Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератор: emo vasilev
Re: Воблери
лакове за нокти, цветни моливи, цветни химикалиbegleca_sv написа:скоро може и аз да кача някоч снимка да кажете мнение като за първиа ми опитчудч се само как да го оцветя и с какво
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
- begleca_sv
- кандидат преподавател
имам дали направих грешка като подарих на едно лапе предната седмица 1 чанта с водни боички и темперни с тях дали ставаше 

Обичам природата, но не само на картинка !!!
Мисля че става. Аз имам един боядисан с водни боички и няма проблем, но трябва да го лакираш добре. С темперни не съм работил, но май са по-добрия избор.
Най-лесният начин според мен е с химикал. Има едни многоцветни по книжарниците. По няколко лева са. За очите можеш да използваш бял и черен лак за нокти или фолио.
Най-лесният начин според мен е с химикал. Има едни многоцветни по книжарниците. По няколко лева са. За очите можеш да използваш бял и черен лак за нокти или фолио.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
- begleca_sv
- кандидат преподавател
много добра идеяbegleca_sv написа:ще експериментирам

- begleca_sv
- кандидат преподавател
от тук ще взема една идея да го надраскам с пирограф мн добре се очертават лиуспите на рибето с преставката
и после малко лак за нокти с брукат и би трчбвало да се получи а 

Ако имаш пирограф боядисвай всичко с него. Мисля че ако нацапаш люспите с лак с брокат ще загрозиш воблера. Освен това брокатът може да скрие очертанията на люспите.
- begleca_sv
- кандидат преподавател
така е но аз ще сложа съвсем тънак слой от лака с брукат а брукатът е супер фин ще видиш като стане готов 

- begleca_sv
- кандидат преподавател
оф моя на нищо не прилича така е като няма с кво да го боядисам 

Много добре. Играта им пробва ли ?bobinho написа:Ето и моите първи творения
Лека забележка за куките, мисля че ще се закачат една в друга или в лопатката, но е поправимо.
П.С. Ако искаш обади се да споделим опит

Тракането на женски токчета винаги предава морзово послание, водещо до незабавна, пълна и повсеместна бойна готовност.
Всички имат игра(задоволителна)само на втория трябва да се скъси леко лопатката и за мой късмет куките не се закачат.
Последно промяна от bobinho на Чет Авг 18, 2011 9:13 pm, променено общо 1 път.
- spoon23
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Ако това ти е първия опит направо са перфектни
.Продължавай в същия дух.Браво!

- begleca_sv
- кандидат преподавател
ето го и моя терминатор кажете мнения 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Първите работещиspoon23 написа:Ако това ти е първия опит направо са перфектни.Продължавай в същия дух.Браво!