Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Жега а?
Модератор: dantho.mihov
- Local
- учете се от него
Жега а?
Баси майката.... голяма жега уа , едвам се работи
, потя се , пия бири , коли , газирана вода . Докато понеча да пия вода и тя се изпарява
.
А през 2-3 мин. покрай магазина минават само някви каки по бански и отиват на плаж....
Една преди малко за малко да разлее млякото...
ПС: 5 Кила има ли какво да п***** в мивката от тая жега бе брат? Щот аз пия пия ама нищо не излиза баси фокуса...
ПС2: Шма прощавате , ама жегата ми размътва мозъка нещо

А през 2-3 мин. покрай магазина минават само някви каки по бански и отиват на плаж....

ПС: 5 Кила има ли какво да п***** в мивката от тая жега бе брат? Щот аз пия пия ама нищо не излиза баси фокуса...

ПС2: Шма прощавате , ама жегата ми размътва мозъка нещо

Клавиатура риба не лови!!!
Re: Жега а?
Красии, твоята работа да имам, братLocal написа:Баси майката.... голяма жега уа , едвам се работи, потя се , пия бири , коли , газирана вода . Докато понеча да пия вода и тя се изпарява
.
А през 2-3 мин. покрай магазина минават само някви каки по бански и отиват на плаж....![]()

Това с млякото не го разбрах

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
- Local
- учете се от него
Re: Жега а?
[quote="Stefko] Това с млякото не го разбрах
[/quote]
Бе бански бе бате , едни такива големи дини имаше под горницата и се клатят наляво надясно , и си викам айдеее отиди отиди мляко , за малко да го разлее , ама явно е опитна каката

Бе бански бе бате , едни такива големи дини имаше под горницата и се клатят наляво надясно , и си викам айдеее отиди отиди мляко , за малко да го разлее , ама явно е опитна каката

-
- разбира нещата
- Local
- учете се от него
Бе то още в 9ч. беше 31 градусанаблюдател написа:Ми разлюляла гюмчетата ще разлее млякото я.![]()
Locale, няма 10ч още. Рано ви хваща жегата(жаждата) в Бургас.![]()
![]()

А вчера само някви си 42,8 градуса , няк'ви рекорди разправят били ... откачена работа ...
А на връщане от плажа к'ви са готини ... с прилепнали мокри бански по тях и зачервени....

- barutchiata ©
- Администратор
Баруте, ти и за гащи ли ги проверяваш като се постригват бреbarutchiata написа:Пичове незнам как е при вас обаче при мене е страшно . Нали съм фризьор при мене остави дето идват без сутиени ,ами и отскоро някой и без гащи.Какво ли не прави жегата
![]()
![]()
![]()

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!