МАРИЦА-всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: МАРИЦА-всичко за и по реката

Мнение от Атанас Катцарски »

Don4o_62 написа:Коце,на ония места дето ми ги каза на лични все едно няма риба бе майна,кво стана с тая река :roll: ,а колегата хич да не си губи акъла с разните му шарани :D ,ако няма кво да прави може да иде да пробва
То вече е късно,ходя почти всеки ден и удар нямам.Ще продължавам,па да видим какво ще излезе!? :roll:
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Толкова е наплашена вече рибата,че само нещо да плясне и възира със 220 на 5км от мястото :idea: :idea: :idea: То не са бомби,мрежи,тоци и всякакви гадости ползват за да хванат риба селските бекове от селата около Маричката.Докато не почнат да ги вкарват в затвора,няма оправия :idea: :idea: :idea:
Аз, ти и колегите пишещи тук за съжаленние това няма да го дочакаме, НО дано да се случи за нашите деца, защото иначе те ще ловят след време нашита спомени :idea: :idea: :idea:

Поздрави момчета и наслука!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

Рибата по Марица наистина е много наплашена,ама аз съм почти всеки ден на реката и виждам и чувам ,какви големи риби скачат или се обръщат от време на време. Просто за да се хване хубава риба от реката май вече става с невероятно много късмет. :roll: Чалъми,тарикатлъци и много опит почти не помагат. :cry: Миналата седмица ромите/около кв. Изгрев/ са изкарали огромна щука/14кг/ ,някой друг да е чул новината да се потвърди?
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Коце кога ще ходиш пак там да се видим,че не ми са ясни някой неща за една изкуствена примамка,днес и утре съм свободен.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Няма и няма шаран от тая пуста Марица-всеки ден съм там и не ще и неще!
Не се отказвам,продължавам да ходя и ще пиша пак! :shock:
Аватар
mitiogt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitiogt »

Приятно съм изненадан от многото малки шаранчета - 5-6см , само такива мушмороци ми кълвяха днес, естествено още си плуват в Марица , значи трее и дърти да има ! Днес за зажолост си изгубих кутията с тъкъмите , ако някой е намирал нещо покрай Пловдив нека се свърже с мен ще има яка почерпка и парична награда !
за повече инфо -

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=51832
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Къде това бе колега?То щом има малки ще има и дърти? :roll:
Аватар
mitiogt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitiogt »

Атанас Катцарски написа:Къде това бе колега?То щом има малки ще има и дърти? :roll:
навсякъде ,днес само такива хващах , над моста на околовръсното, ама дъртите май ги няма !
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

има дърти там ама са толко хитри че и те се чудят що така :D ,трябва да се хвърля в самите драки до брега,но не трябва изобщо да шаваш че и да дишаш дори :D ,точно до брега дето има растителност,но в най непристъпните места,скачат да ядат разни гадини,та там ако излъжеш нещо
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
angel.tr
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel.tr »

mitiogt написа:Приятно съм изненадан от многото малки шаранчета - 5-6см , само такива мушмороци ми кълвяха днес, естествено още си плуват в Марица , значи трее и дърти да има ! Днес за зажолост си изгубих кутията с тъкъмите , ако някой е намирал нещо покрай Пловдив нека се свърже с мен ще има яка почерпка и парична награда !
за повече инфо -

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=51832
Казаха ми, че тия малките са 200 000, изпуснати от рибарниците в Три водици. Ще ги чекаме да пораснат. Дано, ама надали! :evil:
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Хахахаха,няма кой да ги остави!Те черните братя ще ги хапнат като каракуди! :evil:
Аватар
echo33
новобранец
новобранец

Мнение от echo33 »

Ръцете ми се откачиха да въртя тази сутрин- от 5.30 до 9 и нещо нямам пипане на блесната. Лових в района на моста на ВХВП Пловдив. Пробвах с блесни н 1,0,00. Неще и неще. Ако някой има идея къде около Пловдив може да се хване кефал на блесна да каже, че ми писна да се валатясвам...
Който пие няма глисти!
Аватар
tiktak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tiktak »

echo33 написа:Ръцете ми се откачиха да въртя тази сутрин- от 5.30 до 9 и нещо нямам пипане на блесната. Лових в района на моста на ВХВП Пловдив. Пробвах с блесни н 1,0,00. Неще и неще. Ако някой има идея къде около Пловдив може да се хване кефал на блесна да каже, че ми писна да се валатясвам...
Здравей колега и добре дошъл! Разходи се надолу по течението извън Пловдив. Хубави места има над втичалото на мръсния канал, след Кимера между сепарациите и около Садовския бент. Без да претендирам че съм кой знае какъв спинингист, бих пробвал и с по-големи блесни - 2-3 златисти и медни на цвят.
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Даммм,около Садово има риба! :)
Аватар
Живко Славов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Живко Славов »

Незнам колеги вече кво и стана на тая риба ... Миналата година цяло лято кефала се отпаряше да взима на блесни и воблери... Тая година от по 1-2 максимално да хвана на излет..А не спира да играе :?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”