Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Монтажи за риболов
naRiba.com

Форум

Идея
Модератор: sapuna
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Идея
Здравейте колеги,
Хрумна ми една идея:
На някой шпекови салами има въжета които са като плетени, аз взех това въже то беше от още три въженца отплетох ги и ки монтирах на куката , въпроса ми е дали са подходящи като за пружина или цветовете не стават ето малко снимки на монтажа:

Хрумна ми една идея:
На някой шпекови салами има въжета които са като плетени, аз взех това въже то беше от още три въженца отплетох ги и ки монтирах на куката , въпроса ми е дали са подходящи като за пружина или цветовете не стават ето малко снимки на монтажа:

Викат ми Николаев 

- ivelin_1976
- разбира нещата
Re: Идея
Ако закачиш на куката шпека и към него превържеш една Загорка веднага ще клъвна 

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Вместо да разплиташ може да използваш образувалото се чорапче. Тези конци гният за норматив, не са изкуствени!
Пълниш с натрошен сух хляб, слагаш яко камъчета вътре и си готов за Струма. Естествено една тънка корда за единия край за да можеш да си ги вадиш и пълниш отново.
Пълниш с натрошен сух хляб, слагаш яко камъчета вътре и си готов за Струма. Естествено една тънка корда за единия край за да можеш да си ги вадиш и пълниш отново.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Брат, 1-ви март мина, оставиги за другата Баба Марта.zaribanask8 написа:Здравейте колеги,
Хрумна ми една идея:

Има и друго, във възлите на куките няма никакъв смисъл, Мерлини ли ще ловиш.
Ако се засечеме някъде ще ти подаря една ролка плетен повод , да спеш с тея изобретения,щото капрона за моркови е по добър от това.
Несе сърди за исказването, но при тоя съвременен риболов , това е смех за другите.

- enterprise
- вече хвърля и на тежко
много е добър монтажа даже...продължавай колега в същия дух...и аз мисля ,че въженцата от салами са прекрасни...имам идея -купи много салами и направи много монтажи, а ние ще помогнем с унищожението на саламите...
- begleca_sv
- кандидат преподавател
така си е плетеното навлезна яко толкова ли няма6 някое парче да си навържеш куките 0.20 например е идеално за пружината 

Обичам природата, но не само на картинка !!!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Само аз ли не виждам монтаж?
Експеримента си струва Николаевски,но сигурен ли си че е най удачния за хващане на риби.
Експеримента си струва Николаевски,но сигурен ли си че е най удачния за хващане на риби.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
По има смисъл да се ползва операционен /хирургичен/конец -че може и сестрата,дето ще ти го изнесе,да се ползва
,ама саламите са си за мезе,а конците от обвивките им-за боклука на съответния кмет 

Да не се будалкаме с момчето
Браво, Николаев. Веднъж те критикувах по друг повод, но сега искам да ти кажа, че като задаваш въпроси и правиш експерименти ще станеш перфектен риболовец. На невярващите и скептиците ще кажа, че преди време в Русия видях един дядо Тихон, който ловеше яки щуки не на метален повод, а на жилките от гумата на трактор, дето приличат на лозарски конец, а върховният му повод за щуки беше някаква корда от промишлен ремък за гатер. Годината беше 1985-та.
Идеята ти за шарански монтаж на някои им се видя съмнителна, но ти все пак пробвай. Откъде да знаеш дали няма да ги потроши? Шараните , де. Те вече са привикнали на всякакви модни щуротии, а това твоето може и да им се стори екзотично.
Пробвай, брат!
От мен -наслука!

Идеята ти за шарански монтаж на някои им се видя съмнителна, но ти все пак пробвай. Откъде да знаеш дали няма да ги потроши? Шараните , де. Те вече са привикнали на всякакви модни щуротии, а това твоето може и да им се стори екзотично.
Пробвай, брат!
От мен -наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Ако си мислите, че съм си купил шпеков салам само заради това въженце, не е така, той си седеше самотен в кладилника, аз бях гладен и после се сещате
Благодаря на Доцента и на другите дето не ми се подиграха, а ме подкрепиха 

Викат ми Николаев 

-
- кандидат преподавател
Не се подигравам,бе пич,ама изразявам недоверие конкретно в саламджийските аксесоари.А примера на уважавания от мен Доцент ,касае период от историята на Русия,в който от соц.недоимък ,въпросният дядка е бил принуден да ползва кво ли не в риболова.