цяла България...
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Как да няма риба около Плевен?.От Д.Дъбник досега не съм се връщал капо.Е доста е навалицата, но това означава, че риба има.Дунава ви е на близо и още доста водоеми на около 100-150 км.
-
- научил се да хвърля
Друго е да биеш път до Дунав и друго е има нормални водоеми до града:) Да имаше поне 2-3 нормални водоема( под нормални не разбирам да се лови на воля таранки и царица, не че и това не прай кеф като нема друго) немаше да се оплакваме 

Е то нормални и до София няма.
П.п.Дъбника все едно си е в града ви.Гьолчета около София са на такова разстояние.
И аз си мечтая да мога да слеза по чехли и да си ловя, ма няма такова щастие.Ако спечеля от тотото ще си взема къща до някой язовир.

П.п.Дъбника все едно си е в града ви.Гьолчета около София са на такова разстояние.

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Колеги някой ходил ли е скоро на Кайлъка на малкия. Слушам тука някакви толстолоби късали жилка 0.40 мм

Match Fishing :]
Преувеличили са в разказите. Излизат рибета ,но чак за късане на 0.40yxaaa написа:Колеги някой ходил ли е скоро на Кайлъка на малкия. Слушам тука някакви толстолоби късали жилка 0.40 мм![]()

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Един приятел на баща ми донесе един толстолоб 3 кила точно от Кайлъка и бил фанал още 5 но каза че му скъсало на 2 пъти и били около 1/1.20 горе-доло като човешки крак показа
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Трябва да се пробва.martineti написа:Преувеличили са в разказите. Излизат рибета ,но чак за късане на 0.40yxaaa написа:Колеги някой ходил ли е скоро на Кайлъка на малкия. Слушам тука някакви толстолоби късали жилка 0.40 мм![]()
Match Fishing :]
Някои да знае как стоят работите с българенските корекции!Миналата година бяха забранени целогодишно!
-
- научил се да хвърля
Днес от 19:00-21:00 бях на язовирите в Кайлъка.Първо спряхме на малкия-НАПРАВО УЖАС!
Нивото на язовира е спаднало,язовира мирише на тиня,а навсякаде има умрели таранки и толостолобчета.Нестига всичко това,но на колегите не им пука напускали са тапите по целия язовир и чакат.
КАКЪВ КЕФ СИ ПРАВИТЕ БЕ КОЛЕГИ
Пропуснах да кажа че имаше и плувци.За тях просто нямам коментар...
Неиздържах и се качих на големия.Там всичко е коренно различно.Нивото се е дигнало,няма умряла риба,даже подскачат доста добри риби.Относно риболова на дънните нямаше удари нито на фидера,нито на спиралата.На плувка водата кипеше от уклей,с него отървахме капото
Когато рибата не иска и той става за чесане на крастата
Може би причината да не кълве беше в мен.Бях заложил на захранка ягода с коноп,като допълнително я подсладих с кроасан със шоколад,за стръв ползвах почти всичко,но без резултат.Колеги които ходят по често на този язовир нека споделят ако имам някакви грешки.Аз ходя веднъж в годината на този язовир.
Поздрави
Нивото на язовира е спаднало,язовира мирише на тиня,а навсякаде има умрели таранки и толостолобчета.Нестига всичко това,но на колегите не им пука напускали са тапите по целия язовир и чакат.

КАКЪВ КЕФ СИ ПРАВИТЕ БЕ КОЛЕГИ

Пропуснах да кажа че имаше и плувци.За тях просто нямам коментар...

Неиздържах и се качих на големия.Там всичко е коренно различно.Нивото се е дигнало,няма умряла риба,даже подскачат доста добри риби.Относно риболова на дънните нямаше удари нито на фидера,нито на спиралата.На плувка водата кипеше от уклей,с него отървахме капото

Поздрави

Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
-
- научил се да хвърля
Между другото и аз бях използвал захранка ягода с коноп на големия язовир преди около 2-3 месеца.Ходих 2-ва тъпи и 2-та пъти капо и пак мнодо риба играеше и нищо
Та и аз искам да знам като колегата данеби да бъркаме с него със захранката
Ако има някаква по-успешна захранка да споделите с нас.Язовира е на доста удобно място и е приятно да се ходи там, ама като нема риба не е същото.
На малкия имало измрели риби по брега (горките по-добре в тигана)- ТАМ е имало риба

Та и аз искам да знам като колегата данеби да бъркаме с него със захранката

Ако има някаква по-успешна захранка да споделите с нас.Язовира е на доста удобно място и е приятно да се ходи там, ама като нема риба не е същото.
На малкия имало измрели риби по брега (горките по-добре в тигана)- ТАМ е имало риба

Аз също искам да пробвам Г.Дъбник за костур.Някой знае ли какви по размер екземпляри излизат и на каква стръв.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.